Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(Vampire @ 2007 09 14, 18:52)
na nereikia cia jokio mokestelio, jeigu tik tureciau laisva valandele galeciau paridyt ka moku, bet kad nieko as beveik nemoku biggrin.gifD karolius galiu suvelt, su adata moku biski dirbt, ir va tokius "kilimelius" zinau kaip daryt... smile.gif

tai gerai, dar pasimokyk lotuliukas.gif , o kai pagimdysiu ir mane pamokysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2007 09 16, 20:25)
issiunciau smile.gif

gavau, tuoj įkelsiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgina27 @ 2007 09 14, 23:47)
sveikos merginos,na ir idomu čia pas jus. tongue.gif  O jau idėju prisigaudžiau,tik gal galit dar karta paminėt su kokiais dažais dažyt natūralios odos batus(turiu tokius kuriuos apsimovus jaučiuosi kaip be batų,tik atrodo nebe kaip schmoll.gif

Labai sunku vienareikšmiškai atsakyti, nes labai priklauso koks odos išdirbimas, kokias vietas nori dažyti . Aš dažau tekstilinias dažais arba purškiu automobiliniais.Ant lakuotos odos esu piešusi stiklui skirtu kontūru, bet vėl gi tik tas vietas kur nėra lenkimo. Taigi jei oda išdirbta iki blizgumo, tai manau, kad namų salygom jos neįmanoma nudažyti, kuo oda panašesnė i zomšą( nors tai irgi ta pati oda, tik kitaip išdirbta) tuo lengviau ją apdoroti. Mano žinios kol kas tik tokios, daugiau bandymų nesu dariusi, gal ir galima ką sugalvoti. Kelis puslapiukus atgal KOZETE bandė dažyti batus odos impregnantu tai jei gerai supratau -jei nepavyko g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 17 rugsėjo 2007 - 11:12
QUOTE(frederica @ 2007 09 17, 11:03)
Labai sunku vienareikšmiškai atsakyti, nes labai  priklauso koks odos išdirbimas, kokias vietas nori dažyti . Aš dažau tekstilinias dažais arba purškiu automobiliniais.Ant lakuotos odos esu piešusi stiklui skirtu kontūru, bet vėl gi tik tas vietas kur nėra lenkimo. Taigi jei oda išdirbta iki blizgumo, tai manau, kad namų salygom jos neįmanoma nudažyti, kuo oda panašesnė i zomšą( nors tai irgi ta pati oda, tik kitaip išdirbta) tuo lengviau ją apdoroti. Mano žinios kol kas tik tokios, daugiau bandymų nesu dariusi, gal ir galima ką sugalvoti. Kelis puslapiukus atgal  KOZETE  bandė dažyti batus odos impregnantu tai jei gerai supratau -jei nepavyko g.gif ?

Taip aš dažiau ax.gif
Bet tekstiliniais dažais 4u.gif
Pavykti tai pavyko, bet vos tik patenka vandens ant jų - tenka dažyti iš naujo. biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imagenatinos bateliai ----------------------------------------------------------------------------------------------- Ką aš galiu pasakyt, viskas puikiai thumbup.gif , šaunuolė, matai - šunelis irgi sužavėtas bigsmile.gif -------------------------------------------------------------------------------- Jei nesupyksi, tai... Kadangi myliu šiltas, švelnias,minkštas, moteriškas formas. Tai man Tavo bateliai šiek tiek griežtoki. Nėriniai man kvepia romantika, todėl ir jais puošti bateliai prašosi šiek tiek švelnumo. Aš puoščiau pilnavidure- daugiasluoksne, gan nemaža, blizgančio siūliuko( kur apnertas gėlytės kraštelis) gėle. Jei pasidarysi gėlytę su ''žiogeliu'', galėsi keisti jos vietą, aš pažymėjau porą galimų vietųuser posted image--------------------------------- Šaunuolė, mano sveikinimai!!!!!
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2007 09 17, 13:26)
Taip aš dažiau  ax.gif
Bet tekstiliniais dažais 4u.gif
Pavykti tai pavyko, bet vos tik patenka vandens ant jų - tenka dažyti iš naujo. biggrin.gif

supratau, žodžiu sausam sezonui tinka, gal gali parašyt smulkiau apie tą impregnantą, kur pirkai, kas ir kaip. Jei gerai pamenu tai Tavo bateliai gan ''slidoki'', manau verstai odai tas impregnantas būtų thumbup.gif . anna(k.k) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 17 rugsėjo 2007 - 13:01
wwooowwww...natinos bateliai wub.gif Flamenko bateliai bigsmile.gif Griezhti, juodi ir podraug shvelnus, neriniuoti thumbup.gif ash, kaip 'mergaitishko' stiliaus nemegeja, palikciau taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 17, 12:03)
tai gerai, dar pasimokyk lotuliukas.gif , o kai pagimdysiu ir mane pamokysi mirksiukas.gif
Papildyta:

gavau, tuoj įkelsiu mirksiukas.gif
Papildyta:

