Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(aaagnex @ 2007 10 12, 16:24)
Geda prisipazint, bet ne  blush2.gif

Bet kojine jau pradejau - jei kas gausis butinai parodysiu...  ax.gif

Žinai ir aš įgyvendinu tik dalį to ką sumastau, tiesa sumastau gan nemažai lotuliukas.gif Lauksiu pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
Neaktyvi vitpadziu turi teirautis batu parduotuvese,siaip ju buna pirkti ir prekybos centruose.Ju pirkti yra ir "maximoje",esu maciusi ir" IKI"skyriuje prie batu tepalu.
SEKMES IESKANT
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 08 13, 19:49)
Aciu, frederica  4u.gif  As is Panevezio, tai Kaunas man nelabai.... Nors jei doro batsiuvio nerasiu, tikriausiai, leksiu iki Kauno. As jau itariau, kad nelabai galima sumazinti kulno auksti. Tai galvojau- visa pada keisti, kad ir ta platformyte nusiimtu- vis kokiu 1,5 cm nusimestu...O kiek, apytiksliai, kainuotu?
Linkiu greiciau pasveikti ir iseiti is ligonines  4u.gif  4u.gif

Labukas, mergaites 4u.gif Nesiau as savo batus pas batsiuvi- viso pado man nepakeite, bet pakeite kulniukus ir sumazino platforma.Nezinau kaip jie tai padare, nuobliavo ar kaip, bet sumazino (ne labai plonai, nes sako rizika, kad gali luzti) Atrodo labai gerai, bet kazkaip, man toks jausmas, kad jie neteko stabilumo. Pirma stovejau tvirtai ant koju (nors ir aukstas kulnas, ir platforma), o dabar...net nezinau...o gal nekokybiskai kulnas priklijuotas g.gif sumokejau 45 litus. BET.... mergaites, jus man atleiskit- nenufotkinau batu! Ir ju nepasiemiau, nes nebetilpo i lagamina verysad.gif jie liko LT, o i LT net nezinau kada leksim... unsure.gif man labai, labai gaila, kad negaliu jums ju parodyti...
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 10 13, 22:34)
Labukas, mergaites  4u.gif  Nesiau as savo batus pas batsiuvi- viso pado man nepakeite, bet pakeite kulniukus ir sumazino platforma.Nezinau kaip jie tai padare, nuobliavo ar kaip, bet sumazino (ne labai plonai, nes sako rizika, kad gali luzti) Atrodo labai gerai, bet kazkaip, man toks jausmas, kad jie neteko stabilumo. Pirma stovejau tvirtai ant koju (nors ir aukstas kulnas, ir platforma), o dabar...net nezinau...o gal nekokybiskai kulnas priklijuotas  g.gif  sumokejau 45 litus. BET.... mergaites, jus man atleiskit- nenufotkinau batu! Ir ju nepasiemiau, nes nebetilpo i lagamina  verysad.gif  jie liko LT, o i LT net nezinau kada leksim... unsure.gif  man labai, labai gaila, kad negaliu jums ju parodyti...

Tikrai gaila,kad nepasirodei..., bet gi ne su visam išvažiavai- grįši mirksiukas.gif Tada ir pasirodysi. O dėl stabilumo , tai kiek mano žinios siekia,tai gal ir galėjo nukentėti...šiek tiek mokiausiu drabužių konstravimo, buvo keletas pamokėlių ir apie batsiuvystę, tai kiek pamenu konstruktorius milimetro tikslumu matuoja-apskaičiuoja-braižo...tai žioma iškart koreguoja kainą. Todėl taip ir skiriasi batų kokybė ir piniginė išraiška... prie vienų ''sugaišta'' daugiau laiko- jie patogūs, atitinkamai ir kaina...būna tokių, kad apsievus atrodo,kad abi kojos kairės lotuliukas.gif
Atsakyti
dekupažo temoj užgirdau, kad vienos SM dukra buvo išpaišius batukus wub.gif Paprašiau,kad ir mums visoms papasaotų...laukiu nesulaukiu... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, Fredericos kvietimu atėjau į jūsų temelę. Pati aš tų batų nepaišau, tuo dukra užsiima, bet daug maž kažką galiu papasakoti. Iškarto akcentuoju, kad batai buvo sportiniai medžiaginiai, bet su priemone akriliniams dažams piešinys atlaikė puikiai, suplyšo batai, dekoras liko. (Dabar galvoju išmetėm mes juos ar ne, jei ne tai nufotografuosiu). Odai nežinau, galima bandyti naudoti,ko gero turėtų laikyti. Tiesa aš čia kad pasakoju nepaaiškindama apie ką......tai mediumas skirtas maišyti akriliniams dažams ir piešti ant medžiagos, patogumas tame, kad nereikia prisipirkinėti tekstilinių dažų, pasidarai spalvą kokią reikia

