QUOTE(uups @ 2007 02 21, 19:08)
nelabai...na, gal sitie:
arba vaikams, nubalnotiems galiukams 'pagydyt':
man dar baisiai grazhu permatomi regia guminiai ,- tik kojiniu skirtingu tereikia prisimegzt...bet vis neishdrystu tokiu sau nusipirkt, jauciu, vaikui nupirksiu
dar ikvepimo galima semtis is 'camper' batu, jie daznai idomesnius, kiek 'priplaukusius' daro masiniam vartotojui,- tarkim, ant vieno issiuvineja berniuka,ant kito mergaite su tikru sijoneliu ish kaspino, ar po skirtinga bezdzione ant kiekvieno
arba vaikams, nubalnotiems galiukams 'pagydyt':
man dar baisiai grazhu permatomi regia guminiai ,- tik kojiniu skirtingu tereikia prisimegzt...bet vis neishdrystu tokiu sau nusipirkt, jauciu, vaikui nupirksiu
dar ikvepimo galima semtis is 'camper' batu, jie daznai idomesnius, kiek 'priplaukusius' daro masiniam vartotojui,- tarkim, ant vieno issiuvineja berniuka,ant kito mergaite su tikru sijoneliu ish kaspino, ar po skirtinga bezdzione ant kiekvieno
wow koks grozis visu batu, man irgi jau noras pakilo kazka padaryti. ypac gera ideja vaiku batams kur kaciukai apklijuoti.
va turiu ir as mergaites tokius batuku is maxsimos ryskiai zalius pirktus jie grazus bet ten yra tokios gelyte isuktos va beda, kad manoji pamete ta viena gelyte tai kazkaip be rysio atrodo tie batai . gal ka patarsit?, nes jei ir kita islupciau tai matytusi skylutes kur gelytes buvo ?