Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

Tapkute,pamačiau,kad draugauji su veltiniu,nuostabus dalykas,kadangi aš su veltiniu nieko bendra neturiu ir bijau net pradėti,nes žinau ,kad susirgsiu...na apie ką aš čia, a ... kilo idėja thumbup.gif Tavo batai gali būti ne tik apsiūti kailiuku,bet ir apvelti blink.gif t.y kombinuota kailiukas+veltinukas,čia tai turėtų būti jėga.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 21:00)
Tapkute,pamačiau,kad draugauji su veltiniu,nuostabus dalykas,kadangi aš su veltiniu nieko bendra neturiu ir bijau net pradėti,nes žinau ,kad susirgsiu...na apie ką aš čia, a ... kilo idėja thumbup.gif Tavo batai gali būti ne tik apsiūti kailiuku,bet ir apvelti blink.gif t.y kombinuota kailiukas+veltinukas,čia tai turėtų būti jėga.

Va va man irgi tokia mintis buvo šovus smile.gif Tai reikės gamintis, tik vilnos nusipirkti reikia. ax.gif
Man jau seniau buvo tokia mintis kilus, bet nežinojau, kaip tai padaryti tai ir pasimiršo idėja wink.gif

uups žinok... gausi biggrin.gif Man nuo Camper batų veizėjimo atsigavo mano manija batams, ypač visokiems tokiems na įdomiems doh.gif Taip kad jei atėjus pavasariui mano santaupas suės batai, žinosiu ką kaltint lotuliukas.gif ŽIAURIAI gražių ten batų yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapkute: 22 vasario 2007 - 08:33
Nu, zinot ka - taip mane su tais batais uzvedet, kad negaliu, jau nakti sapnavau...
Labai grazus tie vestuviniai batukai - ne isivaizduot negalejau, kad tokius imanoma pasigamint...
Kai pasveiksim jauciu reiks verst batus visus, gal rasiu ka, kur galima "pataisyt" ax.gif
Beje, kitoj temoj merginos apie perkamus batus diskutuoja, tai radau tokia nuoroda... manau taip irgi butu galima batus pasigrazinti turint laiko ir fantazijos.
http://www.hotchocol...om/zapatos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 vasario 2007 - 09:47
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 17:00)
MOTINĖLE, ruošiuosi dar vienus nerti, tai galėsiu nuo iki su nuotraukom...bus aiškiau.Na juk anksčiau nebuvo ''mados '' kiekvieną žingsnį  fotografuoti ir rodyti lotuliukas.gif ,užbaigi darbą ir tiek,dabar kai prisiregistravau SM tai pasidarė visai normalu g.gif .Net ir dabar dar ne viską esu nufot.,na kada prie progos blink.gif TAPKUTE drinks_cheers.gif , man ir nepatinka taip kaip ''bobutės''nėrė,todėl puikiai suprantu Tavo požiūrį į nėrinius ir smagu ,kad nors kažkiek pakeičiau nuomonę apie nertinukus,čia aš juokauju blush2.gif  UUPS, tie kaubojiški labai įdomūs,gal dar kokių.... cool.gif

Būtų thumbup.gif , nes kai atradau šį forumą galva pradėjo trūkinėti nuo jūsų idėjų. Tai dabar mezgu, neriu ir nieko nespeju. O jeigu dar batus ... Fantastika aciuks.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 22, 10:44)
Beje, kitoj temoj merginos apie perkamus batus diskutuoja, tai radau tokia nuoroda... manau taip irgi butu galima batus pasigrazinti turint laiko ir fantazijos.

Net silpna pasidarė, kaip gražu... Dabar jau tikrai mano santaupoms galas biggrin.gif
Arba gal sugalvosiu techniką kaip pasidaryti tai paprastus nusipirkus pati apsidirbsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 02 22, 09:44)
manau taip irgi butu galima batus pasigrazinti turint laiko ir fantazijos.

Dabar pradėsiu gailėtis kad senus batus išmesdavau lotuliukas.gif A kaži jei čia dekupaža pabandyt.... g.gif
Atsakyti
Aaagnex dėkui už nuorodą,labai pravers piešiant lotuliukas.gif , Motinėle,gal žinai kur laiko yra pirkt,nes nieko nebespėju verysad.gif , Tapkute, būtinai reikia išbandyti veltinį,būtinai umn.gif ,jaučiu net pati pradėsiu velt,dėl batų aš viską galiu aggressive.gif , Smigle,nesu dekupžo specas,teko kažkada kažką daryt,bet paskaičius temelę,mačiau,kad ten visur dekupažina,ant džinsų,ant kitų rūbų,tai kodėl ant batų ne g.gif ,ypač jei jie medžeginiai... manau tikrai verta pabandyti.Oi mergaitės kaip gerai,kad atidariau šią temą,iš pradžių bijojau,maniau,kad niekam nebus ydomu,o dabar prašau,kiek naujų idėju atsirado thumbup.gif ,su Jumis bendraujant group.gif . Nukėliau nuo palėpės probobutės batus,žiūrėkit kokius nešiodavo thumbup.gif ,beje jie iš veltinio,dailinti oda good.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Joooo blink.gif , tokiu veltu nei nemacius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 22, 11:39)
Oi mergaitės kaip gerai,kad atidariau šią temą,iš pradžių bijojau,maniau,kad niekam nebus ydomu,o dabar prašau,kiek naujų idėju atsirado thumbup.gif ,su Jumis bendraujant group.gif . Nukėliau nuo palėpės probobutės batus,žiūrėkit kokius nešiodavo thumbup.gif ,beje jie iš veltinio,dailinti oda good.gif

Tikrai gerai, kad atidarei temą drinks_cheers.gif
"afigieni" bobutės batai lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Rimtai, tokių net norėčiau ax.gif Truputuką kitokių, bet šiaip thumbup.gif
Būtinai bandysiu savo batukus veltiniu dailinti smile.gif Tik dabar nelabai atsimenu, ar turiu dar gražios spalvos vilnos daugiau, kad užtektų. Norėčiau jau net šiandien pradėti biggrin.gif
Atsakyti
ohoo blink.gif nu ir prashmatniai tavo, frederica, probobute vaiksciojo....turbut ish turtingos gimines buvo unsure.gif
sakyciau, mados ratas apsisuko,- tokie batai ir siandien laisvai gali eit 'pasivaiksciot' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 02 22, 12:36)
Tikrai gerai, kad atidarei temą  drinks_cheers.gif
"afigieni" bobutės batai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Rimtai, tokių net norėčiau  ax.gif Truputuką kitokių, bet šiaip  thumbup.gif
Būtinai bandysiu savo batukus veltiniu dailinti smile.gif Tik dabar nelabai atsimenu, ar turiu dar gražios spalvos vilnos daugiau, kad užtektų. Norėčiau jau net šiandien pradėti  biggrin.gif

ir kuo greičiau yahoo.gif .laukiu nesulaukiu,aš jau net matau kaip bus clap.gif ,net į veltinio temą įlindau.skaitau viską iš eilės doh.gif Uups,žinai galvoju juos ''atgaivinti'' ir nešiosiu sau ...vot... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 vasario 2007 - 11:57
user posted imageuser posted imageVASARAI sunglasses2.gif
Atsakyti