Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(natina @ 2007 09 18, 18:21)
aciu aciu:)
jokiu kliju nenaudojau a ne laso smile.gif
droge ilga adata nuspirkau, tai prie pat pado ir pridaigsciau gelytes.

va kaip biggrin.gif šaunolė thumbup.gif ---------------------------------- oaš sau niekaip negaliu įroyt,kad galėsiu nešiot šituos krokodilususer posted image, žadu pbaigti, bet ar nešiosiu tai nežinau:hm , ai stilingai eisiu grybauti tongue.gif Prisidriau kailinių bumbulų gal jie dar išelbės g.gif Žodžiu neištvėriau ir nusipirkau kitususer posted image ir jau spėjau nubalnoti nosį verysad.gif , teks ir šituos apnerinėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 rugsėjo 2007 - 18:26
atrodo tai neblogai tie tavo 'krokodilai" lotuliukas.gif bet jei atvirai, kazkaip nepanasu i tavo stiliu smile.gif va tie balti, manau tau lb tinka ir patinka wink.gif

o as saviskiu puse padariau ir viskas, sustojo darbas, tyngiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 18, 22:12)
atrodo tai neblogai tie tavo 'krokodilai" lotuliukas.gif bet jei atvirai, kazkaip nepanasu i tavo stiliu smile.gif va tie balti, manau tau lb tinka ir patinka wink.gif

o as saviskiu puse padariau ir viskas, sustojo darbas, tyngiu lotuliukas.gif

Tikra tiesa, balti man thumbup.gif , o tuos tai net nežinau kaip aš čia nusipirkau doh.gif , nervina dabar jie mane. O Tau linkiu pailsėti ir pabaigti, o pabaigus pairodyt. Aš tai kai ''pavargstu'' ar atsibosta ar nebepatinka darbas, paslepiu,kad net nematyčiau ir kokią savaitę net nežiūriu, ki pailsiu pabaigiu blink.gif
Atsakyti
cia apie nubalnojimus biggrin.gif , o as dukrytes striukes rankove truputi aplikacija apneriau ir paslepiau nubruzinimus ... biggrin.gif

reiks ,Frederika , tuos batus dovanot ! tongue.gif KITIEM GALI FANTASTISKI PASIRODYT rolleyes.gif TIKRAI ne i miska lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu, kad tie krokodilai visai gražūs ir jie kam nors galbūt būtų svajonių batai. Žiūrėjau į juos ir galvojau, kad tas kulnas daro juos gremėzdiškais. Na jei padas su kulnu būtų juodi, gal jie tiap nekristų į akis, kai dabar juos juodai apnėrei. Man atrodo, kad batai atrodytų geriau, jei jų padas iš vis būtų lygus, bet konstrukcijoje jau nieko nepakeisi. O dėl baltųjų, taip jie tavo stilius ir man jie taip pat patinka. Turėjau trumpus su panašia nosimi irgi greit nubalnojau, bet jie buvo juodi, tai užmaskuodavau tepalu. Tada galvojau, visai nieko būtų kokia elegantiska metalinė plokštelė priekyje, kad batai nenukentėtų tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 19, 20:41)
cia  apie nubalnojimus  biggrin.gif , o as dukrytes striukes rankove truputi aplikacija apneriau ir paslepiau nubruzinimus ...  biggrin.gif

reiks ,Frederika , tuos batus  dovanot !  tongue.gif  KITIEM GALI FANTASTISKI PASIRODYT  rolleyes.gif  TIKRAI ne i miska  lotuliukas.gif

