Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(Heart @ 2007 02 27, 14:33)
Tai reikės automobiliniu purškikliu pasidarbuoti  biggrin.gif

Ačiū  4u.gif

dar labai gražu purkšti iškarpius trafaretą iš popieriaus,juo pridengus batą,gaila ,kad nebeturiu tų batų,atiduoti kažkam...,o vėlau pakoreguoti kontūrus,yra pirkt spec. kontūras,toj pačioj parduotuvėj thumbup.gif.Jei ką sudomins galėsiu išamiau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 vasario 2007 - 14:10
kokia temele atradauuu!!!esu batu myletoja,tai dabar semsiuos ideju,ech,tik reiks kaskaip susikaupt ir tas idejas igivendint.
Atsakyti
Šiaip senų batų atnaujinimo idėjos jau senokai sukosi mano galvelėje, tik vis neatsirasdavo laiko arba pritrūkdavo žinių. O pasižiūrėjus Rimšelienės kolekcijas atrodo, kas čia tokio blush2.gif Jos bateliai atrodo tokie lengvučiai, paprastučiai. Žodžiu, imsiuos darbo.
Atsakyti
gal kam patiks tokia idėja vasarai :
user posted image
darbelio etapai nuotraukose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 27 vasario 2007 - 21:58
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 27, 22:53)
gal kam patiks tokia idėja vasarai :
user posted image
darbelio etapai nuotraukose

gal visai ir nieko g.gif . Gal kuri žino kaip numegzti tokias kojines?user posted image,būčiau dėkinga
Atsakyti
mama labai panašias kojines kelnes megzdavo mezgimo mašina wink.gif Reiktų pastudijuoti servetėlių mezgimo virbalais kiauraraščius ir megzti, neatrodo labai sunku. Gėlytės, lapeliai, virvelė su "varpeliu" atskirai numegzta ir dailiai prisiūta. Dar kažkur neseniai mačiau kaip ant jau pagaminto gaminio vąšeliu juosteles prinert. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 28, 12:33)
mama labai panašias kojines kelnes megzdavo mezgimo mašina wink.gif Reiktų pastudijuoti servetėlių mezgimo virbalais kiauraraščius ir megzti, neatrodo labai sunku. Gėlytės, lapeliai, virvelė su "varpeliu" atskirai numegzta ir dailiai prisiūta. Dar kažkur neseniai mačiau kaip ant jau pagaminto gaminio vąšeliu juosteles prinert.  4u.gif

su vašeliu tai man viskas aišku,bet va pati ta kojinė virbalais tai g.gif ,ar tiesiog megzt kaip paprastą kojinę,tik kiaurarasčiu,nelabai man su tuo kojinių mezgimu,bet bandysiu
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 28, 14:08)
su vašeliu tai man viskas aišku,bet va pati ta kojinė virbalais tai g.gif ,ar tiesiog megzt kaip paprastą kojinę,tik kiaurarasčiu,nelabai man su tuo kojinių mezgimu,bet bandysiu

man tai atrodo, kad reikia megzt kaip paprasta kojine, tik ne gerom akim, o kiauriarasciu... tik neuzmirsk, kad mezginys eina is vienos puses...
Atsakyti
Taip taip čia megzta virbalais kaip paprastą kojinę smartass.gif
rašto schemutę atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 28, 14:25)
man tai atrodo, kad reikia megzt kaip paprasta kojine, tik ne gerom akim, o kiauriarasciu... tik neuzmirsk, kad mezginys eina is vienos puses...

tai va g.gif ,čia ir prasideda... BUGYTE aciuks.gif good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 28 vasario 2007 - 13:37
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 28, 14:25)
tik neuzmirsk, kad mezginys eina is vienos puses...

Ai tiksliai... doh.gif Tada tikriausiai teks kažkur daryti siūlę g.gif
Papildyta:
Nors man šovė į galvą tokia mintis... Tik nežinau ar ji įgyvendinama, nes niekad to nesu bandžiusi (niekad net nesu mezgusi kojinės lotuliukas.gif )
hmmm... Kaip čia tksliau paaiškinus... g.gif
Na tarkim mezgant tiesiai grįžtant (antra eilė) išmezgama blogosiomis akimis, o jei pabandyti megzti aplinkui ir kai ateis antra eilė - megzti toliau tik gerosiosmis, o atėjus trečiai eilei - ir vėl pagal raštą... na nežinau ar jūs čia ką supratot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 02 28, 14:56)
Ai tiksliai... doh.gif  Tada tikriausiai teks kažkur daryti siūlę  g.gif
Papildyta:
Nors man šovė į galvą tokia mintis... Tik nežinau ar ji įgyvendinama, nes niekad to nesu bandžiusi (niekad net nesu mezgusi kojinės  lotuliukas.gif )
hmmm... Kaip čia tksliau paaiškinus...  g.gif
Na tarkim mezgant tiesiai grįžtant (antra eilė) išmezgama blogosiomis akimis, o jei pabandyti megzti aplinkui ir kai ateis antra eilė - megzti toliau tik gerosiosmis, o atėjus trečiai eilei - ir vėl pagal raštą... na nežinau ar jūs čia ką supratot  doh.gif

Supratau. Labai gera mintis.
Atsakyti