Įkraunama...
Įkraunama...

Seat

QUOTE(Tinguma @ 2007 08 02, 18:23)
gal kas žinote ar 2000m. seat ibiza su cinkuotom skardom?

mano draugas pirko,bet 2004m. labai patenkintas. cool.gif
siaip,nuo 2000m turi jau cinkuotos buti.
Atsakyti
(Vw Sharan, Seat Alahamra ir Ford galaxy)
[/quote]
Butent is situ ir bandom rinktis, tik dar ir grand espace sarase:ax:
Atsakyti
musu pirma masina buvo seat ibiza,neatsimenu kuriu metu,bet is lauko i golfa panasi,variklis 1.1,uzmovem didziukus lietnykus,sudejom geras padangas ir lakstem su vyru po lietuva 160km/val.. blush2.gif po metu teko atiduot i metalo lauza,nes visa suluzus buvo! lotuliukas.gif bet!gera buvo tuo kad metus neremontavom,o draskemes siaubingai ir ji puikiai vaziavo thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi pirma masina buvo Seat Ibiza 1,2.Shakes doh.gif ,tikrai geriau nusishaut ,o ne tokia masina pirkt.Rudija juodai,po 3 metu vazinejimo vos ne skyles dugne buvo.Priekiniu ratu guoliu nespedavom keisti.Tik viena pakeiti,jau kitas kaukia.VW detales tikrai ne visos tinka,kai kur Fiato tikdavo,kai kur tik originalios.Ishima detale ir maliesi,kol tokios pat nesurandi.Be to , cia VW gamykla Ispanijoj jas gamino.Na,ispanai kaip ispanai.Nors kuro rijo nedaug,bet ir variklis nelabai galingas-pradedi ka nors lenkti,ir niekaip neaplenki,nebent jau visai dvasna kokia.Remontams sukisom begale pinigu.Pakeiciau ja i Nissan Sunny,irgi prasta,nebent bobutems i soda vazineti.Shirdis atsigavo tik ant Volvo atsisedus. Niekam nerekomenduoju Seat Ibizos,nebent ikish jums per nepatyrima. doh.gif
Tiesa,vienintelis pliusas-i ja ,uzpakalines sedynes nuleidus,gali sukisti bet koki balda-sofa,sekcija,viskas telpa ir dar bagazines dureles tvarkingai uzsidaro !!! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daugvaikuciu: 13 sausio 2008 - 02:09
o as vairuoju naujuteli seat leon.
siai dienai gana neblogas variantas. man geriau nei golf V. dar visai nedaug ju, mazai kuro ryja...
esu patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
Neypač nusimanau apie SEATUS, bet kas del senuko TOLEDO tai man patiko bagažinė....Atrodo kaip sedanas, o atsidaro bagažinė su visu galiniu langu...Sulanksčius sėdynes, galima sekcijas ir šaldytuvus vežiot... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 01 15, 17:46)
Neypač nusimanau apie SEATUS, bet kas del senuko TOLEDO tai man patiko bagažinė....Atrodo kaip sedanas, o atsidaro bagažinė su visu galiniu langu...Sulanksčius sėdynes, galima sekcijas ir šaldytuvus vežiot... biggrin.gif

Taip.taip,as irgi saldytuva esu vezusi-kazkoki senovini,baisiai platu ir gana auksta-Moskva ar kazkaip panasiai vadinosi.Niekas nesugebejo sutalpinti,o i Seat Ibiza -tip top tilpo.Tas saldytuvas ir tapo matu,kas tilps i seata. biggrin.gif
Atsakyti
o as vairuoju 1999 m. SEAT AROSA thumbup.gif masiniukas thumbup.gif thumbup.gif maziukas ir labai kompaktiskas thumbup.gif islenda wienas kitas gedimas, ax.gif bet wiskas patwarkoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma mašinytė buvo Seat-Cordoba, važiavimas super, bet lepi, kadangi Ispaniška, nemėgo drėgmės. O šitie Seat'ai nuo 2000 metų atsiliepimai neblogi, pvz Seat Leon ir graži ir patvari, aišku nėra ką lyginti su Audi ar VW, bet Seat nėra Šūdas.
Atsakyti
galvojam apie seat cordoba 2006 metu... labai faina atrodo, ryt bandomasis vaziavimas ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
Jei kam info apie seatus reik, tada rekomenduoju užeiti www.seataz.com čia bus lietuviškas seat klubo tinklapiukas, ten yra ir forumas kur galima visko pasiklausti.
O kas del rūdijimo, tai kaip čia pasakyti. Dabar turiu Seat toledo 1992m. tai jis dar tik ruošiasi rūdyti smile.gif ta prasme matosi, kad jau vietom prasideda nu bet blyn 1992 metai ir visada ant gatvės (bent paskutinius 3 m.), tačiau žinau ir 95 toledikų kur grindyse skylės... Kaip ir visur matyt su senom mašinom - kaip pataikysi.
Senesniuose seatuose rimtai užknisa elektra (užtai reik pasižiūrėt, kad tikrai kiekvienas šūdniekis veiktų), surinkimo kokybė (bent jau senesnių) šeip sau - norėtūsi geriau, garso izoliacijos irgi norėtūsi geresnės. Naujesni seatai, jau ne mano stichija tep, kad patylėsiu smile.gif
Atsakyti
as pati turiu seat ibiziuka 96m jau virs 3m.atvirai galiu pasakyti, labai puiki masinyte, ekonomiska grazi, del rudziu tai tikrai megsta rudyt, bet vaikinukas po ziemu ispurskia dugna, pasirupina ja biggrin.gif o del gedimu atvirai pasakius ju ne nebuvo rimtesniu tokiu, kaip sakoma sedi ir megaujies vaziuodama, bigsmile.gif
as net istojus i seat kluba thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti