Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(Di72 @ 2007 09 13, 13:49)
Fantastika  thumbup.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif  O gal schemutes turi?  ax.gif Aš labai noriu savo smailianosius atgaivinti, bet neįsivaizduoju, kaip reikia gražiai patį smailumą apmegzti  verysad.gif

Tai,kad čia be schemučių, paneri, adatėlėm prismaigstai pažiūri ar tinka, neri toliau...Tenka ir paardyti, žodžiu nieko sudėtinga, tiesiog reikalauja kantrybės. O nėrinuko motyvą gali pasirinkti bet kokį, tinka visi nėrinio užbaigimo rašteliai. Jei Tave domina konkrečiai šitasuser posted image galėsiu nupiešti, nes jis ir sugalvotas, neturiu schemutės. O tarpai tarp motyvų tai čia jau pagal batą, neriant reikia taikyti . Dar priminsiu,kad neriant reikia nerti veidrodiniu principu, jei nori,kad batukai būtų vienodi.
Atsakyti
Dar šiek tiekuser posted image
Atsakyti
mega_shok.gif swoon.gif karsta.gif be zodziu, isradingumui first.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 14:17)
Tai,kad čia be schemučių, paneri, adatėlėm prismaigstai pažiūri ar tinka, neri toliau...Tenka ir paardyti, žodžiu nieko sudėtinga, tiesiog reikalauja kantrybės. O nėrinuko motyvą  gali pasirinkti bet kokį, tinka visi  nėrinio užbaigimo rašteliai. Jei Tave domina konkrečiai šitasuser posted image galėsiu nupiešti, nes jis ir sugalvotas, neturiu schemutės. O tarpai tarp motyvų tai čia jau pagal batą, neriant reikia taikyti . Dar priminsiu,kad neriant reikia nerti veidrodiniu principu, jei nori,kad batukai būtų vienodi.

net nepagalvojau, kad tinka užbaigimo rašteliai blush2.gif Bandysiu kažką kurpti ax.gif Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
frederica, atnaujinti batai manu bus labi puikus! o as tai jau ipusejau savo batuku atnaujinime, nelabai kas cia gaunasi, nu bet vistiek pabaigsiu ir pasirodysiu wink.gif jeigu nekas ises tai kaime sunesiosiu lotuliukas.gif beje, jeigu kam idomu tai dekoruoju vilna wink.gif) drobiniai mano batukai tai nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 13, 18:18)
frederica, atnaujinti batai manu bus labi puikus! o as tai jau ipusejau savo batuku atnaujinime, nelabai kas cia gaunasi, nu bet vistiek pabaigsiu ir pasirodysiu wink.gif jeigu nekas ises tai kaime sunesiosiu lotuliukas.gif beje, jeigu kam idomu tai dekoruoju vilna wink.gif) drobiniai mano batukai tai nesunku smile.gif

Vilna, oi kaip aš noriu ko nors su vilna, tai ne tas žodis.Ir šitiem kur dabar darau labai noriu, kad būtų vilnos, bet kol kas nelabai kas gaunas, nes velt nemoku, tai turiu tik veltinio karolius, juos išardžiau ir jais puošiu batus lotuliukas.gif .Dar pagal uupspatarimą bandau skalbenkėj suvelt kokį megstinį, deje nesėkmingai doh.gif .Turbūt turi būtgrynai vilna,ane? Nes mano išskalbtas megstukas sumažėjo, bet nesusivėlė verysad.gif ------------ Tau linkiu sekmės ir būtinai pasirodyk.--------------- PSIO SUGEDO FOTIKAS cry.gif NORĖJAU PASIRODYT KIEK PADARIAU verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 rugsėjo 2007 - 18:30
tai ka nebepamatysim tavo nauju batu cray.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 19:20)
Vilna, oi kaip aš noriu ko nors su vilna, tai ne tas žodis.Ir šitiem kur dabar darau labai noriu, kad būtų vilnos, bet kol kas nelabai kas gaunas, nes velt nemoku, tai turiu tik veltinio karolius, juos išardžiau ir jais puošiu batus lotuliukas.gif  .Dar pagal uupspatarimą bandau skalbenkėj suvelt kokį megstinį, deje nesėkmingai doh.gif .Turbūt turi būtgrynai vilna,ane? Nes mano išskalbtas megstukas sumažėjo, bet nesusivėlė verysad.gif  ------------ Tau linkiu sekmės ir būtinai pasirodyk.--------------- PSIO SUGEDO FOTIKAS cry.gif NORĖJAU PASIRODYT KIEK PADARIAU verysad.gif

na nezinau kaip del to ka ten tau uups sake... as tai paprasciausiai toki pluosta vilnos suveliau, kaip kilimuka, toki plona..nu ir karpau visokiom formom, priklijuoju prie bato, ir dar apsiunu krasciukus, kad butu priglude, nes labai jau issiputus ta vilna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 09 13, 22:38)
na nezinau kaip del to ka ten tau uups sake... as tai paprasciausiai toki pluosta vilnos suveliau, kaip kilimuka, toki plona..nu ir karpau visokiom formom, priklijuoju prie bato, ir dar apsiunu krasciukus, kad butu priglude, nes labai jau issiputus ta vilna rolleyes.gif

Jau įsivaizdtuoju kaip bus gražu, su nekantrumu lauksiu pasirodant. Dėl to uups patarimo, tai čia todėl,kad nemoku velt, bandau kitokius būdus. Uups rašė, kad vilnonį mezginį galima suvelt skalbimo mašinoj užstačius virinimo programą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saulalafan @ 2007 09 13, 20:19)
tai ka nebepamatysim tavo nauju batu cray.gif  cry.gif

pamatysi, telefonu photo.gif
Atsakyti
nemanau kad bus labi jau grazu, tie batai labai jau suvaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vampire: 13 rugsėjo 2007 - 22:20
Vilka minim bigsmile.gif
frederica, megztiniai geriau veliasi 100% vilnos (su salyga, kad vilna nera specialiai apdorota ;superwash'). Bet tinka ir su sintetika...jei megztukas sumazejo,- reishkia veliasi,- greiciausiai galima suvelt iki norimo standumo. Idealu butu pakankint ji kontrastinem vonelem:,- ledinis-karshtas vanduo ir pametyt/padauzhyt i vonia (negailint jegu) , ar i skalbykle, kur jis virinamas imest kokiu daiktu trinciai padidint (senu dzhinsu, ish skuduru austu kilimeliu, lauko teniso kamuoliuku ir pan).
Pabandyk dar karteli 4u.gif
Arba (jei jis kokios tinkamos spalvos) tiesiog mesk ji kaskart i skalbykle kai skalbi..visvien kadanors 'pribaigsi', jei ten vilnos nors 70-80%mirksiukas.gif
Atsakyti
Supratau, bandysiu dar kart assa.gif
Atsakyti