Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

prašau, vieno batuko puoštas kulnasuser posted image kito priekisuser posted image Kur nėrinys klijuota lygintuvu, kulnas- super moment geliu
Atsakyti
sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Aš jau pradėjau savo baisuokliukus gražintuser posted image va tokia pradžia kolkas user posted imageuser posted imageTiesa pasakius kai batai negražūs, tai nėra jau tokio didelio malonumo juos puošti blink.gif Na, bet vis raminu save, kad bus patogūs, o paskui padovanosiu kam
Atsakyti
[quote=frederica,2007 09 10, 13:39]
Aš jau pradėjau savo baisuokliukus gražint

Frederica, o tuos nerinius tu kaip priklijavai? Batai tokie griezti, siek tiek vyriski atrodo, gal del to tau jie baisus atrodo, juolab is ansktesniu batu matyti, kad megsti tokius elegantiskus, aukstakulnius. As taip pagalvojau, kad jei virsuje poilgi kailiuka pritvirtinus, gal jie truputeli vizualiai susvelnetu. Tikiuosi nesupyksi, kad kisu savo trigrasi. As praejusia ziema irgi nestuke.gif buvau, bet man nuskilo nusipirkti lygiapadzius, odinius, bet elegantiskus batus parduotuveje "Batu kalnas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangviva: 10 rugsėjo 2007 - 13:02
Dangviva, skaitai mano mintis thumbup.gif , kaip tik rošiausi daryt tokį kratinį nėrinys+ kailiukas+ veltinis= tokie visiškai kreizy, nes kitaip manau jų neišgelbėsi. O man kažkaip nepavyko rasti nieko tikamo ir pirkau juos ik todėl, kad odiniai ir nebrangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 10 rugsėjo 2007 - 13:11
Šiandien buvau '' batų kalne'' va kokių botų yra. Didžiausi 36 dydž., yra visai mažučių,kaina 19,99 thumbup.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
as cia kaip varle pabusiu , nejau mamytem botu spalvotu lietuvoi nera nusipirkt ?
(cia omeny metus jau gryzus nebuvau...) ax.gif
VAIKUCIU linksmi , galetu ir didesniu dydziu prigaminti tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 10, 18:56)
as cia kaip varle pabusiu , nejau mamytem botu spalvotu lietuvoi nera nusipirkt ?
(cia omeny metus jau gryzus nebuvau...) ax.gif 
VAIKUCIU linksmi , galetu ir didesniu dydziu prigaminti  tongue.gif .

yra, tik kainuoja nemažai nuo 150lt ir daugiau, ieškom pigesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Padariau ir as sioki toki darbeli, tik va- nemoku ikelti....
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2007 09 12, 21:45)
Padariau ir as sioki toki darbeli, tik va- nemoku ikelti....

Atsiūsk man į paštą- įkelsiu. erikamajauskiene@yahoo.com
Atsakyti
Mažais žingsniukais judu pirmynuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 13, 13:07)
Mažais žingsniukais judu pirmynuser posted imageuser posted image

Fantastika thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif O gal schemutes turi? ax.gif Aš labai noriu savo smailianosius atgaivinti, bet neįsivaizduoju, kaip reikia gražiai patį smailumą apmegzti verysad.gif
Atsakyti