Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(uups @ 2007 02 21, 19:08)
nelabai...na, gal sitie:
user posted image
arba vaikams, nubalnotiems galiukams 'pagydyt':
user posted image
man dar baisiai grazhu permatomi regia guminiai blush2.gif ,- tik kojiniu skirtingu tereikia prisimegzt...bet vis neishdrystu tokiu sau nusipirkt, jauciu, vaikui nupirksiu  tongue.gif
user posted image
dar ikvepimo galima semtis is 'camper' batu, jie daznai idomesnius, kiek 'priplaukusius' daro masiniam vartotojui,- tarkim, ant vieno issiuvineja berniuka,ant kito mergaite su tikru sijoneliu ish kaspino, ar po skirtinga bezdzione ant kiekvieno  thumbup.gif

wow koks grozis visu batu, man irgi jau noras pakilo kazka padaryti. thumbup.gif rolleyes.gif ypac gera ideja vaiku batams kur kaciukai apklijuoti. thumbup.gif
va turiu ir as mergaites tokius batuku is maxsimos ryskiai zalius pirktus jie grazus bet ten yra tokios gelyte isuktos va beda, kad manoji pamete ta viena gelyte tai kazkaip be rysio atrodo tie batai . gal ka patarsit?, nes jei ir kita islupciau tai matytusi skylutes kur gelytes buvo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 04 rugsėjo 2007 - 19:16
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 04, 20:13)
wow koks grozis visu batu, man irgi jau noras pakilo kazka padaryti.  thumbup.gif  rolleyes.gif ypac gera ideja vaiku batams kur kaciukai apklijuoti. thumbup.gif
va turiu ir as mergaites tokius batuku is maxsimos ryskiai zalius pirktus jie grazus bet ten yra tokios gelyte isuktos va beda, kad manoji pamete ta viena gelyte tai kazkaip be rysio atrodo tie batai . gal ka patarsit?, nes jei ir kita islupciau tai matytusi skylutes kur gelytes buvo ?

galima grazias (pvz.,margas) sagas prisiuti smile.gif
Atsakyti
o as visai noreciau permatomu guminiu batu, labai gerai butu rudeni ir pavasari i lauka su suniu pasivaikscioti eiti, tik kad man neteko tokiu matyti pirkti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2007 09 05, 04:37)
o as visai noreciau permatomu guminiu batu, labai gerai butu rudeni ir pavasari i lauka su suniu pasivaikscioti eiti, tik kad man neteko tokiu matyti pirkti g.gif .

ash irgi buvau uzsigeidus, bet, panashu, kad jie gaminami tik vaikams,- iki 35 dydzio...
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 05 rugsėjo 2007 - 09:10
Jūruže thumbup.gif batukai.Uups- jau tie botai tai bigsmile.gif , galėtų būt 36, prašyčiau atsiūsti blink.gif Alandeko pard. yra linksmų botų, jie nepermatomi, bet irgi toie simpatuliai.Kaina `~ 130 lt. Prieš tai buvusių nekomentoju nes jau buvo ankstesniuse psl., o rudos kojinės buvo net apkalbėtos kaip megsti, kažkuri SM man buvo net lapelių raštą atsintusi, deje kojinių nenusimezgiau verysad.gif vis to laiko trūksta
Atsakyti
nutariau parodytikaip pataisiau savo mazosios batukus 4u.gif blush2.gif
na gal cia ir ne sedevras mano batuku pataisymas, bet labai jau ilgai sukau galva ka vietoj tu gelyciu galima butu ideti blush2.gif
nes kai minejau viena gelyte iskritus, o kita siandien vos iskrapsciau. devil.gif doh.gif
na laukiu ivertinimu.tai va sugalvojau kad turiu tokius na cia net ne karoliukai bet tokie smailejantys net nz kaip cia juos pavadinti.
http://public.fotki....-/p8250001.html
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 09 05, 16:33)
nutariau parodytikaip pataisiau savo mazosios batukus  4u.gif  blush2.gif
na gal cia ir ne sedevras mano batuku pataisymas, bet labai jau ilgai sukau galva ka vietoj tu gelyciu galima butu ideti blush2.gif
nes kai minejau viena gelyte iskritus, o kita siandien vos iskrapsciau. devil.gif  doh.gif
na laukiu ivertinimu.tai va sugalvojau kad turiu tokius na cia net ne karoliukai bet tokie smailejantys net nz kaip cia juos pavadinti.
http://public.fotki....-/p8250001.html

viskas puikiai, net nesimato, kad taisyta 4u.gif
Atsakyti
frederica, suzaveta viskuo ka darai wub.gif

Ikvepta sitos temos bandau kazkaipgelbet labai megstamus batus, labai jau baisi ju kokybe, sunesiojau ziauriai, nu bet tikiuosi gal ka pavyks padaryt, jei pavyks, pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 09 05, 19:33)
viskas puikiai, net nesimato, kad taisyta 4u.gif

ACIUKAS
Atsakyti
aš tai tokius simpatiškus radau:

http://farm1.static....6b2f1e0.jpg?v=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 05 rugsėjo 2007 - 23:08
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 06, 00:03)
aš tai tokius simpatiškus radau:

http://farm1.static....6b2f1e0.jpg?v=0

kokie linksmuoliski, lietinga rudenio diena tikrai nuotaika pakeltu. Galima butu purskiamais dazais vienspalvius trafaretu pagalba ispaisyti, tik kad greitai nusitrintu verysad.gif .
Atsakyti
nenusitrina tongue.gif !!!
as tokiu guminiu, antrus metus vartotoja esu !!! galit isigyti , patogus jai dazni lietus!
(veliau ikelsiu fotke , kokios busenos po dazno vartojimo lotuliukas.gif , avimo) smile.gif
Atsakyti