Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 12:27)
kartais būna ypač patogių batų tongue.gif ,bet gi jie susidėvi todėl  PRIEŠuser posted imageuser posted imageuser posted image IR POuser posted imageuser posted image

man tai ydomu is ko padarytas drugelis labai idomiai atrodo ir kaip ir su kuo ji priklijuoti prie bato ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(anna(k.k) @ 2007 09 06, 06:49)
nenusitrina  tongue.gif !!!
as tokiu guminiu, antrus metus vartotoja esu !!! galit isigyti , patogus jai dazni lietus!
(veliau ikelsiu fotke , kokios busenos po dazno vartojimo  lotuliukas.gif , avimo)  smile.gif

turbut ne pati akriliniais purshkei, o pirkai,- visai kitas atsparumas mirksiukas.gif
o tokiu spalvingu botu, bent vokietijoj, tikrai gausybe ivairiausiam skoniui... ir tikrai ne po 130lt,- pigiausius turbut uz kokiu 30 lt gali nusipirkt irnesakyk.gif aishku, 'esprit' ar pan jau gerokai brangesni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 06, 10:08)
man tai ydomu is ko padarytas drugelis labai idomiai atrodo ir kaip ir su kuo ji priklijuoti prie bato ? rolleyes.gif

Drugeli išpjaustytas iš odos, kitoj pusėj nusipiešiau piešinuką ir išpjausčiau peiliuku. Klijavau tais pačiais kaip ir viskąSUPER MOMENT klijais. ---------------------------Kaip aš noriu tų botų, uupsgal pas tave į svečius lotuliukas.gif tuo pčiu dar servetėlių su angelkais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 06, 09:12)
Kaip aš noriu tų botų, uupsgal pas tave į svečius lotuliukas.gif  tuo pčiu dar servetėlių  su angelkais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, labai prashom 4u.gif O angeliuku visada galiu atsiust ar atvezht smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 06, 13:02)
oi, labai prashom 4u.gif O angeliuku visada galiu atsiust ar atvezht smile.gif

O dažnai grįžti į Lietuvą? Iš kokio miesto esi?-----------------,-----------------------------------------------------Vampire, pažiūrėjau Tavo paveikslus yra tikrai thumbup.gif ( leidau sau pakomentuoti, nes mano mamytė dailininkė, daug tapo, tai nuo mažens stebėdama išsiugdžiau šiokį tokį skonį lotuliukas.gif), taigi meninko gyslelę turi todėl manau nesunkiai susitvarkysi su batukais.Lauksiu pasirodant.--------------------------------------------------------------------Aš vakar nusipikau batus, ryt-poryt pradėsiu keitimo procesą, man jie tokie negražūs nes be kulno .Pirkau tik dėl to, kad odiniai ,o esu nestuke.gif ir rudeniui-žiemai reikia patogių. Nemėgstu batų be kuno, todėl visais įmanomais būdais baisuoklius bandysiu paverst nors kiek patrauklesniais cool.gif
Atsakyti
o as va kokiu linksmuolisku slepetyciu vaikams netycia uztikau
http://www.barnekamm....asp?kat=Sutsko
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 06, 12:29)
o as va kokiu linksmuolisku slepetyciu vaikams netycia uztikau
http://www.barnekamm....asp?kat=Sutsko

didis.gif jos ne tik grazios, bet ir geros,- naturalios odos, vaiko kojeles neprakaituoja...nors man asmenishkai, giesswein firmos naturalios vilnos slepetes labiausiai patinka, su lateksuotu paduku,- koja jose visai neprakaituoja, ir niekada nebuna shalta thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image

ash saviems ir pazhystamiems veliu shlepetes...pvz, tokias:
user posted imageuser posted image

user posted image

galima ir siuti ish veltinio (ar seno suvelto megztinio), jei kam idomu, galiu surasti ishkarpas, kazkur turejau radus internete ax.gif
Atsakyti
dek visk ka gali idomu paspoksoti ir sau ideju pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 06, 15:47)
ash saviems ir pazhystamiems veliu shlepetes...pvz, tokias:
user posted imageuser posted image

user posted image

galima ir siuti ish veltinio (ar seno suvelto megztinio), jei kam idomu, galiu surasti ishkarpas, kazkur turejau radus internete  ax.gif
va čia tai thumbup.gif šaunuolė ,kokios tapkytės wub.gif , kaži gal galima būtų
batus apvelt, na kad liktų tik padas g.gif , baisiai noriu veltinių, vI s ieškau pirkti, bet niekur netekomatyti. Velt nesu bandžius, bijau,kad ''susirgsiu'', nes veltinis tai man fantastika. Pas vieną SM esu pirkus keletą vetinukų, tai negaliu atsidžiaugti. Gal ji man ir batus apveltų? Būtinai atsiūsk iškapas, gal ką pati sugalvosiu. Dieve kaip užsidegiau doh.gif nenurimsiu kol ko nesugalvosiu bigsmile.gif
Atsakyti
va tokios veltinio shlepetes su ishkarpom cia
user posted image

veltinio (ar medziaginiai) bachiukai kudikiui su visom instrukcijom cia
user posted image

