Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(cikcak @ 2007 10 16, 13:03)
Na dar aš čia pas jus apsilankysiu. Dukra pasirodo nuotraukas buvo pasidariusi savo sportinių batelių (liko tik nuotraukos patys batai jau batų rojuje  verysad.gif   doh.gif  angel_sadangel.gif  angel_not.gif ). Aišku buvo dėkinga tai kad čia medžiaga, bet manau galima ant odos bandyti paišyti. Šitie gi jos čeverykai kinietiški atlaikė tik vasarą , suplyšo (bet piešinys nei išbluko, nei nusitrynė)
user posted image

as irgi tokius pirkau...bulviakasiui blush2.gif
o dabar jie isskalbti spintoj guli... gal reiktu juos reAnimuoti?.. blush2.gif
Ar nieks nebandet nagu laku ispiesti??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 16 spalio 2007 - 18:01
sporbas tikrai saunei atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Skaitinėjau , skaitinėjau ir nusprendžiau pasirodyt blush2.gif Aš čia savo aulinukus atnaujinau "greituoju būdu" blush2.gif Nes kažkaip dar nepribrendau apnėrimui... Tai tiesiog nusipirkau mezginių juostos ir apklijavau krastus ir nudaužytus priekius... kol kas dar laiko, niekas neatlipo blush2.gif
Prieš -
user posted image
po-
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dee Dee @ 2007 10 18, 14:59)
Skaitinėjau , skaitinėjau ir nusprendžiau pasirodyt  blush2.gif  Aš čia savo aulinukus atnaujinau "greituoju būdu"  blush2.gif  Nes kažkaip dar nepribrendau apnėrimui...  Tai tiesiog nusipirkau mezginių juostos ir apklijavau krastus ir nudaužytus priekius... kol kas dar laiko, niekas neatlipo  blush2.gif
Prieš -
user posted image
po-
user posted image

atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dee Dee @ 2007 10 18, 13:59)
Skaitinėjau , skaitinėjau ir nusprendžiau pasirodyt  blush2.gif  Aš čia savo aulinukus atnaujinau "greituoju būdu"  blush2.gif  Nes kažkaip dar nepribrendau apnėrimui...  Tai tiesiog nusipirkau mezginių juostos ir apklijavau krastus ir nudaužytus priekius... kol kas dar laiko, niekas neatlipo  blush2.gif

Ką galiu pasakyt... tiesiog šaunuolytė.
Atsakyti
http://lh5.google.co....jpg?imgmax=400
http://lh3.google.co....jpg?imgmax=512
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 10 24, 16:31)

thumbup.gif man tie antri thumbup.gif - mano stiliukas biggrin.gif
Atsakyti
man pirmi patiko labai wub.gif
Atsakyti
Va ką radau pas rusaites ,čia dekupažu atnaujinti bateliai user posted image
naudojo klijus tekstiliai
Papildyta:
bandau dėti taip
http://elenfist.moif...u/6597/f153676/
Atsakyti
Visai įdomu, tik kažin ar nešiojami...tose vietose kur batukas lenkiasi, manau suskilinės. Va ant ilgų kokių, išorinėj pusėj, kur nesilanksto, nesitrina, manau panaudojamas dalykasuser posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 29, 15:51)
Visai įdomu, tik kažin ar nešiojami...tose vietose kur batukas lenkiasi, manau suskilinės. Va ant ilgų kokių,  išorinėj pusėj, kur nesilanksto, nesitrina, manau panaudojamas dalykasuser posted image

Tą patį ir aš galvoju, kad toks dalykas gali būti g.gif vistiek lankstosi batas
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 10 29, 15:58)
Tą patį ir aš galvoju, kad toks dalykas gali būti  g.gif vistiek lankstosi batas

Tai va būtent, bet kutio atveju batukas lenkimo vietoj nebus kaip stiklas, o jei odytė plonesnė... tai ir kartą apsievus jau bus žymu.
Atsakyti