QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 19, 20:41)
cia apie nubalnojimus
, o as dukrytes striukes rankove truputi aplikacija apneriau ir paslepiau nubruzinimus ...
reiks ,Frederika , tuos batus dovanot !
KITIEM GALI FANTASTISKI PASIRODYT
TIKRAI ne i miska
na va koka šaunuolė, striukė išgelbėta, išties puiku ar ne?! O batus greičiauiai teks dovanot, tik va bėda, kad jokio noro pabaigti, vienas kip ir užbaigtas,o kitas dar visai ''nuogas'', kaži ar rasiu tokią drasią, kuri eitų skirtinais batais
. Teks užbaigt
Papildyta:
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 20, 07:03)
Pritariu, kad tie krokodilai visai gražūs ir jie kam nors galbūt būtų svajonių batai. Žiūrėjau į juos ir galvojau, kad tas kulnas daro juos gremėzdiškais. Na jei padas su kulnu būtų juodi, gal jie tiap nekristų į akis, kai dabar juos juodai apnėrei. Man atrodo, kad batai atrodytų geriau, jei jų padas iš vis būtų lygus, bet konstrukcijoje jau nieko nepakeisi. O dėl baltųjų, taip jie tavo stilius ir man jie taip pat patinka. Turėjau trumpus su panašia nosimi irgi greit nubalnojau, bet jie buvo juodi, tai užmaskuodavau tepalu. Tada galvojau, visai nieko būtų kokia elegantiska metalinė plokštelė priekyje, kad batai nenukentėtų
.
Esi visiškai tesi
. O dėl metaliukų tai
idėja, kartais taip apkausyti būna kaubojiški batai, gal kur dėvėtuose nebrangiai galima rast ir panaudot.
idėja, būtinai pasinaudosiu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Savo ''krokodilus'' išpuošiau vltinio+ kailio bumbulais, tai mano akim pagražėjo.