Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

seniau buvo gerai , ypac okupacijos metais , vis batai nauji ir kitokie nei visu su mano uzgaidom budavo, daba jis jau nebedaro , gaila ... schmoll.gif

pasiklausinek , gal tikrai koks propro ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu diedulis mano tai ukrainietis, bet čia gal ne tai lotuliukas.gif Gal mamą reiks prie sienos priremt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai tikrai maischyta , batu daug tik va i, skaiciu tasiu truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
frederica,vaistai būtų tik koks nors kitas užsiėmimas,lyg vėlimu domiesi.Tai pirmyn,o apie batukus tik mums patarinėsi biggrin.gif .Aš jaučia taip savaudiškai... blush2.gif

Aš apie savuosius,bandau susipirkti ,viską batukams.Tavo parašytų siūlų niekur neradau,nusipirkau,ten kažkokius su merinosu vilna 50proc.Nu nieko toks siuliukas atrodo,lyg neturetu veltis(šiaip neblogi siūlai Itališki).Tik galvoju jie man neišsitampys,gal įmegzti gumutę bent viršuje,ar kas kelintą eilę g.gif Šiandien dar mačiau IKI medvilnės 100proc siuliukai,gal vis dėl to tuos nusipirkti g.gif .Tai bent žinosiu,kad neišsitampys ir nesivels.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Aha, vėlimu- tada visai susivelsiu lotuliukas.gif Beje dėl veltinių, jau koių gražių tapkučių iš veltinio user posted imagevaikam "batų kalne" yra ir kaina dabar tik 19,99 .----------------Dėl gumytės tai gali įmegzti,labai tinka tos plonytės, kur būna ant spulutės kip siuvimo siūlas.Būna pirkt siuvimo rekmenų parduot., Dėl siūlų tai spręsk pati nes iš manę menka patarėja, nedaug eksprtimentuoju, kai įsikandu vienus, tai varau kelis metus tais pačiais.Sakau va tuos kur rašiau nesenai naujieną nusipirkau, tai man thumbup.gif O pirkau CUP-e, 3 ar 4 akšt., ''geros akys"-----------------------INGRIDŽIUKS thumbup.gif ypač vaikms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 rugsėjo 2007 - 10:47
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 26, 20:08)

kokie faini batukai...o tos sagos tai jega...tik per daug ju ax.gif
Atsakyti
Visakas, pabaigiau baltuosius( kur nosį nudaužiau) gražint yahoo.gif Važuoju prie jūros bye1.gif ,grįšiu photo.gif ir pasirodysiu sokiai.gif O ''krokodilai''- vienas baigtas, o kitas dar nuogas, žodžiu cray.gif kampely.Visoms gero savaitgalio, šilto oro ir geros notaikos.Čia visomsuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 rugsėjo 2007 - 14:57
Aciuks uz beprotiskai fantastiska puokste, matau gerai nusiteikus, turbut batukai super gavosi. Dieve kaip laukisu pasirodymo, o man su svarovskiukais snipstas gavosi, net pasirodyt blush2.gif . Gero savaigalio!!!
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 26, 20:08)

Įdomiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
nu tie sporbai tikrai faini, bet kam cituoti tas pacias nuotraukas, nu sorry,bet nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 09 28, 11:44)
nu tie sporbai tikrai faini, bet kam cituoti tas pacias nuotraukas, nu sorry,bet nesuprantu g.gif

Kaip kas sugeba taip ir daro mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti