Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

na nezinau kaip del to ka ten tau uups sake... as tai paprasciausiai toki pluosta vilnos suveliau, kaip kilimuka, toki plona..nu ir karpau visokiom formom, priklijuoju prie bato, ir dar apsiunu krasciukus, kad butu priglude, nes labai jau issiputus ta vilna

Vadinasi nesuveliai to kilimelio gerai, kad ji issiputus mirksiukas.gif , palikai ja tik suglostyta, bet ne suvelta smile.gif .
Atsakyti
suveliau suveliau, tiesiog gal per stora suveliau smile.gif) ir neprisiklijuoja taip gerai kaip koks popierius, jei palikciau neuzsiuvus tai lb greit atplystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 14, 13:39)
suveliau suveliau, tiesiog gal per stora suveliau smile.gif) ir neprisiklijuoja taip gerai kaip koks popierius, jei palikciau neuzsiuvus tai lb greit atplystu smile.gif

Kokiais klijais klijuoji?
Atsakyti
super momentu biggrin.gifD is tikruju net nzn kokiais reiktu, tiesiog tokius namie atradau tai ir naudoju smile.gif
Atsakyti
Vaje, net temos tokios nemaciau doh.gif nu tu cia pavarei Frederica biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
as turiu tokius batus senus, ismesti gaila, nes nera baisiai susideveje, bet jau is mados iseje, tokie ilgi zieminiai, tai gal irgi ka nors sumastyti rolleyes.gif jie gant margi, tamsus rudi, su tokiu blizgesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 14, 14:39)
super momentu biggrin.gifD is tikruju net nzn kokiais reiktu, tiesiog tokius namie atradau tai ir naudoju smile.gif

Super momentas- mano geriausias draugas lotuliukas.gif , juo klijuoju visur ir viską lotuliukas.gif , na gal beveik viską. Tiesa kartą dariau žiedą iš veltnio kroliuko, mėginau kliuot ant mealinio žiedlio( būna tokie spec, pikti) tai niekaip nelipo, nežinau ar kad velinis ar kad metalas g.gif Dar gali būt,kad veltinis sugeria daug klijų , jie greitai džiūsta ir jų papraščiausiai neužtenka. Apsiuvimas žinoma nepakenks, tik jei norisi įspūdžio,kad ne prisiūta ,o privelta, mėgink elastingesnius , netaip greit džiūstančius klijus. Mano mėgstami klijai odai, audiniams- būna pirkt rankdarbių pard., jie nebijo vandens, skalbimo. Beje tik jais priklijavau veltinuką prie žiedelio lotuliukas.gif ''STELOJE'' tikrai rasi 4u.gif
Atsakyti
a man visai grazu kai mazi dygsniukai matosi smile.gif o ten kur negraziai ziuresis apsiusiu mazyciais baltais karoliukais, turetu idomiai atrodyt smile.gif kremines spalvos drobiniai batukai, tamsiai violetine+ orandzine vilna ir balti karoliukai, kaip manai,ar nebus be rysio? ;DDD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 14 rugsėjo 2007 - 13:58
QUOTE(Vampire @ 2007 09 14, 14:58)
a man visai grazu kai mazi dygsniukai matosi smile.gif o ten kur negraziai ziuresis apsiusiu mazyciais baltais karoliukais, turetu idomiai atrodyt smile.gif kremines spalvos drobiniai batukai, tamsiai violetine+ orandzine vilna ir balti karoliukai, kaip manai,ar nebus be rysio? ;DDD

tada viskas ok, svarbu,kad pačiai patiktų, o dėl spalvų tai jau čia skonio reikalas, jei pačiai patinka tai ir thumbup.gif .Beje aš visad sakau, kad men kūriniai nebūna be ryšio lotuliukas.gif , būna žmonių kurie jų nesupranta lotuliukas.gif ( čia tipo juokas) Beje ar daug veli? Gal už kokį mokestėlį galėčiau tikėtis kokios pamokos? Dažnai būnu Ukmergėje, a ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2007 09 14, 14:51)
Vaje, net temos tokios nemaciau  doh.gif nu tu cia pavarei Frederica  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif
as turiu tokius batus senus, ismesti gaila, nes nera baisiai susideveje, bet jau is mados iseje, tokie ilgi zieminiai, tai gal irgi ka nors sumastyti  rolleyes.gif jie gant margi, tamsus rudi, su tokiu blizgesiu  ax.gif

Siūsk nuotraukytę, būtinai ką sugalvosim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 14 rugsėjo 2007 - 14:17
na nereikia cia jokio mokestelio, jeigu tik tureciau laisva valandele galeciau paridyt ka moku, bet kad nieko as beveik nemoku biggrin.gifD karolius galiu suvelt, su adata moku biski dirbt, ir va tokius "kilimelius" zinau kaip daryt... smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,na ir idomu čia pas jus. tongue.gif O jau idėju prisigaudžiau,tik gal galit dar karta paminėt su kokiais dažais dažyt natūralios odos batus(turiu tokius kuriuos apsimovus jaučiuosi kaip be batų,tik atrodo nebe kaip schmoll.gif
Atsakyti
http://beautifulshoes.blogspot.com/
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 11:04)
Atsiūsk man  į paštą- įkelsiu. erikamajauskiene@yahoo.com

issiunciau smile.gif
Atsakyti