sirdingai dekoju
[quote=frederica,2007 09 10, 13:39]
Aš jau pradėjau savo baisuokliukus gražint
Frederica, o tuos nerinius tu kaip priklijavai? Batai tokie griezti, siek tiek vyriski atrodo, gal del to tau jie baisus atrodo, juolab is ansktesniu batu matyti, kad megsti tokius elegantiskus, aukstakulnius. As taip pagalvojau, kad jei virsuje poilgi kailiuka pritvirtinus, gal jie truputeli vizualiai susvelnetu. Tikiuosi nesupyksi, kad kisu savo trigrasi. As praejusia ziema irgi buvau, bet man nuskilo nusipirkti lygiapadzius, odinius, bet elegantiskus batus parduotuveje "Batu kalnas".
Aš jau pradėjau savo baisuokliukus gražint
Frederica, o tuos nerinius tu kaip priklijavai? Batai tokie griezti, siek tiek vyriski atrodo, gal del to tau jie baisus atrodo, juolab is ansktesniu batu matyti, kad megsti tokius elegantiskus, aukstakulnius. As taip pagalvojau, kad jei virsuje poilgi kailiuka pritvirtinus, gal jie truputeli vizualiai susvelnetu. Tikiuosi nesupyksi, kad kisu savo trigrasi. As praejusia ziema irgi buvau, bet man nuskilo nusipirkti lygiapadzius, odinius, bet elegantiskus batus parduotuveje "Batu kalnas".
as cia kaip varle pabusiu , nejau mamytem botu spalvotu lietuvoi nera nusipirkt ?
(cia omeny metus jau gryzus nebuvau...)
VAIKUCIU linksmi , galetu ir didesniu dydziu prigaminti .
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 10, 18:56)
as cia kaip varle pabusiu , nejau mamytem botu spalvotu lietuvoi nera nusipirkt ?
yra, tik kainuoja nemažai nuo 150lt ir daugiau, ieškom pigesnių
Padariau ir as sioki toki darbeli, tik va- nemoku ikelti....
QUOTE(natina @ 2007 09 12, 21:45)
Padariau ir as sioki toki darbeli, tik va- nemoku ikelti....
Atsiūsk man į paštą- įkelsiu. erikamajauskiene@yahoo.com
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 13:07)
Fantastika O gal schemutes turi? Aš labai noriu savo smailianosius atgaivinti, bet neįsivaizduoju, kaip reikia gražiai patį smailumą apmegzti