Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(frederica @ 2007 02 22, 17:56)

Ups. Fainos
Atsakyti
o čia D.Urbonavičiutės kurti bataiuser posted imageuser posted image,šitie iš R.Rimšelienės kolekcijos ''Žiogelis''user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Man tie raudoni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ''išprotėjusioms'' mergaitėms iš karoliukų klubo taip pasidailinti batukus turbūt vieni juokai :, te neisižeidžia šių gražių batukų autorėuser posted image[url=http://img81.imageshack.us/my.php?image=file7680241raudonibataiuf9.jpg]user posted image[/url,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 vasario 2007 - 12:00
QUOTE(frederica @ 2007 02 23, 12:52)
na ''išprotėjusioms'' mergaitėms  iš karoliukų klubo taip pasidailinti batukus turbūt vieni juokai :, te neisižeidžia šių gražių batukų autorėuser posted image[url=http://img81.imageshack.us/my.php?image=file7680241raudonibataiuf9.jpg]user posted image[/url,

Va cia tai man patinka - karoliukai mano hobis... thumbup.gif

Kazin ar nebutu galima pirma padaryt kazkokia detale is karoliuku, o poto ja prisiut g.gif , labai siuvinet daug laiko uzimtu...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 23, 13:16)
Va cia tai man patinka - karoliukai mano hobis...  thumbup.gif

Kazin ar nebutu galima pirma padaryt kazkokia detale is karoliuku, o poto ja prisiut g.gif , labai siuvinet daug laiko uzimtu...

žinoma,kodėl gi ne, fantazijai ribų nėra,visos puošiamės papuošalais,tai kodėl negalime papuošti batų,tiek daug visko mokame blink.gif .Įsivaizduoju rolleyes.gif velenčios-veltiniu,karoliukų dievaitės-karoliukais,piešiančios -piešiniais,mezgančios-mezginiais,neriančios-nertais,dekupažo specės-dekupažuoti, siuvinėjančios galėtų išsiuvinėti,o dar mergaitės daro iš odos!!! galima puošti odinėm gėlytėm ir dar,ir dar ,ir dar ...............pvz.free from stiliumiuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 vasario 2007 - 12:54
Ojojoj, kaip čia viskas gražuuuuuuuuuuu bigsmile.gif

Prisiminiau, kad turiu ir aš vienos supermamytės darbelio nuotrauką išsisaugojusi:

user posted image
Atsakyti
Vajezau, perziurejau viska negaliu atsigaut kokia cia fantastika swoon.gif
Reiks ziuret is naujo... blush2.gif
Atsakyti

nusipirkus kailio, juosteliu, karoliuku ir kt. galima is atsibodusiu batu pasidaryti naujus thumbup.gif

cia galima neblogu ideju pasisemti

http://photo.163.com...88/22888771/#p1
Atsakyti
[quote=saulala,2007 02 23, 18:18]

Prisiminiau, kad turiu ir aš vienos supermamytės darbelio nuotrauką išsisaugojusi:

būtų smagu,kad atsilieptų ta mamytė ,ir papasakotų kaip tuos driežiukus išsiuvinėjo,beje labai linksmai atrodo,Mama Diana,dėkui už puslapiuką idėjoms,o aš va kokiuos radau žiemai,čia veltiniautojos galėtų pasireikšt,nuvelt batams ''karolius''user posted image,o čia siuvinėjančioms karoliukaisuser posted imageo taip mamytės galėtų papuošti savo vaikučių batukususer posted image o taip tapkutesuser posted image sekmės visoms,dar kart dėkui už nuorodas,lauksim daaaar mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=frederica,2007 02 24, 09:26]
[quote=saulala,2007 02 23, 18:18]

būtų smagu,kad atsilieptų ta mamytė ,ir papasakotų kaip tuos driežiukus išsiuvinėjo,beje labai linksmai atrodo,
[/quote]

Frederica, driežiukai tikrai nesiuvinėti, verti su vielute pačiu paprasčiausiu būdu. Jei norėsi, paaiškinsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 14:42)
Sveikos SM žaviuosi pačių sukurtais batais,noriu pasidalinti idėjomis,labai norėčiau,kad ir Jūs parašytumėt,kaip atnaujinat senus,bet labai mylimus batukus biggrin.gif,gal kuriat pačios. Taigi sukurkime batus pačios.Čia keletas mano pačios ''perdarytų'', bus daugiau cool.gif

wwwwwwwwwwwwwwwwowwwwwww,, bigsmile.gif bigsmile.gif
netekau zado,dar tokio nemaciau,kaip grazu,,sssssssssuper thumbup.gif
Atsakyti