Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

fantastiski angelai thumbup.gif jega !
O kiek Vilnos sunaudoji vienam angelui tokiam, jie nemazi, pagal grindjuoste speju smile.gif
Atsakyti
[quote=*MAGIC*,2007 02 22, 00:15]
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti ax.gif

Tobuli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 21, 23:15)
Kadangi esu labai labai patenkinta gan ilgai trukusio "proceso" rezultatu , tai noriu pasirodyti ir pasigirti  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraigutė @ 2007 02 21, 23:18)
Na jo, tapau visų prieše, nes pasakaiu garsiai savo nuomonę, ech,vajė, nejaukiai jaučiausi ir tiek.... schmoll.gif
Įtariu, reik pasiilsėt, nes nuo bemiegių naktų stogs ried biggrin.gif

o as net nesuprantu, apie ka tu tongue.gif Is tikruju ne viska skaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek suprantu smagu buvo, o skonis kiekvieno kitoks , kuo vienas puostusi kitas net paziuret nenoretu. As nemegau niekad tu bumbuliniu karoliu, o dauguma juos megsta labai. Man kreizi dalykai patinka , kiti sako jog tai be rysio.
Nors tiesa pasakius bureli skeptikiu savo karoliuku darbeliais palenkiau savon pusen. Pravedziau kelias pamokeles ir zmones ismoko pasidaryt sages tokias free form stiliuje, tai liko patenkintos, dabar praso antros pamokeles biggrin.gif . Ot pasigyriau blush2.gif
Angelai wub.gif wub.gif wub.gif , ne nu kam tie zodziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nuostabūs angelai wub.gif wub.gif smile.gif gal galima sužinoti kaip juos pagaminai?? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 02 21, 23:19)
O kiek Vilnos sunaudoji vienam angelui tokiam, jie nemazi, pagal grindjuoste speju smile.gif

Dėkui visoms pagyras 4u.gif

O vilnos tai apie 150-170g
O "ūgis" apie 33cm . Vaaa... Jau labai norėčiau turėti adatų laikiklį keletui adatų, bent pradiniam kamšymui labai pagelbėtų ...

QUOTE(_agnute_ @ 2007 02 21, 23:24)
gal galima  sužinoti kaip juos pagaminai?? cool.gif

"Pagaminau" kamšymo adatų pagalba. "Nulipinau" taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MAGIC*: 21 vasario 2007 - 23:29
Magic thumbup.gif wub.gif, labai labai
Atsakyti
Jau veidai angelu nuostabus, tikrai tokios nekaltos grimaseles biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 02 21, 23:26)
Dėkui visoms pagyras  4u.gif

O vilnos tai apie 150-170g
O "ūgis" apie 33cm . Vaaa... Jau labai norėčiau turėti adatų laikiklį keletui adatų, bent pradiniam kamšymui labai pagelbėtų ...

man tevukas padare ta laikikli 10 adatu smile.gif is antspaudo senovinio medinio ir kazka dar ten pragreziojo ir per ta skyleta susidedamos adatos ir su varztu priverziama thumbup.gif
Atsakyti
MAGIC , esi tikrų tikriausia skulptorė. Angelai fantastiški, nuotaikingi ir dar vardelius, matyt, turi, nes apačioje raidytės matosi.Mano galvelė neišneša ir kaip taip galima padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunu kad likot patenkitos susitikimu. Aš kažkaip labiausiai tai ir norėjau su mūsų auksarankėmis susipažinti ax.gif
Apie angelus jau viskas pasakyta biggrin.gif wub.gif 150 - 170g kiekvienam? ax.gif
Atsakyti