Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų geltonumas

QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 07, 22:17)
Irida, tai tokie rusiski dazai-balzamas. Ji putuoja, kaip sampunas. Ja reikia praskiesti su vandieniu ir palaikyti 20-30min. Instrukcijoje bus placiau aprasyta. Kainuoja apie 3-4Lt, uztenka keliems kartams. Reikia ieskoti rusiskos kosmetikos parduotuvese, gal Eurokose yra, ar Droge.

Irida yra ir lietuviška .Ją jau daugiau kaip 20 metų gamina firma "Higėja".

http://www.higeja.lt.../28-200x200.jpg

Su laikymu 20-30 min., tai tu atsargiai. Galima visai sugadinti plaukų spalvą. Man 30 sek, užtenka, na bet čia individualu.
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 07, 17:30)

pasirodysiu tundra bet kas ta IRIDA ?kiek kainuoja ir kur gaut? g.gif

"IRIDA" tikrai sausina plaukus, yra daug geresniu nebrangiu rusisku balzamu.
"Tonika" yra neblogu spalveliu: dimcatij topaz, zemciuzno-pepelnij...
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2007 03 08, 12:30)
"IRIDA" tikrai sausina plaukus, yra daug geresniu nebrangiu rusisku balzamu.
"Tonika" yra neblogu spalveliu: dimcatij topaz, zemciuzno-pepelnij...
"SOLO ton" - 1.47 nr. zemciuznij - labai faina spalvele, as ji naudoju, nuima geltonuma is suteikia labai faina atspalvi, man labai patinka  wub.gif Ir jie visai nesausina plauku.
Cia Eurokoj ju buna pirkt? as dabar naudoju "svarskof" nepamenu kaip gerai rasosi blush2.gif tai visai neblogas ax.gif
Atsakyti
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 08, 10:54)
Cia Eurokoj ju buna pirkt? as dabar naudoju "svarskof" nepamenu kaip gerai rasosi  blush2.gif tai visai neblogas  ax.gif

Maciau juos lyg Droge, gal yra ir Eurokoj. As perku Kalvariju turguje, parduotuveleje, kur prekiauja rusiska kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(ausryss @ 2007 03 08, 12:03)
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis)  smile.gif

o koks balzamas?kokios firmos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 03 07, 22:17)
Irida, tai tokie rusiski dazai-balzamas. Ji putuoja, kaip sampunas. Ja reikia praskiesti su vandieniu ir palaikyti 20-30min. Instrukcijoje bus placiau aprasyta. Kainuoja apie 3-4Lt, uztenka keliems kartams. Reikia ieskoti rusiskos kosmetikos parduotuvese, gal Eurokose yra, ar Droge.

Dekui Lena, gal reiks ir pabandyti,bet kažkaip bijau už tokią kainą visai plaukų netekti,kažkaip man apskritai rusiška kosmetika... schmoll.gif nu bet pabandyt vistiek smalsu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryss @ 2007 03 08, 12:03)
Mano plaukai ir linke geltonuoti, bet dabar naudoju sampuna sviesiems plaukams, taip pat pradejau naudoti dilgeliu balzama, pastebejau, kad plaukai igavo toki pilka atspalviuka (kuris daug grazesnis, nei geltonasis)  smile.gif

Nuo dilgėlių balzamo tikrai plaukai keičia spalvą. Su beržų balzamu visai sugadinau spalvą, bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

http://www.dzintars..../images/112.jpg
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 03 09, 11:38)
Nuo dilgėlių balzamo tikrai plaukai keičia spalvą. Su beržų balzamu visai sugadinau spalvą, bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

pasikartosiu, bet vėl paklausiu, o kokios firmos tie balzamai? Pravesrtų naikinant geltonumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2007 03 09, 12:10)
pasikartosiu, bet vėl paklausiu, o kokios firmos tie balzamai? Pravesrtų naikinant geltonumą  ax.gif

Dilgėlių būna lietuviškas, o tas kur nuotraukoj - latviškas ir jo būna pirkti Droge.
Atsakyti
QUOTE(kolkas ne mamyte @ 2007 03 08, 19:11)
Dekui Lena, gal reiks ir pabandyti,bet kažkaip bijau už tokią kainą visai plaukų netekti,kažkaip man apskritai rusiška kosmetika... schmoll.gif nu bet pabandyt vistiek smalsu.. smile.gif

Bet tikrai geriau siuliciau TONIKA, zali buteliukai, su juo paprasciau, nereikia skiesti. Uzteks tiesiog kaip sampunu praplauti plaukus ir viskas o su IRIDA reikia labai atsargiai, kad negautusi violetine spalva. Tik to TONIKO daug spalvu, neprisimenu kokia pirkau doh.gif .
Buvo pas mane uzsistovejes tas TONIKA, tai as ji perpiliau i paprasta sampuna ir gavosi man pilkinantis sampunas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 03 09, 10:38)
bet atradau latvišką plaukų aliejuką, kuris ne tik stipriną plaukus, bet ir nuima geltonumą. thumbup.gif

Tau jis nuima geltonuma? keistai cia g.gif naudoju ji jau labai senai, bet kad nuimtu geltonuma, tai man schmoll.gif
Atsakyti