Frederica,- tos pacios apatines tamsiai melynos shlepetes,- tai megzta is 100% vilnos gigantishka shlepete ir ishskalbta skalbimo mashinoj su virinimu..ty, suvelta,- man megstas velinys dar labiau patinka,- tampresnis, lankstesnis, labiau prisitaiko prie kojos thumbup.gif Su tokiu pat pasisekimu galima nerti ir suvelti mirksiukas.gif
Del apvelimo kad liktu tik padas,- abejoju unsure.gif
nebent veltini prisiut kazkaip prie to pado g.gif zodziu, sunkokai isivaizduoju technini sprendima mastau.gif
O kas del tikru, senoviniu, veltiniu,- kauno bazese ju galima gaut nusipirkt, ir kiekviena kiek narpliojanti kokiu nors budu tikrai juos apkarpius, ishkarpius kiaurarascius, prisiuvus sagteliu, aplikaciju ar pan gali pasidaryt fantastishka ir shilta apava namams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 09 06, 16:32)
Frederica,- tos pacios apatines tamsiai melynos shlepetes,- tai megzta is 100% vilnos gigantishka shlepete ir ishskalbta  skalbimo mashinoj su virinimu..ty, suvelta,- man megstas velinys dar labiau patinka,- tampresnis, lankstesnis, labiau prisitaiko prie kojos  thumbup.gif Su tokiu pat pasisekimu galima nerti ir suvelti mirksiukas.gif
  Del apvelimo kad liktu tik padas,- abejoju unsure.gif
nebent veltini prisiut kazkaip prie to pado g.gif  zodziu, sunkokai isivaizduoju technini sprendima mastau.gif
O kas del tikru, senoviniu, veltiniu,- kauno bazese ju galima gaut nusipirkt, ir kiekviena kiek narpliojanti kokiu nors budu tikrai juos apkarpius, ishkarpius kiaurarascius, prisiuvus sagteliu, aplikaciju ar pan gali pasidaryt fantastishka ir shilta apava namams  mirksiukas.gif

oi ačiū už info, jaučiu, kad kažką sugavosiu. Dėl skalbimo mašinoj tai čia thumbup.gif idėja niekad nebūčiau sugalvojus, visad mezginius skalbu rankom, dabar kai užsuksiu virinimą lotuliukas.gif tai bus iš ko batus siūt, nu thumbup.gif ,nu ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Ir dėl tų pilkų- senovinių veltinių dėkui, kai tik galėsiu brauksiu į Kauną, kartą teko būt bazėse, be proto jos delės, gal pasakysi kur ieškoti? yahoo.gif DĖKUI yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 06, 13:45)
oi ačiū už info, jaučiu, kad kažką sugavosiu. Dėl skalbimo mašinoj tai čia thumbup.gif idėja niekad nebūčiau sugalvojus, visad mezginius skalbu rankom, dabar kai užsuksiu virinimą lotuliukas.gif tai bus iš ko batus siūt, nu  thumbup.gif ,nu ačiū aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  Ir dėl tų pilkų- senovinių veltinių dėkui, kai tik galėsiu brauksiu į Kauną, kartą teko būt bazėse, be proto jos delės, gal pasakysi kur ieškoti?  yahoo.gif DĖKUI yahoo.gif

prashom,- dar galiu pasakyt, kad 'Litekso' pledu atraizhos (buna pirkti paciam fabrike arba senamiestyj vilniaus gatvej (kaune) vienoj audiniu parduotuvej) labai neblogai veliasi skalbyklej tongue.gif Galima ir koki sena palta 'pastandint' pabandyt rolleyes.gif
O bazese, tai nepamenu kur...tik zinau, kad ne toj raudonojoj rampoj...o einant ta kita (nzn kaip jos ten vadinasi) yra ishkaba 'gumine avalyne, ukio prekes' ar kazkaip panashiai... ten toks skyrelis su 'senovinem' ukinem rusishkom prekem, visokiais emaliuotais puodais ir pan... gal kaipnors rasi unsure.gif
Atsakyti