Frederica, nepaprastai dekoju Tau uz pagalba su tais mano batukais. Net neisivaizduoji, kaip man padejai, o ir toooookiems kurybiniams apmastymams pastumejai, kad puolu prie savuju bateliu ir bandau kazka sukurpt. O kas iseis, visoms pasirodysiu. Dar karteli - ACIU...
frederica, Turiu aulinius batus... man jie labai patiko- ir spalva, ir taip graziai priglunda, ir dar odiniai, ir nenutrinti.... bet kulnas as esu auksta ir, galima sakyti, kuda, tai su tais batais isvis 2-metrine ka daryti? Ar imanoma visa pada pakeisti? Koki kulna patartum deti? Mano batai cia
QUOTE(zuzula @ 2007 08 11, 20:58)
frederica, Turiu aulinius batus... man jie labai patiko- ir spalva, ir taip graziai priglunda, ir dar odiniai, ir nenutrinti.... bet kulnas as esu auksta ir, galima sakyti, kuda, tai su tais batais isvis 2-metrine ka daryti? Ar imanoma visa pada pakeisti? Koki kulna patartum deti? Mano batai cia
Batukai , tikrai labai gaila, kad kulnas per akštas. Mano galva tai vargiai ar ką galėsi pakeisti, matai '' projektuojan'' batus kulnas ir keltis yra susiejami, kuo aukštesnis kulniukas tuo labiau išlenkta va šita vieta , todėl tabai sumažint kulno manau nepavyks, nebent nežymiai. Tai nežinau ar verta, nes manau, kad tokia batukų korekcija tikrai kainuos. Na bet čia tik mano nuomonė, reikėtų pasitart su batsiuviais.Turėjau stebuklingai gerą batų meistrą, bet šiuo metu jis užsienyje ir kaip suprantu,tai greitu laiu nežada grįžti. Tai va tik tokia mano pagalba. Tiesa draugė minėjo, kad rado kažkokį meistrą Kaune, atseit prieinamom kainom, galėsiu pasidomėti kontaktais, jei tinka Kaunas.
Aciu, frederica As is Panevezio, tai Kaunas man nelabai.... Nors jei doro batsiuvio nerasiu, tikriausiai, leksiu iki Kauno. As jau itariau, kad nelabai galima sumazinti kulno auksti. Tai galvojau- visa pada keisti, kad ir ta platformyte nusiimtu- vis kokiu 1,5 cm nusimestu...O kiek, apytiksliai, kainuotu?
Linkiu greiciau pasveikti ir iseiti is ligonines
QUOTE(zuzula @ 2007 08 13, 18:49)
Aciu, frederica As is Panevezio, tai Kaunas man nelabai.... Nors jei doro batsiuvio nerasiu, tikriausiai, leksiu iki Kauno. As jau itariau, kad nelabai galima sumazinti kulno auksti. Tai galvojau- visa pada keisti, kad ir ta platformyte nusiimtu- vis kokiu 1,5 cm nusimestu...O kiek, apytiksliai, kainuotu?
Dėl to,kad nuėmus platformą gerokai sumažėtų kulnas - tikra tiesa, bet gi šiemet taip madinga , ne,ne neatkalbu , nes madinga dar nereiškia - tinka Dėl kainos tai tikrai sunku pasakyti, esu kartą keitusi padą, bet tuo metu( čia gal kokių 12metų atgal) buvo suvokiama, nes batus pirkau '' dolerinėje'' už 100 žalių ir turbūt mieste buvau viena su tokiais batais , žodžiu gerokai juos nunešiojau, ką ten nunešiojau , pirštai išlindo kaip vilkui per ''na palauk''. Tai va ,batai buvo tokie gražūs, kad nepagailėjau dar 50- ties ir persidariau padus, tiesa į tokius pat ( buvo ir liko žemakulniai) Nuo to laiko nebijau pirkti net brangių batukų, nes dažnai tokius nešioju du kart. Dekui už linkėjimus, tiesa pasakius tai net ir nesergu, mažytės problemėlės dėl , greit važiuosiu namučio
Linkiu, kad kuo maziau tokiu problemyciu butu
Dar karteli aciu Tau. Jei tik batus persidarysiu, butinai parodysiu (bet tai tik apie rugsejo men.tada busiu LT)
Dar karteli aciu Tau. Jei tik batus persidarysiu, butinai parodysiu (bet tai tik apie rugsejo men.tada busiu LT)
QUOTE(zuzula @ 2007 08 13, 20:34)
Linkiu, kad kuo maziau tokiu problemyciu butu
ok,bus labai ydomu, be to bus tšbandytas dar vienas būdas, kaip "pasitiuninguoti'' batus
QUOTE(frederica @ 2007 08 13, 17:19)
Saulalafan, žadėjau tau batukų nuotrakytę iš arčiau, deja bet kol kas negaliu padėti, nes guliu ligoninėj , kai tik grįšiu namo nufotografuosiu ir įkelsiu.
nieko tokio, man tikrai nera skubu nei ka.Matai nert nemoku, kas nunertu neradau. Tai sakau nors kaip nors papuosiu savo batelius O tu sveik, linkiu ,kad viskas tau ir tavo mazyliui butu gerai, siunciu jums
Frederica, be komentaru
oho kiek ideju galima pasisemti... reiks traukti senus rudeninius patukus ir kazka pameistrauti