Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(frederica @ 2007 09 23, 10:32)
dėja, jei tik sugebėsiu, visada prašom.Įkelk nuotraukas, trumpai parašyk kokio stiliaus nori.Manau, kad kažką tikrai kažką sugalvosim mirksiukas.gif

pradžiai vienus parodysiu batukus,nėra jie nusibaigę, ir man jie visai patogūs tik jau nusibodę,nes kaip jau rašiau jiems 10 metukų.Bet gaila mesti.Stilius net nežinau,toks elegantiškesnis gal kad būtų.Pati daugiau smailianosius nešoiju,vat kelis turiu bukus,ir man jie nelabai limpa blush2.gif .

Pati galvoju jiems gal numegzti kojinę,ir gal net pagražinti kokiais svarovskiukais blush2.gif .Na bet čia tokia pirma mintis mano,norėčiau tavo patarimo ax.gif

user posted image

va tokia panaši kojinė ,kad kulniuką truputi dengtų, ir aš norėčiua kad kažkaip prisitvirtintų prie bato g.gif ,kaip manai ar ką kitą pasiūlisi

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 23 rugsėjo 2007 - 19:46
Vampire batukai šaunūs,tik gaila,kad mažos nuotraukytės, vaizdas puikus thumbup.gif , bet man labai ydomu apžiūrėt iš visų pusių, kaip ir su kuo '' valgoma'', nes pastaruoju metu baisiai susidomėjus veliniu, tik va vis dar nedrįstu išbandyt. Žinau,kad ''susirgsiu'', o tada šakės viskam doh.gif
Atsakyti
dėja,super batukai, super idėja, pritariu 100%, mano stilius. Mintis su kojine labai gera- paprasta, gražu, patogu, madinga.Yra keletas variantų, žiūrint kokio norėsi, jei akcentuosi kojinę kaip atskirą detalę, rinkis kitą spalvą ir tiek. Jei norėsi,kad kojinė taptų( bent jau man taip gražiau) bato dalimi, rinkis tą pačią spalvą, jei turi juodos spalvos dirželių, gali perverti user posted image taip gausi bato pratesimo įspūdį. Megzdama- nerdama kojinę, palik joje skylęuser posted imagetada pravesi per kulną, gali apatinėje pusėje užtvirtinti klijais, atrodys taipuser posted imageDėl svarovskiukų tai aš už, man patinka, o ir batas atrodys išbaigtas , jei ant kojinės ir va čia user posted imagepakartosi motyvus iš svarovskių( tavo batukai tam ypač tinkami,nes jei gerai įžiūriu,tai čia medžiaga ar versta oda) Oi aš jau matau kaip turėtų fantastiškai atrodyt. Žodžiu sekmės!!!Atsiprašau už nuotraukų kokybę, fotikas sugedęs, tai telefonu gaunas kaip gaunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 rugsėjo 2007 - 16:21
ačiū ,pulsiu darbuotis,kojinę megzti galvoju tos pačios spalvos,ten kur kitokia medžiaga matosi,tai yra tokia kaip guma.Žuūrėsiu jei įveiksiu pasirodysiu wub.gif clap.gif clap.gif

Tiesa ,gal parekomenduotum iš kokių siūlų megzti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 24 rugsėjo 2007 - 18:03
QUOTE(dėja @ 2007 09 24, 19:01)
ačiū ,pulsiu darbuotis,kojinę megzti galvoju tos pačios spalvos,ten kur kitokia medžiaga matosi,tai yra tokia kaip guma.Žuūrėsiu jei įveiksiu pasirodysiu wub.gif  clap.gif  clap.gif

Tiesa ,gal parekomenduotum iš kokių siūlų megzti ax.gif

Sunku pasakyt, manau,kad beveik visi tinka, svarbu,kad nesiveltų. Nesenai nusipirkau YartArt- MALDIVE 100%medvilnė, labai patinka siūlas,jis toks kaip virvutė, labai tinka virbalais, ir vašeliu liuks.Dar toks mažas pastebėjimas, kai pirksi siūlus nusinešk batą, nes juodos spalvos n+k atspalvių. Turiu tokį pastebėjma ( dizaineriai tai taip pat pabrėžia), kad juoda ''brangiai'' atrodo kai aprangoje vyrauja vienodas atspalvis( be to tavuosiuose batukose jau yra 2 juodos),tekstūra, faktūra gali būti kuo įvairesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 rugsėjo 2007 - 18:19
QUOTE(frederica @ 2007 09 24, 18:18)
Sunku pasakyt, manau,kad beveik visi tinka, svarbu,kad nesiveltų. Nesenai nusipirkau YartArt- MALDIVE 100%medvilnė, labai patinka siūlas,jis toks kaip virvutė, labai tinka virbalais, ir vašeliu liuks.Dar toks mažas pastebėjimas, kai pirksi siūlus nusinešk batą, nes juodos spalvos n+k atspalvių. Turiu tokį pastebėjma ( dizaineriai tai taip pat pabrėžia), kad juoda  ''brangiai'' atrodo kai aprangoje vyrauja vienodas atspalvis( be to tavuosiuose batukose jau yra 2 juodos),tekstūra, faktūra gali būti kuo įvairesnė.

