QUOTE(Audinga! @ 2009 04 02, 08:52)
Mergaites, turiu as beda irgi del to geltonumo

Susiduriau su ja, kai persikrausciau i kita gyvenamaja vieta!

Buvau blondine(dazyta) ilgaplauke. Spalva buvo grazi, dazydavausi sruogelemis. Per vasara dar nublugdavau, na vienu zodziu viskas su spalvyte buvo

. Pagyvenau naujoj vietoj ir po kokio gero pusmecio pastebejau, kad plaukai eme ne tik, kad geltonuoti, bet ir ruduoti!

Soke buvau! Nesupratau kas darosi!

Nedelsdama nulekiau pas savo kirpeja! Sakau kuom cia mane nudazei, kad taip spalva keiciasi. Kirpeja buvo nustebus, net paklause ar kokio spalva suteikiancio sampuno nenaudojau. Nes atrode taip lyg padazyta buciau. Na vienu zodziu mastem mastem ir priejom isvada, kad tai viskas vyksta del vandens. Kadangi naujoje gyvenamoje vietoje pas mus yra sunkiuju metalu perteklius (gelezies perteklius). Del to ir tie plaukai taip atspalvi pakeite. Ko tik nebadziau............

, kad ta slikstu atspalvi panaikinti. Rezultatas visu bandymu, baigesi kasu nukirpimu. Praradau ilgus plaukus

ir turiu slikscia spalva

. Padekit, patarkit......Gal kas susidure su tokia BEDA! Nes jau mastau is vis spalva keisti, tik problemyte tokia, kad tamsios man nelabai tinka.
Laba, as ir tokia pat problema turejau puse metu trbt... Pradzioje nesupratau kas man nutiko, daziau plaukus kaip is visada sruogelemis ir pas ta pati zmogu, bet... Persikrausciau gyventi pas drauga, kur vanduo turi lb daug gelezies. Ant duso, tualeto, kriaukliu nuseda rudys, o ka jau kalbeti apie mano sviesintus plaukus... Tikraja ta zodzio prasme tapau auksaplauke, draugai vis klause ka padariau plaukam, o as tik gusciojau peciais. Jau du men nedaziau plauku, nes ju jau net sviesinantys milteliai nebeime, per tas rudis. Ko tik nebandziau, bandydama nusviesinti ir nuimti ta ryzuma... Ploviau galva su citrinu sultimis, naudojau Irida, specialius sampunus valancius mineralus, su obuoliu actu skalavau ir pan... Niekas nepadejo!!! Kol vakar pradejau skaityti angliskuose puslapiuose apie rudziu pasalinima is plauku. Taigi, snd isbandziau kauke ir net nesitikejau, kad ji pades, bet dabar as pati laimingiausia!!! Po daugiau nei 5 men kovos su plaukais, man tereikejo sumaisyti paprasta zelatina su C vitamino milteliais ir toki misini uzsitepti ant plauku. Zelatina issitirpdziau, o C vitamino tabletes sutryniau i miltelius ir viska sumaisiau. Pradzioje lb issigandau, nes kai pradejau tepti plaukus tokiu misiniu jie lyg sustingo, kaip pastatysi taip ir stoves, bet nk istryniau visa galva ir uzdejus maiseli ant galvos, o ant virsaus ranksluosti uzsivyniojus pavaiksciojau ~30 min, jus nepatikesit, bet plaukai lb grazus!!! Neliko ryzos spalvos ir susilygino per visa ilgi (mano plaukai ilgi, mazdaug iki siknos)... Aisku siek tiek sausoki buvo, bet uzsidejau balzamo, tada milk shake ampule palaikiau, patepiau aliejuku ir db dziaugiuosi, neatsidziaugiu :-) taigi, rasau si komentara merginoms, toms, kurioms galbut yra tokia pati problema ir nebeturi jau vilties. Sekmes! Tai tikrai veikia :-)