Įkraunama...
Įkraunama...

Veltinis

1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis
5 dalis
6 dalis
7 dalis
8 dalis
9 dalis
10 dalis
11 dalis
12 dalis
13 dalis
14 dalis
15 dalis
16 dalis
17 dalis

Trečioje ir ketvirtoje dalyje daugiausia informacijos apie vėlimo techniką
Kaip velti skrybėlę
Kaip velti skylėtą šalį
Kaip velti batukus
Kaip velti kilimėlį

na ir aišku mūsų mylimasis veltinio forumas

Naujokams: prieš klausdami pasižiūrėkite ankstesnėse veltinio dalyse ar apie tai nebuvo kalbėta, taip pat visą pradedančiajai reikalingą informaciją rasite veltinio forume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 21 vasario 2007 - 00:49
Čia tai geras, apart to kad pasimėgavau gražiais veltinio darbeliais, dar ir naują spalvą sužinojau „lašišinė“ – labai geras spalvos apibūdinimas thumbup.gif
Atsakyti
Katinyti, labai gražus darbelis, o "lašišinė" spalva man viena iš mėgstamiausių. O čia porą mano eilinių burbuliukų, bet kadangi jie dideli, tai jau BURBULAI lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

renkamės šiandien buvusiame "Užsuk", Vienuolio g. 4., 17:30.

Restoranas "Grand pub"

Rezervavau staliuką Ievos ir SM klubo vardu.

1. Sraigutė
2. Balu
3. Diva
4. Tapkutė
5. Ievuschka
6. Rim@
7. Saullute
8. Minesota
9. Doseth x 3
10. rožės arbatinyje
11. rooma
12. Aurelia

Iki susitikimo 4u.gif
Atsakyti
Ametiste, vagiu įdėja lotuliukas.gif
Mano antroko klasėje bus Kaziuko mugė, mokytoja prašė dalyvauti su veltiniu. Vis galvoju ką jiems ten padaryti už 1 - 2 litukų kainą g.gif
Minesota - iki susimatymo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 21 vasario 2007 - 08:54
Prašom 4u.gif , pasiuvinėsi paprastais karoliukais burbuliukus, ant kokio kaspinuko ar juostelės perversi, ir bus pakabutis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 10:52)

Mano antroko klasėje bus Kaziuko mugė, mokytoja prašė dalyvauti su veltiniu. Vis galvoju ką jiems ten padaryti už 1 - 2 litukų kainą g.gif

Pametėsiu idėją 4u.gif . Nusivelk spalvingą kilimuką ir sukarpyk juostelėmis. Bus skirtukai knygoms. Pernai dariau, mugėje buvo laaaabai populiarūs biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2007 02 21, 09:00)
Pametėsiu idėją  4u.gif  .  Nusivelk spalvingą kilimuką ir sukarpyk juostelėmis.  Bus skirtukai knygoms.  Pernai dariau, mugėje buvo laaaabai populiarūs  biggrin.gif  .

Tai gal ir pasivinėti reikėtu?
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 11:03)
Tai gal ir pasivinėti reikėtu?

Kad gal į knygą nepatogu su karoliukais išsiuvinėtas? Nebent kraštelius kurie išlenda iš knygos... O jeigu siūlais pasiuvinėti, tai turėtų super atrodyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 21 vasario 2007 - 09:07
QUOTE(rim@ @ 2007 02 21, 08:52)

QUOTE(Minesota @ 2007 02 21, 09:00)
Pernai dariau, mugėje buvo laaaabai populiarūs  biggrin.gif  .

biggrin.gif biggrin.gif nu va kokia papildoma rinka - mokyklose po 1-2 Lt. kaip įdomiai, atsimenu pati darydavau ir kažką parduodavau - o dabar žiūriu mamom estafetė perduota hihihi.gif

vakar inernete ieškojau nuorodos, kurią per kvailumą ištryniau. tai radau visko, tik ne nuorodą.
va menas koks user posted image užkabinus garsaus dizainerio vardą dar ir pinigo susišluotum biggrin.gif
Papildyta:
bet įdėja - namuose urašam lenta wink.gif
ir va dar kokia wanda user posted image
Papildyta:
adatėlių idėjos, manau laisvai galima iš fimo ar modelino pasidaryti wink.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2007 02 21, 09:24)
biggrin.gif  biggrin.gif nu va kokia papildoma rinka - mokyklose po 1-2 Lt. kaip įdomiai, atsimenu pati darydavau ir kažką parduodavau - o dabar žiūriu mamom estafetė perduota hihihi.gif

Tai vaikai pirmu nr. tame renginuke dalyvaus biggrin.gif Maniškis jau pora sagių nuvėlė, iš molio puoduką nulipdė. Aš su keliomis mamkomis tik šeip sau, noooors auklėtoja užsiminė, kad atneščiau ir "rimtesnius" darbelius, nes kitos mokytojos ateis, tėveliai... lotuliukas.gif
Mes jau su viena mamka pagalvojom, kad už gautą pelną klasei kokią knygą nupirkti g.gif O gal aptepliotą dažais (mūsų vaikų) sieną popieriniais drugeliais apklijuoti. Na, čia jie patys tvarkytusi, mes spalvoto popieriaus, kardono...
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 02 20, 23:25)
Pasigirsiu svieziu darbeliu , kaip sakant paskutiniji puslapi pagrazinsiu
user posted image
Taip siom dienom skauda galva, kad net nelabai dirbt ka norisi.

O aš tyčia visą grožį vėl į pirmą psl. perkėliau mirksiukas.gif
Labai gražu, taip švelnu, miela...
Šių spalvų derinys-toks neįprastas,netikėtas, bet labai thumbup.gif O ypač ta žalia wub.gif (aš žalių atspalvių mėgėja)

Ametiste - tavo burbulus jau kitur apžiūrėjus esu ax.gif Liuks pakabučiai biggrin.gif
Atsakyti