Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

clap_1.gif. Sužavėta ir pati labai užsimaniau tokių batų. Tik man tai atrodo nerealu. Neįsivaizduojunuo ko pradėti O juk reikia ir užbaigti... 000189.gif schmoll.gif cray.gif
Atsakyti
Aš dar čiučiukį Off-topic pasireikšiu blush2.gif
frederica tavo darbai NUOSTABŪŪŪŪŪS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Žiūriu ir grožiuos... Suknelės, madymukas... Viskas PUIKU wub.gif
Pakeitei mano požiūrį į nertus daiktus thumbup.gif
Atsakyti
Nieko sau temele..... tiksliau, fredericos darbeliai blink.gif
pries kelias savaites buvau ilindus i jos albuma, apziurejau nuostabius nerinius,tik nesupratau, kodel tiek demesio batams nuotraukose skirta...nei i galva neatejo,kad gali buti pacios gaminti mega_shok.gif vienu zodziu, ash shoke...
kai atsigausiu, gal rasiu zodziu pagyroms unsure.gif
imetu keleta baciuku fantazijai pakurstyt
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
MOTINĖLE, ruošiuosi dar vienus nerti, tai galėsiu nuo iki su nuotraukom...bus aiškiau.Na juk anksčiau nebuvo ''mados '' kiekvieną žingsnį fotografuoti ir rodyti lotuliukas.gif ,užbaigi darbą ir tiek,dabar kai prisiregistravau SM tai pasidarė visai normalu g.gif .Net ir dabar dar ne viską esu nufot.,na kada prie progos blink.gif TAPKUTE drinks_cheers.gif , man ir nepatinka taip kaip ''bobutės''nėrė,todėl puikiai suprantu Tavo požiūrį į nėrinius ir smagu ,kad nors kažkiek pakeičiau nuomonę apie nertinukus,čia aš juokauju blush2.gif UUPS, tie kaubojiški labai įdomūs,gal dar kokių.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 14:00)
UUPS, tie kaubojiški labai įdomūs,gal dar kokių.... cool.gif

nelabai...na, gal sitie:
user posted image
arba vaikams, nubalnotiems galiukams 'pagydyt':
user posted image
man dar baisiai grazhu permatomi regia guminiai blush2.gif ,- tik kojiniu skirtingu tereikia prisimegzt...bet vis neishdrystu tokiu sau nusipirkt, jauciu, vaikui nupirksiu tongue.gif
user posted image
dar ikvepimo galima semtis is 'camper' batu, jie daznai idomesnius, kiek 'priplaukusius' daro masiniam vartotojui,- tarkim, ant vieno issiuvineja berniuka,ant kito mergaite su tikru sijoneliu ish kaspino, ar po skirtinga bezdzione ant kiekvieno thumbup.gif
Atsakyti
tie botai jėga,ar matei pirkti? ir l.prašau plačiau apie tuos ''camper'', nes neteko man girdėti
Atsakyti
uups tapkutes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 15:16)
tie botai jėga,ar matei pirkti? ir l.prašau plačiau apie tuos  ''camper'', nes neteko man girdėti

uhu, tik ne LT, ir amziais dydziai mazhi doh.gif bet susikaupus butu galima ir internetu nusipirkt rolleyes.gif
o camper tai turbut ir LT prekiauja cia ju puslapis. Tik pastebejau,kad vasariniai batai 'pankishkesni',pvz, tokie:
user posted image
user posted image
user posted image
o va sitie su skirtingom bezdzionelem kaip cia turbut dar tebeguli naujuteliai vienoj Alytaus padevushkej rolleyes.gif 41 dydis...buc tikrai nupirkus uz juokinga kaina ax.gif
Atsakyti
Camper batukais Dolita berods prekiauja... ax.gif Tik tokio pasirinkimo ner...
Atsakyti
paauglėm,paprasta ir visai įdomuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 18:54)
paauglėm,paprasta ir visai įdomuuser posted image

GAAZuuu... wub.gif
Atsakyti
dar galima tiesiog taipuser posted image
Atsakyti