Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(Heart @ 2007 10 06, 11:25)

vo blyn koks šedevras blink.gif thumbup.gif
nerealiai pasikeitė, kokios elegantiškos, stilingos patapo wub.gif
papasakok kaip taip nudažei, labai man patiko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaktyvi @ 2007 10 06, 13:27)
Sveiki smile.gif .Esu naujoke cia.Turiu juodus ilgaaulius zieminius batus.Jie man per dideli.Gal kuri turite patarima ka su jais daryti? Kitam atiduot nenoriu.

mano irgi per dideli- oda issitampe doh.gif
tai isidejau masazuojanti vidpadi- visai neblogas dalykas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 10 04, 22:12)
dėkui, saulala + fan, dar nemirk lotuliukas.gif kadangi be Tavęs niekam daugiau nepatiko, tai daugiau ir nebesyrodysiu lotuliukas.gif

Pajuokavau, rodykis ir rodykis, visada su nekantrumu laukiu tavuju batu. O del to,kad nepatiko niekam, tai cia gi Lietuva, mes neprate girti, ypac tu kurie tikrai to nusipelno, atvirksciai- apilam liaupsemis tuos kurie nieko verti.As besigeredama tavaisiais kuriniais ismokau nerti, jau nuneriau viena servelele lotuliukas.gif Gal kada prieisiu ir prie batu g.gif Manau,kad tai bus dar ne greit, bet vilties yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 06 spalio 2007 - 14:59
Sviekos smile.gif Turiu juodus ilgaaulius zieminius batus.Jie man per dideli ir nezinau ka daryti.Gal ka patarsit? Kam nors atiduoti ,nenoriu.
Atsakyti
Kokiais keturiais cm per dideli.Gaila,negaliuu ju parodyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neaktyvi @ 2007 10 06, 18:15)
Kokiais keturiais cm per dideli.Gaila,negaliuu ju parodyti verysad.gif

tada sunkiai isivaizduoju- 4 cm labai daug. gal teisingiau butu klaust- koki dydi devi ir kokio yra batukai? nes labai nuo fotmos priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesioju 39 dydzio, o batai 42 dydzio.
Papildyta:
Mano batai cia http://www.public.fo...aktyvi/neaktyvi
Atsakyti
QUOTE(Neaktyvi @ 2007 10 06, 18:33)

tada tikrai nebent kailis padetu. ir tai,kol nenumindziotum mirksiukas.gif
nes ir mano 39, o zieminiai batai iki kokio 40-41 turbut issitampe!!!
Atsakyti
As juos pries du metus per didelius nusipirkau ir gailejausi.Neismanai kaip juos "pamazinti" .
Atsakyti
QUOTE(Neaktyvi @ 2007 10 06, 10:27)
Sveiki smile.gif .Esu naujoke cia.Turiu juodus ilgaaulius zieminius batus.Jie man per dideli.Gal kuri turite patarima ka su jais daryti? Kitam atiduot nenoriu.

QUOTE(Neaktyvi @ 2007 10 06, 15:44)
Papildyta:
Mano batai cia http://www.public.fo...aktyvi/neaktyvi

blink.gif nelabai normalu nusipirkt 3 dydziais per didelius batus. Jei nenori atiduot kitam,- ishmesk ir negadink koju.Jie su kulnais, peda 'vazhiuos' i prieki, bus netaisyklingoje padetyje, - kam zhalot tas kojas? gyvenime dar ilgai ant ju stovet reikes...
O ir kaip su jais atrodai? kaip su lastais? wacko.gif
ar cia 'ant bajerio' toks klausimelis? g.gif
Atsakyti
Gal kam reikia? Tiesiog padovanociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2007 10 06, 14:16)
vo blyn koks šedevras  blink.gif  thumbup.gif
nerealiai pasikeitė, kokios elegantiškos, stilingos patapo  wub.gif
papasakok kaip taip nudažei, labai man patiko...  blush2.gif

Ačiū blush2.gif

Tiesiog nušveičiau degtine, nupurškiau Crafts Spray dažais porą kartų, padariau gėlytes iš taftos ir priklijavau jas Moment klijais. Viskas smile.gif

Bet, kaip minėjau, jie buvo vienkartiniai - vieną dieną su jais palaksčiau, ir dažai apsilaupė.
Atsakyti