seniau buvo gerai , ypac okupacijos metais , vis batai nauji ir kitokie nei visu su mano uzgaidom budavo, daba jis jau nebedaro , gaila ...
pasiklausinek , gal tikrai koks propro ...
as tai tikrai maischyta , batu daug tik va i, skaiciu tasiu truksta
frederica,vaistai būtų tik koks nors kitas užsiėmimas,lyg vėlimu domiesi.Tai pirmyn,o apie batukus tik mums patarinėsi .Aš jaučia taip savaudiškai...
Aš apie savuosius,bandau susipirkti ,viską batukams.Tavo parašytų siūlų niekur neradau,nusipirkau,ten kažkokius su merinosu vilna 50proc.Nu nieko toks siuliukas atrodo,lyg neturetu veltis(šiaip neblogi siūlai Itališki).Tik galvoju jie man neišsitampys,gal įmegzti gumutę bent viršuje,ar kas kelintą eilę Šiandien dar mačiau IKI medvilnės 100proc siuliukai,gal vis dėl to tuos nusipirkti .Tai bent žinosiu,kad neišsitampys ir nesivels.
Aš apie savuosius,bandau susipirkti ,viską batukams.Tavo parašytų siūlų niekur neradau,nusipirkau,ten kažkokius su merinosu vilna 50proc.Nu nieko toks siuliukas atrodo,lyg neturetu veltis(šiaip neblogi siūlai Itališki).Tik galvoju jie man neišsitampys,gal įmegzti gumutę bent viršuje,ar kas kelintą eilę Šiandien dar mačiau IKI medvilnės 100proc siuliukai,gal vis dėl to tuos nusipirkti .Tai bent žinosiu,kad neišsitampys ir nesivels.
Aha, vėlimu- tada visai susivelsiu Beje dėl veltinių, jau koių gražių tapkučių iš veltinio vaikam "batų kalne" yra ir kaina dabar tik 19,99 .----------------Dėl gumytės tai gali įmegzti,labai tinka tos plonytės, kur būna ant spulutės kip siuvimo siūlas.Būna pirkt siuvimo rekmenų parduot., Dėl siūlų tai spręsk pati nes iš manę menka patarėja, nedaug eksprtimentuoju, kai įsikandu vienus, tai varau kelis metus tais pačiais.Sakau va tuos kur rašiau nesenai naujieną nusipirkau, tai man O pirkau CUP-e, 3 ar 4 akšt., ''geros akys"-----------------------INGRIDŽIUKS ypač vaikms
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 26, 20:08)
kokie faini batukai...o tos sagos tai jega...tik per daug ju
Aciuks uz beprotiskai fantastiska puokste, matau gerai nusiteikus, turbut batukai super gavosi. Dieve kaip laukisu pasirodymo, o man su svarovskiukais snipstas gavosi, net pasirodyt . Gero savaigalio!!!
nu tie sporbai tikrai faini, bet kam cituoti tas pacias nuotraukas, nu sorry,bet nesuprantu
QUOTE(saulalafan @ 2007 09 28, 11:44)
nu tie sporbai tikrai faini, bet kam cituoti tas pacias nuotraukas, nu sorry,bet nesuprantu
Kaip kas sugeba taip ir daro