..........nežinau ar aš čia į temą.....nebuvau aš pas jus užsukusi blush2.gif blush2.gif dabar domėsiuos.... bandžiau dekupažinti batus atrodo labai liuks, bet tik kaip dekoracija, nešiojamų nedariau ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui,kad užsukai flirt.gif Dar kart man blondinei... iš ko pasidarai tą spalvą....?
Atsakyti
Fredederica, čia tu apie spalvas t.y apie dažus kuriais naudojamės. Dažai akriliniai, skirti tapybai galima profesionalius (brangūs), galima mėgėjiškus būna rinkiniai tik dabar gan sunku aptikti, jie nebrangūs (beveik visuose RIMI didesniuose prieš rugsėjo 1ją buvo labai nebrangūs rinkiniai tūbelės mažutės po 2,5ml pabandymui pats tas, tik nežinau ar jū dar yra). Rinkinių būna ir Tome Philipse, tik atsargiai nesupainioti su aliejiniais ar tempera, nes įpakavimas beveik toks pat. Maksimoje ir Senukuose dabar nėra doh.gif patikrinta, o savu laiku buvo labai geri rinkiniai ir nebrangūs. Man akrilo tema labai artima, nes daug sunaudoju dekupažui. Taigi tą akrilą maišau su priemone iš Meno mūzos (dailininkų parduotuvė), arba mačiau ir "Senas Naujas" kažką panašaus turi, santykis 1:1 ir galima piešti.
Štai čia darytas rankinukas, natūrali oda, na ką aš žinau gal tai ir ant batų galima būtų daryti g.gif bigsmile.gif . Ten kur ratai tai servetėlė, visa kitka akrilas su mediumu
Keliu nuotraukas iš Crafledie forumo, ten buvau visa tai rodžiusi
user posted image

Na o čia jums šiaip dėl smagumo, o gal ir minčių kokių atsiras (dekoruoti guminiai batai biggrin.gif biggrin.gif avėti nebandžiau.....tik dėl grožio padaryti tongue.gif blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 10 15, 15:19)

Na o čia jums šiaip dėl smagumo, o gal ir minčių kokių atsiras (dekoruoti guminiai batai  biggrin.gif  biggrin.gif  avėti nebandžiau.....tik dėl grožio padaryti  tongue.gif  blush2.gif )

user posted image

Dėkui, dabar viskas aišku...būtinai išmėginsiu bigsmile.gif O guminiai tai jėga!!! Dar į juos po vazoninę gėlytę!!! ir ant palngės!!! thumbup.gif
Atsakyti
man patiko super rankinukas toks tikrai orginalus as ji tikrai nesiociau , o guminiai irgi super pritariu federikai po vazona ir ant palanges thumbup.gif first.gif
Atsakyti
Na dar aš čia pas jus apsilankysiu. Dukra pasirodo nuotraukas buvo pasidariusi savo sportinių batelių (liko tik nuotraukos patys batai jau batų rojuje verysad.gif doh.gif angel_sadangel.gif angel_not.gif ). Aišku buvo dėkinga tai kad čia medžiaga, bet manau galima ant odos bandyti paišyti. Šitie gi jos čeverykai kinietiški atlaikė tik vasarą , suplyšo (bet piešinys nei išbluko, nei nusitrynė)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 10 16, 13:03)
Na dar aš čia pas jus apsilankysiu. Dukra pasirodo nuotraukas buvo pasidariusi savo sportinių batelių (liko tik nuotraukos patys batai jau batų rojuje  verysad.gif   doh.gif  angel_sadangel.gif  angel_not.gif ). Aišku buvo dėkinga tai kad čia medžiaga, bet manau galima ant odos bandyti paišyti. Šitie gi jos čeverykai kinietiški atlaikė tik vasarą , suplyšo (bet piešinys nei išbluko, nei nusitrynė)

O kaip fainai,kad buvo nuotraukytė thumbup.gif Sportbai- thumbup.gif , o Tavo jumoro jausmas tai iš vis thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif .----------Ant odos tikrai turi laikyt( tik reikėtų rinktis vietas kurios nesilanksto, nesitrina viena į kitą, pvz- aulas). Šiais dažais esu tapius kelis paveikslus ant odos, tai viskas puikiai( be tos priemonės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 16 spalio 2007 - 12:20