fantastiski angelai jega !
O kiek Vilnos sunaudoji vienam angelui tokiam, jie nemazi, pagal grindjuoste speju
[quote=*MAGIC*,2007 02 22, 00:15]
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti
Tobuli
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti
Tobuli
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 21, 23:15)
NUOSTABU
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:18)
Na jo, tapau visų prieše, nes pasakaiu garsiai savo nuomonę, ech,vajė, nejaukiai jaučiausi ir tiek....
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried
o as net nesuprantu, apie ka tu Is tikruju ne viska skaitau
Kiek suprantu smagu buvo, o skonis kiekvieno kitoks , kuo vienas puostusi kitas net paziuret nenoretu. As nemegau niekad tu bumbuliniu karoliu, o dauguma juos megsta labai. Man kreizi dalykai patinka , kiti sako jog tai be rysio.
Nors tiesa pasakius bureli skeptikiu savo karoliuku darbeliais palenkiau savon pusen. Pravedziau kelias pamokeles ir zmones ismoko pasidaryt sages tokias free form stiliuje, tai liko patenkintos, dabar praso antros pamokeles . Ot pasigyriau
Angelai , ne nu kam tie zodziai
Nors tiesa pasakius bureli skeptikiu savo karoliuku darbeliais palenkiau savon pusen. Pravedziau kelias pamokeles ir zmones ismoko pasidaryt sages tokias free form stiliuje, tai liko patenkintos, dabar praso antros pamokeles . Ot pasigyriau
Angelai , ne nu kam tie zodziai
nuostabūs angelai gal galima sužinoti kaip juos pagaminai??
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 21, 23:19)
O kiek Vilnos sunaudoji vienam angelui tokiam, jie nemazi, pagal grindjuoste speju
Dėkui visoms pagyras
O vilnos tai apie 150-170g
O "ūgis" apie 33cm . Vaaa... Jau labai norėčiau turėti adatų laikiklį keletui adatų, bent pradiniam kamšymui labai pagelbėtų ...
QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 21, 23:24)
gal galima sužinoti kaip juos pagaminai??
"Pagaminau" kamšymo adatų pagalba. "Nulipinau" taip sakant
Magic , labai labai
Jau veidai angelu nuostabus, tikrai tokios nekaltos grimaseles
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 21, 23:26)
Dėkui visoms pagyras
O "ūgis" apie 33cm . Vaaa... Jau labai norėčiau turėti adatų laikiklį keletui adatų, bent pradiniam kamšymui labai pagelbėtų ...
man tevukas padare ta laikikli 10 adatu is antspaudo senovinio medinio ir kazka dar ten pragreziojo ir per ta skyleta susidedamos adatos ir su varztu priverziama
MAGIC , esi tikrų tikriausia skulptorė. Angelai fantastiški, nuotaikingi ir dar vardelius, matyt, turi, nes apačioje raidytės matosi.Mano galvelė neišneša ir kaip taip galima padaryti