Aš dar čiučiukį Off-topic pasireikšiu
frederica tavo darbai NUOSTABŪŪŪŪŪS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Žiūriu ir grožiuos... Suknelės, madymukas... Viskas PUIKU
Pakeitei mano požiūrį į nertus daiktus
frederica tavo darbai NUOSTABŪŪŪŪŪS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Žiūriu ir grožiuos... Suknelės, madymukas... Viskas PUIKU
Pakeitei mano požiūrį į nertus daiktus
Nieko sau temele..... tiksliau, fredericos darbeliai
pries kelias savaites buvau ilindus i jos albuma, apziurejau nuostabius nerinius,tik nesupratau, kodel tiek demesio batams nuotraukose skirta...nei i galva neatejo,kad gali buti pacios gaminti vienu zodziu, ash shoke...
kai atsigausiu, gal rasiu zodziu pagyroms
imetu keleta baciuku fantazijai pakurstyt
pries kelias savaites buvau ilindus i jos albuma, apziurejau nuostabius nerinius,tik nesupratau, kodel tiek demesio batams nuotraukose skirta...nei i galva neatejo,kad gali buti pacios gaminti vienu zodziu, ash shoke...
kai atsigausiu, gal rasiu zodziu pagyroms
imetu keleta baciuku fantazijai pakurstyt
MOTINĖLE, ruošiuosi dar vienus nerti, tai galėsiu nuo iki su nuotraukom...bus aiškiau.Na juk anksčiau nebuvo ''mados '' kiekvieną žingsnį fotografuoti ir rodyti ,užbaigi darbą ir tiek,dabar kai prisiregistravau SM tai pasidarė visai normalu .Net ir dabar dar ne viską esu nufot.,na kada prie progos TAPKUTE , man ir nepatinka taip kaip ''bobutės''nėrė,todėl puikiai suprantu Tavo požiūrį į nėrinius ir smagu ,kad nors kažkiek pakeičiau nuomonę apie nertinukus,čia aš juokauju UUPS, tie kaubojiški labai įdomūs,gal dar kokių....
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 14:00)
UUPS, tie kaubojiški labai įdomūs,gal dar kokių....
nelabai...na, gal sitie:
arba vaikams, nubalnotiems galiukams 'pagydyt':
man dar baisiai grazhu permatomi regia guminiai ,- tik kojiniu skirtingu tereikia prisimegzt...bet vis neishdrystu tokiu sau nusipirkt, jauciu, vaikui nupirksiu
dar ikvepimo galima semtis is 'camper' batu, jie daznai idomesnius, kiek 'priplaukusius' daro masiniam vartotojui,- tarkim, ant vieno issiuvineja berniuka,ant kito mergaite su tikru sijoneliu ish kaspino, ar po skirtinga bezdzione ant kiekvieno
uups tapkutes
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 15:16)
tie botai jėga,ar matei pirkti? ir l.prašau plačiau apie tuos ''camper'', nes neteko man girdėti
uhu, tik ne LT, ir amziais dydziai mazhi bet susikaupus butu galima ir internetu nusipirkt
o camper tai turbut ir LT prekiauja cia ju puslapis. Tik pastebejau,kad vasariniai batai 'pankishkesni',pvz, tokie:
o va sitie su skirtingom bezdzionelem kaip cia turbut dar tebeguli naujuteliai vienoj Alytaus padevushkej 41 dydis...buc tikrai nupirkus uz juokinga kaina
Camper batukais Dolita berods prekiauja... Tik tokio pasirinkimo ner...