Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

sujungimo siūlė matysis ir ant kojinių nelabai gražu, vistik penkiais virbalais dailesnis darbelis būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 27, 13:41)
geriausiai tinkadažai tekstilei,perku dailės reikmenų parduotuvėse-'' TEXTILE ART'',vokiški,kaina ~10lt., geriausiai tinka medžiagai,zomšui,kiek mažiau odai. Odą dar purškiu purškiamais dažais ''CRAFTS SPRAY'',perku ''senukuose'',kaina~15 lt.,jais vyrai purškia mašinas biggrin.gif ,jie skirti metalui,medžiui,stiklui, bet labai tinka ir odai.......išbandyta........ thumbup.gif

Pasižiūrėjau-super, aš vos neišmečiau savo senų batų (mat esu ne kokia avėtoja, tai labai greitai nudaužau). O kaip tik turiu tokius baltus (iš serijs: ar sakiau baltus? Smėlinės slapva irgi nieko,....pilka dabar madinga lotuliukas.gif ). Tai iškilo klausimukai:
1. Ar nupurškus tais sprėjais nenusiplauna?
2. Darant trafaretus ir popieriaus ar neliks "prisilipdę" tie trafaretai?
3. Jei nuimti trafaretus, neleidus "pridžiūti" jiems prie bato nesusigadins piešinys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 28, 15:05)
sujungimo siūlė matysis ir ant kojinių nelabai gražu, vistik penkiais virbalais dailesnis darbelis būtų  4u.gif

Na tai ir sako, kad megzti aplinkui, kas anrtą eilę išmezgant geromis.
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 02 28, 14:56)
Ai tiksliai... doh.gif  Tada tikriausiai teks kažkur daryti siūlę  g.gif
Papildyta:
Nors man šovė į galvą tokia mintis... Tik nežinau ar ji įgyvendinama, nes niekad to nesu bandžiusi (niekad net nesu mezgusi kojinės  lotuliukas.gif )
hmmm... Kaip čia tksliau paaiškinus...  g.gif
Na tarkim mezgant tiesiai grįžtant (antra eilė) išmezgama blogosiomis akimis, o jei pabandyti megzti aplinkui ir kai ateis antra eilė - megzti toliau tik gerosiosmis, o atėjus trečiai eilei - ir vėl pagal raštą... na nežinau ar jūs čia ką supratot  doh.gif

Ir as taip galvoju, reikia pabandyt megzt atvirksciai ta eile, kuri pagal rasta turi buti svirkscioj pusej...
Atsakyti
Na va kaip jūs gražiai mokate trumpai apibūdinti tai, apie ką aš šitaip "laužiau liežuvį" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 02 28, 15:11)
Na tai ir sako, kad megzti aplinkui, kas anrtą eilę išmezgant geromis.

kažkas siūlė megzti kaip servetėlę virabalai. O jose beveik visada mezgama nelyginės eilės pagal raštą, lyginės - gerosiomis akimis. Taip kad būtent taip ir čia reikėtų.
frederica darbai tavo nuostabūs! thumbup.gif
Beje ir visa tema thumbup.gif , nuo tada kai atradau, galvoje sukasi idėjos ir mintys, sapnuojasi net, kaip savo batus perdarysiu doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 28 vasario 2007 - 15:14
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 28, 15:09)
Pasižiūrėjau-super, aš vos neišmečiau savo senų batų (mat esu ne kokia avėtoja, tai labai greitai nudaužau). O kaip tik turiu tokius baltus (iš serijs: ar sakiau baltus? Smėlinės slapva irgi nieko,....pilka dabar madinga  lotuliukas.gif ). Tai iškilo klausimukai:
1. Ar nupurškus tais sprėjais nenusiplauna?
2. Darant trafaretus ir popieriaus ar neliks "prisilipdę" tie trafaretai?
3. Jei nuimti trafaretus, neleidus "pridžiūti" jiems prie bato nesusigadins piešinys?  g.gif

1.tikrai nenusiplauna(neteko bandyt tik ant lakierkų,tai nežinau kaip ten laiko) .2.neliks,jei ilgai nelaikysi ( nupurški ir nukeli) 3. piešinys nesusigadins jei nukelinėsi vienu,staigiu judesiu ( sugadinus,visada galima,pataisyti konturu) ....oi, kaip aš čia umn.gif
Papildyta:
[quote=Anakondaaz,2007 02 28, 16:08]
kažkas siūlė megzti kaip servetėlę virabalai. O jose beveik visada mezgama nelyginės eilės pagal raštą, lyginės - gerosiomis akimis. Taip kad būtent taip ir čia reikėtų.