Aišku,ir dar kartelį Ačiū,bandysiu ieškoti 4u.gif
Atsakyti
oj nepyk kad maza foto, bijojau kad per didele gali but biggrin.gif fainai kad patiko smile.gif) noriu dbr dar kokius batus atnaujint ;DD
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 24, 21:24)
oj nepyk kad maza foto, bijojau kad per didele gali but biggrin.gif fainai kad patiko smile.gif) noriu dbr dar kokius batus atnaujint ;DD

sveika-'' susirgus''
Atsakyti
gerai kad liga neprogresuos, nes nelabai jau daug batu turiu kuriuos galeciau atnaujint, taip kad labai nesusirgsiu, bet dairausi gal ka is padevetu nugriebus pigiau, kad galeciau paremontuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 24, 23:08)
gerai kad liga neprogresuos, nes nelabai jau daug batu turiu kuriuos galeciau atnaujint, taip kad labai nesusirgsiu, bet dairausi gal ka is padevetu nugriebus pigiau, kad galeciau paremontuot lotuliukas.gif

Tau gerai, nes pas mane tai chroniška, aš prieš pirkdama najus batus jau iškart sugalvoju kaip bus pataisyti, o kartais perku vien tam, kad iškart taisyčiau. Žodžiu batai mane valdo lotuliukas.gif Jau nebeturiu kur dėt,o vis tiek perku, turiu net nepranešiotų, kiti kokį kartą buvo dėvimi doh.gif Blogai, o vaistų nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 20, 05:51)
na va koka šaunuolė, striukė išgelbėta, išties puiku ar ne?! O batus greičiauiai teks dovanot, tik va bėda, kad jokio noro pabaigti, vienas kip ir užbaigtas,o kitas dar visai ''nuogas'', kaži ar rasiu tokią drasią, kuri eitų skirtinais batais lotuliukas.gif . Teks užbaigt doh.gif
Papildyta:
aha ,isgelbeta , tavo nerimo ideju deka  4u.gif (seniau turbut nebutu ideja kilus , jei ne tavo nuostabus apnerti batai , pagalvojau medziauga juk dar lengviau !)

Esi visiškai tesi drinks_cheers.gif . O dėl  metaliukų tai  thumbup.gif idėja,  kartais taip apkausyti būna kaubojiški batai, gal kur dėvėtuose nebrangiai galima rast ir panaudot.  thumbup.gif idėja, būtinai pasinaudosiu mirksiukas.gif-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Savo ''krokodilus'' išpuošiau vltinio+ kailio bumbulais, tai mano akim pagražėjo.

as kazkada seniai , turejau batus apkaustytus metalais , tai mano senelis sakydavo va geri batai ginybai , na turbut apie tokio puosybos pobudi nesuprato ... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2007 09 20, 09:40)
MAXIMOJ user posted imageyra botų, pasirinkimo nelabai, bet dydžių yra. Taip pat vaikiškų yra.

na uz mano kur rodziaus man daug sitie grazesni tongue.gif
Papildyta:
ai dar istorija tu batu metaliuku , jie poto toliau giveno ant kitu mano panasiu batu tecio padarytu ... (jis baciuvys ;kaip ir buves rolleyes.gif )
Papildyta:
Na moteris be batu ir be tasiu gausos kitose tautuose negaletu isivaizduoti !
skiria didziausia spintas vien tam ,ir ne kokios izimybes budamos ... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anna(k.k): 26 rugsėjo 2007 - 11:18
(anna)k.k,pasisekė Tau su tėčiu,o Tavo tėčiui, kad jis ne mano tėtis lotuliukas.gif Negalėtų žmogus normaliai dirbt- man batus siūtų lotuliukas.gif ---------------------------------Ei,gal aš kitos tautbės? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti