Nu vakar baigiau savo kepurę
Įkišau į skalbianką (60 laipsnių, nes nei viena taip ir neišdavėt kaip skalbti reik...) ir paskalbiau.... galvoju pažiūrėsiu, kas ten darosi... ieškau būgne savo kepuraitės ....
Buvo trafaretas darytas iš segtuvo, tai pusė kepurės iš A4 formato, o ištraukiau, kad kamuoliui kumščio dydžio vos užmoviau... net dukrai maža paskui iš viršunėlės susukau tokį ale spenelį ... MB sako liemenėlę ir stringus nusivelk.
Papildyta:
L I N A D A, o kamuoliukai su adatėlėm daryti?? Tie kur su gėlytėmis
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 22, 00:15)
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiauzodziu pritruko... fantastiski angeliukai..Labailabai...saunuole!!!!
O delkandziu- nuginusprendem,kad kandys ir yra tam,kad vilna gadint:) Ir jei nebutu buve 1 ir 3 daliu, tai butu gailalaiko.. O su sm labai smagiai paplepejom,issimatavom Doseth irjos mamos kepures ir pirstines, siaip labai smagiai paplepejomirtikiuosi dazniaususitiksim tokia smagia kompanija.Skraide ideja padaryt kokia sm parodele irnusluostyt kandims nosi, nes musu mamyciu ir ne tik darbeliai gerokai aukstesnio lygio:) tikraitikrai
buvo smagu susipazinti su tom, su kuo nebuvau pazistama ir atnaujint senas pazintis:)draugausim toliau
MAGIC Tavo angelai stebuklingi!!!!
Laimingi tie žmogučiai kuriem jie yra skirti
Pasakiškas kurinys
Laimingi tie žmogučiai kuriem jie yra skirti
Pasakiškas kurinys
QUOTE(larina @ 2007 02 22, 09:59)
O jus man po susitikimo kazkokios kandzios ir jautrios. Super jautrios. Tai taip ir nesupratau... ar patiko tose Kandyse ar ne.. Supratau tik tiek, kad nieko ispudingo nematete.
Man tai patiko ten, kad pamačiau vieną darbelį, kurį norėčiau padaryti savo broliui ir žinau, kad jį tai nustebins ir pradžiugins Šiaip paveikslai ir rankinės (kurių buvo 2 ar 3) tai gražios, bet karoliukai... Na nedavelti (atsiprašau lituanisčių už netinkama priešdėlį) minkšti minkšti... Na kaip ir sakė jau kažkas, nelabai kruopštūs darbai... Nors gal čia "menas" tiesiog, ne nešiojimui Bet kad ir iki "meno" tiems karoliams tolokai Žymiai didesnių menininkių yra pas mumis čia Na bet aš nesigailiu, kad ten buvau Pasidairiau bent
*MAGIC* susižavėjimui išreikšti pritrūkau žodžių . grožis ir kruopštumas neišpasakytas . Šaunuolė . Tokių gražių darbelių prisižiūrėjus nuotaika superinė visai dienai garantuota .
Na as ne i tema, su pakvietimais i mados infekcija liudna, teks ir man bilieta pirktis Zodziu, mislinu, kad reik pradet ziuretis tu bilietu, nes po to dar pabrangs
Na laukiu ir as sekancio susitikimo, gal sakau i mados infekcija dar bus norinciu, tai ta diena irgi padarytumem 1 ir 3 dali Ka manot?
Na laukiu ir as sekancio susitikimo, gal sakau i mados infekcija dar bus norinciu, tai ta diena irgi padarytumem 1 ir 3 dali Ka manot?
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 22, 10:46)
Na as ne i tema, su pakvietimais i mados infekcija liudna, teks ir man bilieta pirktis Zodziu, mislinu, kad reik pradet ziuretis tu bilietu, nes po to dar pabrangs
Na man tai truputėli per brangūs bilietai Nebent netikėtų pajamų atsiras
Bet 1 ir 3 daly butinai norėčiau sudalyvauti Taip smagu vakar buvo, dar dabar sėdžiu pilnom kelnėm džiaugsmo
QUOTE(tapkute @ 2007 02 22, 09:43)
Man tai patiko ten, kad pamačiau vieną darbelį, kurį norėčiau padaryti savo broliui ir žinau, kad jį tai nustebins ir pradžiugins Šiaip paveikslai ir rankinės (kurių buvo 2 ar 3) tai gražios, bet karoliukai... Na nedavelti (atsiprašau lituanisčių už netinkama priešdėlį) minkšti minkšti... Na kaip ir sakė jau kažkas, nelabai kruopštūs darbai... Nors gal čia "menas" tiesiog, ne nešiojimui Bet kad ir iki "meno" tiems karoliams tolokai Žymiai didesnių menininkių yra pas mumis čia Na bet aš nesigailiu, kad ten buvau Pasidairiau bent
Karoliai turbut buvo artejanciu Velyku proga, karoliai kiausiniski, zodziu paspaudi ir jis pasidaro pailgas
Ir siaip, jei nesigauna karoliukas, as ji brokuoju ir nesugalvociau jusotele vilnos apsukti truputi privelti (beje ir vilna ne tos pacios spalvos) tas minkstimas apsuktas atsokes.... na kaip sakant kokybes inspekcija prasisuko
QUOTE(rim@ @ 2007 02 22, 08:26)
Va va, mes jau kalbėjom apie žydrą vilną. Nesvarbu kur pirksi - dažniausiai nesivelia. Matyt tas pats tiekėjas. Aš pirkau Utenoje Ir draugei nupirkau
Bandyki taip: paimi nedažytos vilnelės, padarai kamuoliuką, o viršutinį lengvutį sluoksnį padeng žydra. Burbuliukas liks margas, nes nedažyta "sugers" žydrą.
Gal draugei patiks tokie karoliai
Bandyki taip: paimi nedažytos vilnelės, padarai kamuoliuką, o viršutinį lengvutį sluoksnį padeng žydra. Burbuliukas liks margas, nes nedažyta "sugers" žydrą.
Gal draugei patiks tokie karoliai
Ačiū jums mergaitės. Bandysiu jūsų siūlomais būdais. Manau draugei turėtų patikti juk tai gimtadienio dovana. Didelis ačiū!!!!
QUOTE(jovana @ 2007 02 22, 09:06)
L I N A D A, o kamuoliukai su adatėlėm daryti?? Tie kur su gėlytėmis
uigi - nežinau ką radau, tą įdėjau, o kaip padaryti tai jau kiekvienos fantazijos reikalas
atrodo ir susitikimas buvo vykęs
Magic - angelai fantastiski yra žmonių tiesiog tam gimusių. gali sedėt nesedėjus valandų valandas, bet jei neturi tam gyslelės likomo įbrėžtos tik baibokai ir gaunasi čia aš apie save.
QUOTE(tapkute @ 2007 02 22, 09:48)
Na man tai truputėli per brangūs bilietai Nebent netikėtų pajamų atsiras
Bet 1 ir 3 daly butinai norėčiau sudalyvauti Taip smagu vakar buvo, dar dabar sėdžiu pilnom kelnėm džiaugsmo
Is tikruju, tai ir antra dalis naudinga, butumem nenueje, galvotumem, kad kazin ka praradom, buvo ir vertu demesio darbu PAsikartosiu, vienos Kandies darbai kruopstus, tiesiog kiek supratau jos keturios yra, tai i keturias kruvas viska padalint ir butu galima.... Zodziu ir Kandys vilna gadina ir vienos Kandys kitu kandziu varda O bilietai manau apie 50 lt gal bus, na kaip i teatra
Reik pamatyt nors kart Interesna gi