ačiū,visoms notworthy.gif ,kaip jūs čia operatyviai, gerai sako kelios galvos tai ne viena.Aš tai visą mielą dienelę prie batų prasėdėjau ir dar nepabaigiau aggressive.gif mega_shok.gif cray.gif karsta.gif ,na gal ryt kaip nors įveiksiu aš juos , nes šeštadienį jau reikia autis sokiai.gif ,o batukų nėėėėr........ verysad.gif
Atsakyti
Dėkui, Federica 4u.gif
Savaitgaliui numačiau akciją "Atnaujinkime batus" lotuliukas.gif -jei kas gero gausis-pasidemonstruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, as esu apakusi thumbup.gif Grozis.Ir is kur pas jus tiek ideju smile.gif Batai superiniai.
Dar paklausiu, gal ir kvailokai, bet.... Tie nerti vestuviniai,jei negaila idejos tai kaip ten prinerta.Is kokio materialo ju "galva" ir kaip paskui dailiai pradeti ta nerini???.Ir dar apie mocherinius, o jie patys kai reikia imauti ir issimauti neissitampo,ar darai kur suvarstyma??
Papildyta:
Ech ,Frederika, tema nuostabi, batai nuostabus ir atrodo visa tai uzkreciama.Kai visi serga gripi, o kai kuriuose miestuose paskelbta jo epidemija.As pasigavau SM virusa ir manau kad nuo jo nepasneiksiu, kuom ir dziaugiuosi.Persiplesti teks nes jau mezgu, neriu,o va dabar dar ir batai.... Noriu,noriu ypac mocheriniu laukiu - as dievinu sita siuliuka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 01, 09:33)
Dėkui, Federica  4u.gif
Savaitgaliui numačiau akciją "Atnaujinkime batus"  lotuliukas.gif -jei kas gero gausis-pasidemonstruosiu  mirksiukas.gif

OK, lauksim,dar keletas techninių dalykų, tas purškalas gerokai smirda ir ilgokai džiūsta,tai geriausia visą veiksmą vykdyt lauke,pzv. balkone.Purškiasi jis stipria srove,todėl storai dengiasi,storai padengus gali vėliau pradėt trūkinėti oda ypač lenkimo vietoje(čia turėjau galvoje kur lankstosi koja ar ties pirštais)Todel reikia prisikloti daug daug laikraščių ir purkšti kiek įmanoma iš toliau,geriau keletą kartų,dažų ten daug tikrai užteks,o tuo pačiu ''pagražinsi'' balkoną hah.gif .Dar anksčiau esu darius su marle(būdavo anksčiau pirkt dideliais gabalais-čia kur palas vaikam siūdavom ,dabar tai net nežinau ar bėr g.gif ,pampersus vaikam deda),tai va purkšdavau per ją, pridarydavau visokių skylių,tai gaudavosi tokie ''faktūriniai'',tas vietas kur lieka mažiau išpurkštos galima purkšti kita spalva ar kitaip dekoruoti,bet čia jau palieku pačios fantazijai cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2007 03 01, 09:49)
Merginos, as esu apakusi thumbup.gif Grozis.Ir is kur pas jus tiek ideju smile.gif Batai superiniai.
Dar paklausiu, gal ir kvailokai, bet.... Tie nerti vestuviniai,jei negaila idejos tai kaip ten prinerta.Is kokio materialo ju "galva" ir kaip paskui dailiai pradeti ta nerini???.Ir dar apie mocherinius, o jie patys kai reikia imauti ir issimauti neissitampo,ar darai kur suvarstyma??
Papildyta:
Ech ,Frederika, tema nuostabi, batai nuostabus ir atrodo visa tai uzkreciama.Kai visi serga gripi, o kai kuriuose miestuose paskelbta jo epidemija.As pasigavau SM virusa ir manau kad nuo jo nepasneiksiu, kuom ir dziaugiuosi.Persiplesti teks nes jau mezgu, neriu,o va dabar dar ir batai.... Noriu,noriu ypac mocheriniu laukiu - as dievinu sita siuliuka. smile.gif

sveika susirgus supermama.gif ,man lygiai tas pats, anksčiau nėriau sau ramiai ir vargo nemačiau, o dabar ryte,vakare-kaip malda notworthy.gif supermama.gif notworthy.gif ,atima beproto daug laiko,bet.... o dėl batukų tai viską aprašysiu išsamiaikai pabaigsiu tuos nelemtus mocherinius,na ir privargau aš su jais mega_shok.gif
Atsakyti
sufotografavau visus savo batus, kurie jau turi ketinima eiti link konteinerio, tik vis dar gaila ismest nes nesuplyse doh.gif
Gal turit minciu, gal dar kuriuos butu galima prikelti naujam gyvenimui?
http://i22.photobuck...ai/PICT0210.jpg
http://i22.photobuck...ai/PICT0216.jpg
sitie visai nedaug nesioti, beveik nauji, bet nenesiojami

http://i22.photobuck...ai/PICT0222.jpg
http://i22.photobuck...ai/PICT0228.jpg
Sitie labai patogus, bet jau atsibode ir seni yra...

http://i22.photobuck...ai/PICT0231.jpg
http://i22.photobuck...ai/PICT0237.jpg
noreciau ir sitiems jau naujo gyvenimo g.gif , nu jau kazkokie irgi negrazus pasidare...

http://i22.photobuck...ai/PICT0240.jpg
http://i22.photobuck...ai/PICT0246.jpg
Sitie, tai dar kaip ir geri, betman tas blizgantis siuvinejimas laabai nepatinka, gal ka ant jo butu galima sugalvot uzdet...

Na, labai nevyke foto, bet bendras vaizdas matosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 01 kovo 2007 - 11:33
jau jauciu kokio grozio jie bus ir dar suknute is tu paciu siulu. Ach,och.Laukiam laukiam
Atsakyti