Frederica, as be amo toookie grazus batai
nors visai atsitiktinai uzsukau,bet dabar eisiu spintos rausti, nu fantastika
Sekmes visoms bekuriancioms, ir dar karta aciu Fredericai uz nuostabia minti kaip tapti grazesnem
labutis visoms ir labai visų atsiprašau,kad taip pradingau,tiesiog viskas taip supuolė į krūvą, kurį laiką neturėjau inteneto... namo statybos, o dar toks netikėtas, niekaip nepritakau laiko net trumai parašyt, ypač atsipašau Renidės,kad niekaip nesgebėjau padėti, enės- prašiusios pagalbos dėl vestuvinių batukų , ir kitų mergaičių,kurioms neatsakiau į až . Raganiuks26,smagu,kad patiko
Na batai tiesiog pasaka Federica tu tirkra šaunuolė
QUOTE(frederica @ 2007 07 09, 20:41)
labutis visoms ir labai visų atsiprašau,kad taip pradingau,tiesiog viskas taip supuolė į krūvą, kurį laiką neturėjau inteneto... namo statybos, o dar toks netikėtas, niekaip nepritakau laiko net trumai parašyt, ypač atsipašau Renidės,kad niekaip nesgebėjau padėti, enės- prašiusios pagalbos dėl vestuvinių batukų , ir kitų mergaičių,kurioms neatsakiau į až . Raganiuks26,smagu,kad patiko
Jau ir pasiilgom tavęs frederica iš ties ilgokai buvai dingusi, sugrįžimo proga
Nenusakomas groziiiisss
sveiki, gal galite kas patarti...
turiu senus batus ir noriu is ju palikti tik pada ir nunert virsutine dali, bet nzn kaip pradet ir kaip ismatuot, nes buvau numnerus, bet dabar ziuriu, kad prisviles blinas gavos
prasau...
turiu senus batus ir noriu is ju palikti tik pada ir nunert virsutine dali, bet nzn kaip pradet ir kaip ismatuot, nes buvau numnerus, bet dabar ziuriu, kad prisviles blinas gavos
prasau...
Įmesk foto, bus lengviau įsivaizduoti, ką reiktų pakeisti, patvarkyti
QUOTE(toriviki @ 2007 07 16, 18:19)
sveiki, gal galite kas patarti...
prasau...
prasau...
Jo imesk foto
KAI KITAIP NEMOKU Į DĖTI TAI ĮDEDU NUORODĄ
http://picasaweb.goo...hinelosBordados
http://picasaweb.goo...hinelosBordados
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 19, 17:42)
Man tai kazkaip netidaro
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 19, 21:36)
Man tai kazkaip netidaro
Man atidarė Gal nepalaukei kol pasikraus