QUOTE(Vampire @ 2007 09 14, 18:52)
na nereikia cia jokio mokestelio, jeigu tik tureciau laisva valandele galeciau paridyt ka moku, bet kad nieko as beveik nemoku D karolius galiu suvelt, su adata moku biski dirbt, ir va tokius "kilimelius" zinau kaip daryt...
tai gerai, dar pasimokyk , o kai pagimdysiu ir mane pamokysi
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2007 09 16, 20:25)
issiunciau
gavau, tuoj įkelsiu
Papildyta:
QUOTE(jurgina27 @ 2007 09 14, 23:47)
sveikos merginos,na ir idomu čia pas jus. O jau idėju prisigaudžiau,tik gal galit dar karta paminėt su kokiais dažais dažyt natūralios odos batus(turiu tokius kuriuos apsimovus jaučiuosi kaip be batų,tik atrodo nebe kaip
Labai sunku vienareikšmiškai atsakyti, nes labai priklauso koks odos išdirbimas, kokias vietas nori dažyti . Aš dažau tekstilinias dažais arba purškiu automobiliniais.Ant lakuotos odos esu piešusi stiklui skirtu kontūru, bet vėl gi tik tas vietas kur nėra lenkimo. Taigi jei oda išdirbta iki blizgumo, tai manau, kad namų salygom jos neįmanoma nudažyti, kuo oda panašesnė i zomšą( nors tai irgi ta pati oda, tik kitaip išdirbta) tuo lengviau ją apdoroti. Mano žinios kol kas tik tokios, daugiau bandymų nesu dariusi, gal ir galima ką sugalvoti. Kelis puslapiukus atgal KOZETE bandė dažyti batus odos impregnantu tai jei gerai supratau -jei nepavyko ?