Labai sunku vienareikšmiškai atsakyti, nes labai  priklauso koks odos išdirbimas, kokias vietas nori dažyti . Aš dažau tekstilinias dažais arba purškiu automobiliniais.Ant lakuotos odos esu piešusi stiklui skirtu kontūru, bet vėl gi tik tas vietas kur nėra lenkimo. Taigi jei oda išdirbta iki blizgumo, tai manau, kad namų salygom jos neįmanoma nudažyti, kuo oda panašesnė i zomšą( nors tai irgi ta pati oda, tik kitaip išdirbta) tuo lengviau ją apdoroti. Mano žinios kol kas tik tokios, daugiau bandymų nesu dariusi, gal ir galima ką sugalvoti. Kelis puslapiukus atgal  KOZETE  bandė dažyti batus odos impregnantu tai jei gerai supratau -jei nepavyko g.gif ?

Papildyta:
sveiki dar karta,o tie automobiliniai tipo purškiami iš flakonėlių ?
Atsakyti
QUOTE(jurgina27 @ 2007 09 17, 20:22)
Papildyta:
sveiki dar karta,o tie automobiliniai tipo purškiami iš flakonėlių  ?

tikrai taip mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2007 09 17, 13:53)
supratau, žodžiu sausam sezonui tinka, gal gali parašyt smulkiau apie tą impregnantą, kur pirkai, kas ir kaip. Jei gerai pamenu tai Tavo bateliai gan ''slidoki'', manau verstai odai tas impregnantas būtų  thumbup.gif .

doh.gif tik dabar pmačiau kokią nesamonę parašiau doh.gif , rašai,kad dažiai tekstiliniais dažais, o aš vėl apie inpregnantą doh.gif kodėl man atrodo, kad ankstesnėse žinutėse rašei- g.gif impregnantas
Papildyta:
QUOTE(Kozete @ 2007 05 21, 10:08)
Štai mano bateliai:

Inpregnavau odos inpregnantu, bet užtiško keli lašeliai vandens ant vieno bato ir pasimatė buvusi spalva.  verysad.gif
Kažin kaip užfiksuoti tą spalvą?

dabar supratau, išpradžių nudažei, o po to impregnavai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 17, 20:25)
dabar supratau, išpradžių nudažei, o po to impregnavai blink.gif

Taip nudažiau, išdžiovinau ir galvojau apipurkšiu odai skirtu impregnantų, bet nieko gero nesigavo. ax.gif
Atsakyti
[quote=frederica,2007 09 17, 13:53]

Na ir gražiai padirbėta bateliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,bet viestiek nesuprantu kaip jūs pritvirtinat tas gėlytes g.gif
Atsakyti

Čia natinos bateliai, tai ji pati geriau papasakos, aš manau, kad ji klijavo, bent jau aš tai klijuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 rugsėjo 2007 - 14:58
QUOTE(frederica @ 2007 09 18, 15:54)
Čia natinos bateliai, tai ji pati geriau papasakos, aš manau, kad ji klijavo, bent jau aš tai klijuoju mirksiukas.gif

Tai lipalu ar kokiais spec. klijais ir nuo drėgmės nenusilupa
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 18, 17:11)
Tai lipalu ar kokiais spec. klijais ir nuo drėgmės nenusilupa

Super moment geliu, tikrai nenusilupa mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=INGRIDŽIUKS,2007 09 18, 15:44]
[quote=frederica,2007 09 17, 13:53]

Na ir gražiai padirbėta bateliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,bet viestiek nesuprantu kaip jūs pritvirtinat tas gėlytes g.gif
[/quote]

aciu aciu:)
jokiu kliju nenaudojau a ne laso smile.gif
droge ilga adata nuspirkau, tai prie pat pado ir pridaigsciau gelytes. ziedlapiukus galima patempti tiek kiek reikia ir i kuria nori puse:) kitaip tariant, dejau po 1-2 gelytes vienu metu. siaip labai paprastai prisisiuvo:)
o siaip is viso- gaila buvo senus batelius ismest, tai tik pabandymui juos ir apneriau smile.gif
ir jau gavau uzsakyma dar vienus apnerti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 09 17, 14:21)
wwooowwww...natinos bateliai  wub.gif  Flamenko bateliai bigsmile.gif  Griezhti, juodi ir podraug shvelnus, neriniuoti  thumbup.gif  ash, kaip 'mergaitishko' stiliaus nemegeja, palikciau taip  ax.gif

blush2.gif 4u.gif pirmas blynas:)
pabandziau det dar gelytes, bet gaunas perkrauti. man taip graziau smile.gif
Atsakyti