na va koka šaunuolė, striukė išgelbėta, išties puiku ar ne?! O batus greičiauiai teks dovanot, tik va bėda, kad jokio noro pabaigti, vienas kip ir užbaigtas,o kitas dar visai ''nuogas'', kaži ar rasiu tokią drasią, kuri eitų skirtinais batais lotuliukas.gif . Teks užbaigt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 20, 07:03)
Pritariu, kad tie krokodilai visai gražūs ir jie kam nors galbūt būtų svajonių batai. Žiūrėjau į juos ir galvojau, kad tas kulnas daro juos gremėzdiškais. Na jei padas su kulnu būtų juodi, gal jie tiap nekristų į akis, kai dabar juos juodai apnėrei. Man atrodo, kad batai atrodytų geriau, jei jų padas iš vis būtų lygus, bet konstrukcijoje jau nieko nepakeisi. O dėl baltųjų, taip jie tavo stilius ir man jie taip pat patinka. Turėjau trumpus su panašia nosimi irgi greit nubalnojau, bet jie buvo juodi, tai užmaskuodavau tepalu. Tada galvojau, visai nieko būtų kokia elegantiska metalinė plokštelė priekyje, kad batai nenukentėtų tongue.gif .

Esi visiškai tesi drinks_cheers.gif . O dėl metaliukų tai thumbup.gif idėja, kartais taip apkausyti būna kaubojiški batai, gal kur dėvėtuose nebrangiai galima rast ir panaudot. thumbup.gif idėja, būtinai pasinaudosiu mirksiukas.gif-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Savo ''krokodilus'' išpuošiau vltinio+ kailio bumbulais, tai mano akim pagražėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 rugsėjo 2007 - 06:54
MAXIMOJ user posted imageyra botų, pasirinkimo nelabai, bet dydžių yra. Taip pat vaikiškų yra.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 20, 11:40)
MAXIMOJ user posted imageyra botų, pasirinkimo nelabai, bet dydžių yra. Taip pat vaikiškų yra.

thumbup.gif nsipirkau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 19, 20:41)
cia  apie nubalnojimus  biggrin.gif , o as dukrytes striukes rankove truputi aplikacija apneriau ir paslepiau nubruzinimus ...  biggrin.gif

reiks ,Frederika , tuos batus  dovanot !  tongue.gif  KITIEM GALI FANTASTISKI PASIRODYT  rolleyes.gif  TIKRAI ne i miska  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif reiks dovanot, gal man blush2.gif.Man jie fantastiski, o dar su kailio bumbulais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 21 rugsėjo 2007 - 19:59
frederica,ar pagelbėtum ,patartum kaip padekoruoti batukus,turiu dvi poras tokių .Vieni jau labai nusibodę,nes pirkti prieš 10 metelių,bet išsilaikę gerai ir gaila mesti.Kitus papigiai nusipirkau,nes labai reikėjo,galvojau nelabai man jie bet vienam vakarui bus gerai.Dabar kaip prisižiūrėjau tiek grožybių,galvoju gal ir man pabandyti ką nors padaryti,kad būtų man mieli bateliai ax.gif
Atsakyti
dėja, jei tik sugebėsiu, visada prašom.Įkelk nuotraukas, trumpai parašyk kokio stiliaus nori.Manau, kad kažką tikrai kažką sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 23 rugsėjo 2007 - 10:34
Nu va parodau savo menka darbeli... manau isivaizdavot kazka mandresnio, bet ai, daugiau tyngejau kazka daryt, tiesiog sutvarkiau kur buvo paplyse(na as ne batsiuve, tdl visiskai neisejo pataisyt) blush2.gif bandziau siuvinet karoliukais, bet kazkaip neprilipo, negrazu, tai nuardziau biggrin.gif

Pries ir po:

user posted image.

Labai nepeikit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 23, 15:07)
Nu va parodau savo menka darbeli... manau isivaizdavot kazka mandresnio, bet ai, daugiau tyngejau kazka daryt, tiesiog sutvarkiau kur buvo paplyse(na as ne batsiuve, tdl visiskai neisejo pataisyt) blush2.gif  bandziau siuvinet karoliukais, bet kazkaip neprilipo, negrazu, tai nuardziau biggrin.gif

Pries ir po:
user posted image.

Labai nepeikit rolleyes.gif

nematau ko peikti thumbup.gif
Atsakyti