Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 08, 22:44)
Yra milteliai/pasta iskart su violetiniu/pilku atspalviu. Man atrodo is L`oreal kazkada maciau.

Girdejau, kad geri loreal dazai. Kokiu oksidantu dazyt saknis? Ir po to tonuot su kokiu milk seik? Nusipirkau pilkintoja bio silk nieko gero po 2 krt nieko nesimato, tai pirkau scheko sampuna po pirmo karto efektas bigsmile.gif geltonu apmazejo
Atsakyti
Uzsisakiau stai tokia priemone plauku geltonumui smile.gif Gal kuri jau esat isbandziusi? Kaip efektas? Kaip naudojat?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 15 sausio 2013 - 10:18
As tai toki parsisiunciau. Bet dar tik viena karta pabandziau. tai ypatingu pasikeitimu nepastebejau smile.gif Bet kad svelnesni plaukai tapo isdziovinus, tai tikrai smile.gif
user posted image.
Suzavejo reklaminis filmukas biggrin.gif
O siunciausi is cia
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 15, 15:40)
As tai toki parsisiunciau. Bet dar tik viena karta pabandziau. tai ypatingu pasikeitimu nepastebejau smile.gif Bet kad svelnesni plaukai tapo isdziovinus, tai tikrai smile.gif
user posted image.
Suzavejo reklaminis filmukas  biggrin.gif
O siunciausi is cia

O ar geltonuma nuima nors kiek?
Atsakyti
merginos, geltonuma jums nuims idealus leitaus ar sniego vanduo...
patikekit... pas mus namo vanduo pilnas gelezies, tiek ,adk po vieno prausikosi ar indu plovimo kriaukels ir vonios pageltuonuoja kaip isdazytos...apie plauksu nekalbu... kol nepatare mama rinkti lietaus vandeni...(arba sniega siuo metu); plius skalavimas su citrina (sultimis), viskas - idealu... plaukai pradejo svieseti akyse. po to , da kad pagreitinti procesa - nupilkinau ju skarta su paprasciausia rusika "Tonika" - viskas - problemos baiktos. plaukus plaunu tik su lietaus vandeniu, sklalauju su citrina - plaukai gryzo i nusotabia sviesia spalva... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 10, 21:42)
Na as tai ji skiedziu su vandeniu, nes kitaip buciau violetine  doh.gif

o kaip skiedziat? kiek ant kiek,nes neisivaizduoju...ir reik palaikyt kiek minuciu ar tik praskalaut? smile.gif

nes bandziau gryna kazkada daryt-tai likau violetine doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiina***: 15 kovo 2013 - 16:31
o gal esate kuri bandziusi CHI Organics Tone and Shine priemone?
Atsakyti
Naudojaju Revlon violetinį šampūną, deja jokio efekto. neapsikenčiau ir nusipirkau Tonika 9.1. Nerealus Efektas bigsmile.gif tik su ja labai atsargiai.
Atsakyti
http://ecx.images-am...aqL._SL500_.jpg

As naudoju sita priemone (nezinau, ar jau kas rode) naudoju ja jau keli metai, man super smile.gif
Atsakyti
mergaites kurios namuose dazus maisot ar galit pakonsultuot biggrin.gif
as vakar daziau dejau 1:1 geltonos ir violetines ir oksidanta 6% su dazais santykiu 1.5:1

spalva gavosi grazi visos galvos ir negeltona, bet prie saknu turi vario atspalvio.
vis tik kazka dariau ne taip. gal saknims oksidanto reikia daugiau det? ar kaip kitaip daryt? ar 9% reiktu naudot?

o gal dazu santykis negeras? as is pradziu norejau det 2 dalis geltonos, 1 violetines, bet kai pirkau dazus sake det 2 violetines 1 geltonos. tada visai susimaisiau ir dejau 1:1 daziau su kreminiai dazais
Atsakyti
QUOTE(Audinga! @ 2009 04 02, 08:52)
Mergaites, turiu as beda irgi del to geltonumo  doh.gif  Susiduriau su ja, kai persikrausciau i kita gyvenamaja vieta!  verysad.gif Buvau blondine(dazyta) ilgaplauke. Spalva buvo grazi, dazydavausi sruogelemis. Per vasara dar nublugdavau, na vienu zodziu viskas su spalvyte buvo  thumbup.gif . Pagyvenau naujoj vietoj ir po kokio gero pusmecio pastebejau, kad plaukai eme ne tik, kad geltonuoti, bet ir ruduoti!  bijau.gif  Soke buvau! Nesupratau kas darosi!  help.gif  Nedelsdama nulekiau pas savo kirpeja! Sakau kuom cia mane nudazei, kad taip spalva keiciasi. Kirpeja buvo nustebus, net paklause ar kokio spalva suteikiancio sampuno nenaudojau. Nes atrode taip lyg padazyta buciau. Na vienu zodziu mastem mastem ir priejom isvada, kad tai viskas vyksta del vandens. Kadangi naujoje gyvenamoje vietoje pas mus yra sunkiuju metalu perteklius (gelezies perteklius). Del to ir tie plaukai taip atspalvi pakeite. Ko tik nebadziau............ doh.gif , kad ta slikstu atspalvi panaikinti. Rezultatas visu bandymu, baigesi kasu nukirpimu. Praradau ilgus plaukus  cray.gif  ir turiu slikscia spalva  wacko.gif . Padekit, patarkit......Gal kas susidure su tokia BEDA! Nes jau mastau is vis spalva keisti, tik problemyte tokia, kad tamsios man nelabai tinka.

Laba, as ir tokia pat problema turejau puse metu trbt... Pradzioje nesupratau kas man nutiko, daziau plaukus kaip is visada sruogelemis ir pas ta pati zmogu, bet... Persikrausciau gyventi pas drauga, kur vanduo turi lb daug gelezies. Ant duso, tualeto, kriaukliu nuseda rudys, o ka jau kalbeti apie mano sviesintus plaukus... Tikraja ta zodzio prasme tapau auksaplauke, draugai vis klause ka padariau plaukam, o as tik gusciojau peciais. Jau du men nedaziau plauku, nes ju jau net sviesinantys milteliai nebeime, per tas rudis. Ko tik nebandziau, bandydama nusviesinti ir nuimti ta ryzuma... Ploviau galva su citrinu sultimis, naudojau Irida, specialius sampunus valancius mineralus, su obuoliu actu skalavau ir pan... Niekas nepadejo!!! Kol vakar pradejau skaityti angliskuose puslapiuose apie rudziu pasalinima is plauku. Taigi, snd isbandziau kauke ir net nesitikejau, kad ji pades, bet dabar as pati laimingiausia!!! Po daugiau nei 5 men kovos su plaukais, man tereikejo sumaisyti paprasta zelatina su C vitamino milteliais ir toki misini uzsitepti ant plauku. Zelatina issitirpdziau, o C vitamino tabletes sutryniau i miltelius ir viska sumaisiau. Pradzioje lb issigandau, nes kai pradejau tepti plaukus tokiu misiniu jie lyg sustingo, kaip pastatysi taip ir stoves, bet nk istryniau visa galva ir uzdejus maiseli ant galvos, o ant virsaus ranksluosti uzsivyniojus pavaiksciojau ~30 min, jus nepatikesit, bet plaukai lb grazus!!! Neliko ryzos spalvos ir susilygino per visa ilgi (mano plaukai ilgi, mazdaug iki siknos)... Aisku siek tiek sausoki buvo, bet uzsidejau balzamo, tada milk shake ampule palaikiau, patepiau aliejuku ir db dziaugiuosi, neatsidziaugiu :-) taigi, rasau si komentara merginoms, toms, kurioms galbut yra tokia pati problema ir nebeturi jau vilties. Sekmes! Tai tikrai veikia :-)
Atsakyti
QUOTE(Lia_varle @ 2013 08 29, 18:10)
Laba, as ir tokia pat problema turejau puse metu trbt... Pradzioje nesupratau kas man nutiko, daziau plaukus kaip is visada sruogelemis ir pas ta pati zmogu, bet... Persikrausciau gyventi pas drauga, kur vanduo turi lb daug gelezies. Ant duso, tualeto, kriaukliu nuseda rudys, o ka jau kalbeti apie mano sviesintus plaukus... Tikraja ta zodzio prasme tapau auksaplauke, draugai vis klause ka padariau plaukam, o as tik gusciojau peciais. Jau du men nedaziau plauku, nes ju jau net sviesinantys milteliai nebeime, per tas rudis. Ko tik nebandziau, bandydama nusviesinti ir nuimti ta ryzuma... Ploviau galva su citrinu sultimis, naudojau Irida, specialius sampunus valancius mineralus, su obuoliu actu skalavau ir pan... Niekas nepadejo!!! Kol vakar pradejau skaityti angliskuose puslapiuose apie rudziu pasalinima is plauku. Taigi, snd isbandziau kauke ir net nesitikejau, kad ji pades, bet dabar as pati laimingiausia!!! Po daugiau nei 5 men kovos su plaukais, man tereikejo sumaisyti paprasta zelatina su C vitamino milteliais ir toki misini uzsitepti ant plauku. Zelatina issitirpdziau, o C vitamino tabletes sutryniau i miltelius ir viska sumaisiau. Pradzioje lb issigandau, nes kai pradejau tepti plaukus tokiu misiniu jie lyg sustingo, kaip pastatysi taip ir stoves, bet nk istryniau visa galva ir uzdejus maiseli ant galvos, o ant virsaus ranksluosti uzsivyniojus pavaiksciojau ~30 min, jus nepatikesit, bet plaukai lb grazus!!! Neliko ryzos spalvos ir susilygino per visa ilgi (mano plaukai ilgi, mazdaug iki siknos)... Aisku siek tiek sausoki buvo, bet uzsidejau balzamo, tada milk shake ampule palaikiau, patepiau aliejuku ir db dziaugiuosi, neatsidziaugiu :-) taigi, rasau si komentara merginoms, toms, kurioms galbut yra tokia pati problema ir nebeturi jau vilties. Sekmes! Tai tikrai veikia :-)

VEIKIA, tai veikia, o kaip toliau, negi plaunant su tuo paciu rudziu pilnu vandeniu plaukai nebegeltonuoja? g.gif
Atsakyti