Sitie gan neblogi, tik truputi perkrauti..
cia va keli modeliukai besiruosiantiems i siaures asigali
o situos tai siulyciau kiekvienai supermamai savo antrajai pusei pagaminti
sportuoti labai gerai, nes koja kvepuoja ir ne taip sm....
ir siaip nuotaikos pagerinimui
QUOTE(saulala @ 2007 02 24, 11:36)
Frederica, driežiukai tikrai nesiuvinėti, verti su vielute pačiu paprasčiausiu būdu. Jei norėsi, paaiškinsiu.
saulala,noriu,noriuuuu...aišku galėčiau ir pati paskaityti jūsų,temą,bet jau ir taip nieko nebespėju ,šiuo metu užbaiginėju batus virš kelių, nertus iš mocheros,tai darbelio....o ir suknutė prie jų dar nebaigta ,suknutė bus iš tokių pat siūlų kaip batai,siuvinėta karolikais,tai būtų visai gražu batus kažkaip papuošti .Mama Diana ačiū už grą nuotaiką,tie vyriški tai ,reiks vyrui vietoj tapkių pagamint.
QUOTE(frederica @ 2007 02 26, 08:51)
saulala,noriu,noriuuuu...aišku galėčiau ir pati paskaityti jūsų,temą,bet jau ir taip nieko nebespėju ,šiuo metu užbaiginėju batus virš kelių, nertus iš mocheros,tai darbelio....o ir suknutė prie jų dar nebaigta ,suknutė bus iš tokių pat siūlų kaip batai,siuvinėta karolikais,tai būtų visai gražu batus kažkaip papuošti .Mama Diana ačiū už grą nuotaiką,tie vyriški tai ,reiks vyrui vietoj tapkių pagamint.
. Labai lauksim kad parodytum. Visi tavo darbeliai žiūriu į juos ir negaliu atsistebėti - meno kūriniai.
o man perziurejus sita pasakiska tema kilo kl..
kaip yra su tais batukais, kur tipo kaip kojne i virsu tesias.. nesmunka labai?
tikiuos supratot, ka turiu omeny
Čia elementarus vėrimo principas (čia kalbama apie drugelį, bet taip pat suvertas ir tas driežiukas):
Karoliukai turi būti kiek įmanoma vienodesni , naudojami patys smulkiausi (rodos, angliškai "seadbeads" vadinami). Veriama su vielute (floristikos prekėse būna tokios pirkti).
Šitu principu verti tikrai labai lengva, mano pats pirmas karoliukinis darbelis ir buvo šitas drugiukas
Kitas žingsnis, kai veriant tuo pačiu principu išgaunamas tūrinis darbelis.
Pažiūrėk čia: auksarankes Paforumyje "Gyvūnėliai" daugybė jų schemučių.
Karoliukai turi būti kiek įmanoma vienodesni , naudojami patys smulkiausi (rodos, angliškai "seadbeads" vadinami). Veriama su vielute (floristikos prekėse būna tokios pirkti).
Šitu principu verti tikrai labai lengva, mano pats pirmas karoliukinis darbelis ir buvo šitas drugiukas
Kitas žingsnis, kai veriant tuo pačiu principu išgaunamas tūrinis darbelis.
Pažiūrėk čia: auksarankes Paforumyje "Gyvūnėliai" daugybė jų schemučių.
QUOTE(Sejle @ 2007 02 26, 10:19)
o man perziurejus sita pasakiska tema kilo kl..
tirai nesmunka,pirktiniuose būna įsiuta gumytė,o savos gamybos batukuose,įsiuvu pati
QUOTE(frederica @ 2007 02 26, 11:40)
tirai nesmunka,pirktiniuose būna įsiuta gumytė,o savos gamybos batukuose,įsiuvu pati
O koks yra tu pirmuju baltu batu pagrindas?
pamėginsiu,čia tai tikrai geras dalykas , dėkui saulala
Papildyta:
šiuo atvėju-vasariniai ir dar balti tai rinkausi medžiaginius- skalbiu skalbenkėj,bet tinka ir odiniai,tik tada turėtų buti nebalti,nes nežinau kaip reiktų išvalyti
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 26, 11:41)
O koks yra tu pirmuju baltu batu pagrindas?
šiuo atvėju-vasariniai ir dar balti tai rinkausi medžiaginius- skalbiu skalbenkėj,bet tinka ir odiniai,tik tada turėtų buti nebalti,nes nežinau kaip reiktų išvalyti
Frederica, Tavo darbai yra Tikrai esi verta didžiausių pagyrų
Man rūpi dar toks dalykas. Senokai jau ketinau perdažyti vienus savo senus batus, tik neišmanau, kokius dažus rinktis. Gal gali padėti? Kur jų ieškoti, kaip vadinasi, kiek kainuoja? Ko klausti pardavėjos dailininkų parduotuvėje?
Man rūpi dar toks dalykas. Senokai jau ketinau perdažyti vienus savo senus batus, tik neišmanau, kokius dažus rinktis. Gal gali padėti? Kur jų ieškoti, kaip vadinasi, kiek kainuoja? Ko klausti pardavėjos dailininkų parduotuvėje?
QUOTE(Heart @ 2007 02 27, 13:11)
Frederica, Tavo darbai yra Tikrai esi verta didžiausių pagyrų
geriausiai tinkadažai tekstilei,perku dailės reikmenų parduotuvėse-'' TEXTILE ART'',vokiški,kaina ~10lt., geriausiai tinka medžiagai,zomšui,kiek mažiau odai. Odą dar purškiu purškiamais dažais ''CRAFTS SPRAY'',perku ''senukuose'',kaina~15 lt.,jais vyrai purškia mašinas ,jie skirti metalui,medžiui,stiklui, bet labai tinka ir odai.......išbandyta........
kaip gražuuuuuu
noriu noriu noriu
noriu noriu noriu
QUOTE(frederica @ 2007 02 27, 13:41)
geriausiai tinkadažai tekstilei,perku dailės reikmenų parduotuvėse-'' TEXTILE ART'',vokiški,kaina ~10lt., geriausiai tinka medžiagai,zomšui,kiek mažiau odai. Odą dar purškiu purškiamais dažais ''CRAFTS SPRAY'',perku ''senukuose'',kaina~15 lt.,jais vyrai purškia mašinas ,jie skirti metalui,medžiui,stiklui, bet labai tinka ir odai.......išbandyta........
Tai reikės automobiliniu purškikliu pasidarbuoti
Ačiū