Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

Stai tokius batukus radau as:

http://www.firemount...amp;sact=search
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 11 16, 18:00)
Pabandyk užklausti čia BATSIUVIAI

Kiek žinau Klaipėdoje  Taikos pr. yra siūvyklėlė, tik nepamenu tikslaus adreso.
Dar gali pabandyt per google paieškoti mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif užklausiau ir ten.''Googlinau'', bet reiks dar pamėginti smile.gif
Atsakyti
Nuveliau pirmas pabandymui tapkutes, tai tikraiusiai nelabai gerai suveliau nes vaikui buvo ir per dideles ir kaip vaiksciojo tai tarsi dalys atsokinejo blush2.gif tada idejau i skalbimo masina, galvoju dasivels, na ka, daisvele, tik tapo dvigubai mazesnes doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 11 18, 00:22)
Nuveliau pirmas pabandymui tapkutes, tai tikraiusiai nelabai gerai suveliau nes vaikui buvo ir per dideles ir kaip vaiksciojo tai tarsi dalys atsokinejo blush2.gif  tada idejau i skalbimo masina, galvoju dasivels, na ka, daisvele, tik tapo dvigubai mazesnes doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai bent parodyk, kokios gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Va čia tai guminiai
http://www.tops.dk/d...t.asp?pageid=22
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 11 18, 00:22)
Nuveliau pirmas pabandymui tapkutes, tai tikraiusiai nelabai gerai suveliau nes vaikui buvo ir per dideles ir kaip vaiksciojo tai tarsi dalys atsokinejo blush2.gif  tada idejau i skalbimo masina, galvoju dasivels, na ka, daisvele, tik tapo dvigubai mazesnes doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nepyk bet taip prajuokinai. jo bent parodyk kaip atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 19, 09:38)
lotuliukas.gif  nepyk bet taip prajuokinai. jo bent parodyk kaip atrodo.  smile.gif

čia juokas juokais,bet man taip buvo su vyrišku megztiniu,kaip ištraukiau iš skalbenkės,tai net 5 metų sūnui buvo mažas doh.gif .Tik gerai ,kad darbinis ,patingėjau skalbti rankomis,ar bent tinkama programa parinkti,bet ne sukroviau ir rezultatas doh.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif man su tokiais mezginiais kas is vilnos daznai nutinka lotuliukas.gif vis pamirstu kad reikai skalbti saltu vandeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 11 13, 19:19)
user posted image

as tai va tokiu veilokiniu labai noreciau  rolleyes.gif

man tai ,kaip uzeina kartais puse dienos su pertraukom galiu narsyti  ax.gif
Papildyta:
arba kelias dienas i kompa ziuret negaliu  biggrin.gif

joo nerealus...
o vat as veliu veltines slepetes, kai kurios jau visai nebepanasios i slepetes, greiciau vakarines tapkutes, ar kedai, kelios drauges atkakliai mane tikina, kad eis su mano sliopkem ir i lauka pavasari ar vasara...
nu bet ne reklamuotis atejau, zodziu mano a. a. senolis ir prosenolis buvo batsiuviai, mama pasakojo, kad be visa kita, siudavo jie vadinamasias "vingerkas"- veilokus su normaliais padais, dekoruotus odos aplikacijomis...
REISKIA tai imanoma!!!!! tik va senolis A.A.
o vietinis batsiuvys atsainiai pareishke - cia net vitpadzio nera... hmmm... nu kaip vitpadi i mano veltini bata ikist, as daugmaz isivaizduoju, reikia tik gera, nebijanti eksperimentuot batsiuvi/e rast, gal kas zino?

ww.veltinio.puslapiai.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 20 lapkričio 2007 - 01:01
QUOTE(g00te @ 2007 11 20, 01:58)
joo nerealus...
o vat  as veliu veltines slepetes, kai kurios jau visai nebepanasios i slepetes, greiciau vakarines tapkutes, ar kedai, kelios drauges atkakliai mane tikina, kad eis su mano sliopkem ir i lauka pavasari ar vasara...
nu bet ne reklamuotis atejau, zodziu mano a. a. senolis ir prosenolis buvo batsiuviai, mama pasakojo, kad be visa kita, siudavo jie vadinamasias "vingerkas"- veilokus su normaliais padais, dekoruotus odos aplikacijomis...
REISKIA tai imanoma!!!!! tik va senolis A.A.
o vietinis batsiuvys atsainiai pareishke - cia net vitpadzio nera... hmmm... nu kaip vitpadi i mano veltini bata ikist, as daugmaz isivaizduoju, reikia tik gera, nebijanti eksperimentuot batsiuvi/e rast, gal kas zino?

ww.veltinio.puslapiai.lt

Žinoma,kad viskas įmanoma mirksiukas.gif Va promočiutės- nuo palėpės- garantuotai vietinio batsiuvio darbasuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Turėjau gerą batsivį Kaune, turbūt ir musei batus galėtų pasiut- jei tik prireiktų lotuliukas.gif , bet gi va išvykęs užsienin verysad.gif -ilgam.
Tavo veltas apavas - gražus thumbup.gif , tik pulapiukas kaprizingas- nori rodo bigsmile.gif , nori ne schmoll.gif
Apžiūrėjau tavo veltas tapkutes, jos visos trumpos,o ar įmanoma padaryt ilgas- iki kelių...ar bent jau pusė blauzdos?
Dėl batsiuvių- jau puse Vilniaus apėjau, niekas neapsiema ... nenori net pradėt;
Pareiškė:
- Darbo turiu, o čia išei-neišeis, sugaišiu dieną, dar sugadinsiu... o ką paiimsiu?

Tai va, vis dar neprarandu vilties surasti tuos tarybinius- pilkuosius kur nors ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 lapkričio 2007 - 15:15
Šiaip labai faini batsiuviai priešingame sankryžos kampe nei Širdies chirurgijos klinika dirba. Kai vienus batus man pakalinėjo, tai dar ten vieną plokštelę reikėjo pakeisti, tai pakeitė, o pinigus paėmė tik už medžiagas, už darbą neėmė, nes "iš karto, priimdami nepastebėjo, kad čia reiks keisti"
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2007 11 20, 16:34)
Šiaip labai faini batsiuviai priešingame sankryžos kampe nei Širdies chirurgijos klinika dirba. Kai vienus batus man pakalinėjo, tai dar ten vieną plokštelę reikėjo pakeisti, tai pakeitė, o pinigus paėmė tik už medžiagas, už darbą neėmė, nes "iš karto, priimdami nepastebėjo, kad čia reiks keisti"

Dėkui už info, ten dar nebuvau- būtinai aplankysiu mirksiukas.gif ir ir netoli man thumbup.gif
Atsakyti