Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

http://public.fotki....-perdaryt-sios/
va sios batukus noriu apnert, palikt tik padus...
Atsakyti
QUOTE(toriviki @ 2007 07 23, 17:25)
http://public.fotki....-perdaryt-sios/
va sios batukus noriu apnert, palikt tik padus...

Aš esu apnėrusi tik padus ir nepasiteisino. Labai nepatogu nešioti. Koja slysta į priekį, o ten jokio ramsčio nėra ir pirštai, vos ne su visu mezginiu velkasi žeme ir žinoma, kulnas lieka tuščias. Net nežinau kaip paaiškinti. Todėl siūlau palikti tų batų dalį, tartum kokį bortelį, kad koja būtų šiek tiek įrėminta.
Tai tokia mano patirtis. Turiu nertus batelius, bet nenešioju ir laiko daug sugaišau.
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 07 23, 21:07)
Aš esu apnėrusi tik padus ir nepasiteisino. Labai nepatogu nešioti. Koja slysta į priekį, o ten jokio ramsčio nėra ir pirštai, vos ne su visu mezginiu velkasi žeme ir žinoma, kulnas lieka tuščias. Net nežinau kaip paaiškinti. Todėl siūlau  palikti tų batų dalį, tartum kokį bortelį, kad koja būtų šiek tiek įrėminta.
Tai tokia mano patirtis. Turiu nertus batelius, bet nenešioju ir laiko daug sugaišau.

gal galetum parodyt kaip esi padarius? as taip pat jau nuneriau, bet dabar ziuriu, kad nelabai gerai tai ir klausiu patarimo...
Atsakyti
QUOTE(toriviki @ 2007 07 23, 21:31)
gal galetum parodyt kaip esi padarius? as taip pat jau nuneriau, bet dabar ziuriu, kad nelabai gerai tai ir klausiu patarimo...

Rytoj bandysiu nufotografuoti.
O tu jau odinę dalį nuėmei nuo pado?
Atsakyti
QUOTE(rooma @ 2007 07 23, 23:45)
Rytoj bandysiu nufotografuoti.
O tu jau odinę dalį nuėmei nuo pado?

dar palikau kol nenusprendziau ka daryt...
lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(toriviki @ 2007 07 24, 16:33)
dar palikau kol nenusprendziau ka daryt...
lauksiu.

tikrai nenuiminek vikso, FREDERIKA ankstesnese zinutese yra minejusi,kad tiesiai prie pado neverta nerti, nes batukai nebus tinkami nesiojimui, rase, kad reikia palikt batuko, paskaitinek ankstesnius postus,gal bus aiskiau. S E K M E S 4u.gif
Atsakyti
sveiutės,sveikutės,jaučiuosi kaip pabėgelė blush2.gif ,atidariau temą ir visai ja nesirūpinu. Nežinau turbūt nestuke.gif kaltas,tokia lėta pasidariau,o dar internetą įsigijau Omni Connect,o Dieve koks lėtas, lėtesnis ir už mane(niekam nepatariu).Ir šiaip visiškas štilis kūryboje,pradėti ir žinoma nepbaigti batai, suknutės pusė, nertinukui trūksta rankovės doh.gif ir dar visokių planų, kurie turbūt ir liks planais verysad.gif doh.gif Toriviki, tikrai neverta nuiminėti odinės dalies,prinėrus tik prie pado batukų tikrai negalėsi nešioti,siūlyčiau paieškoti kitos išeities 4u.gif Renide,labai atsiprašau už tokį savo ''greitumą'', kol prisiruošiu padėt tai ir žiema ateis bigsmile.gif Įkeliu Tavo batukus, kadangi išsiaiškinom,kad jie visai nauji ir Tu norėtum juos tik pagražinti,manau šių dienų mada ypač tam palanki.Madinga beveik viskas- kaspinai, gėlės,dirželiai,virvutės,sagtelės,sagtys,raišteliai ir dar visokia velniava. Žodžiu ką pridėsi tas turėtų ir tikt, Tavo bateliai gan griežtoki, todėl aš labai neįsijausčiau,puoščiau vieną,na gal dvi vietas stambiomis detalėmis.Pvz.; priekį-dėčiau iš karoliukų( žiūrėk temoje-biseris) didelę gėlęuser posted image,taip pat puošti galima ir klkšnį..................o bliamba ir vėl stringa kompas. PASISTENGSIU KUO GREIČIAU PARAŠYT,KAI TIK GALĖSIU ĮKELT NUOTRAUKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 26 liepos 2007 - 16:19
frederica šaunu, kad sugrįžai, drinks_cheers.gif kaip matai, frontas buvo palaikomas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 26, 17:28)
frederica šaunu, kad sugrįžai,  drinks_cheers.gif  kaip matai, frontas buvo palaikomas.  smile.gif

Šaunuolė irmulia,visur suspėji thumbup.gif dėkinga už fronto laikyą mirksiukas.gif O čia Renidės bateliai( vakar niekap negalėjau foto įkelt)user posted image aš puoščiau priekį,kaip minėju ankstesnėje žinutėje,dar galima taip user posted image[/url]?image=76860559lm4.jpg]user posted image[/URL] ir ties kulkšnim rankdarbių krautuvėlėse yra įvairiausių sagtelių- galima iš medžiagos pasiūti juostelę( būtų gražu ir odinė,tik sunkiau būtų rasti atitinkamą spalvą, nebent rinktumeis kontrastingą ar juodą),šiek tiek pasiuvinėti karoliukais,kad derėtų su priekiu user posted image>>>user posted imagena čia tokie light variantai galima imtis ir drastiškesnių priemonių pvz.; skylamušiu primušt skylių iš vidaus įklijuot blizgančią medžiagą, puošti swarovskiai+nėriniai, na bet čia jau reikėtų taikyt konkrečiai į stilių, o nemačius žmogaus tai labai sunu padaryti. Renide,jei pasiulymas netinka rašyk paiėškosim kito sprendimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 liepos 2007 - 09:51
Frederica,noriu papuosti batelius svarovskio akmeneliais panasiai kaip tu puosiai tuos juodus mocherinius. Gal galetum ideti nuotraukyte kaip atrodo ta puosmena is arciau. Ir dar klausimas, kaip juos priklijuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 31 liepos 2007 - 15:09
QUOTE(saulalafan @ 2007 07 31, 16:07)
Frederica,noriu papuosti batelius svarovskio akmeneliais panasiai kaip tu puosiai tuos juodus mocherinius. Gal galetum ideti nuotraukyte kaip atrodo ta puosmena is arciau. Ir dar klausimas, kaip juos priklijuoti?

vasarą gyvenu sodyboje,o batukai namie Vilniuje, 6d. važiuosiu namo tai galėsiu įmest mirksiukas.gif Klijavau: ant nėrinio- lygintuvu( per skudurėlį),at kulno- super momentu( maži buteliukai,greitai džiūstantys)
Atsakyti
oho kokia idomi tema biggrin.gif labai kursto ikvepima thumbup.gif
net pradejau galvot kodel as nieko kurybisko nenuveikiu lotuliukas.gif
Atsakyti