Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

Frederica, as be amo toookie grazus batai bis.gif
nors visai atsitiktinai uzsukau,bet dabar eisiu spintos rausti, nu fantastika wub.gif
Sekmes visoms bekuriancioms, ir dar karta aciu Fredericai uz nuostabia minti kaip tapti grazesnem 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms ir labai visų atsiprašau,kad taip pradingau,tiesiog viskas taip supuolė į krūvą, kurį laiką neturėjau inteneto... namo statybos, o dar nestuke.gif toks netikėtas, niekaip nepritakau laiko net trumai parašyt, ypač atsipašau Renidės,kad niekaip nesgebėjau padėti, enės- prašiusios pagalbos dėl vestuvinių batukų , ir kitų mergaičių,kurioms neatsakiau į až . flirt.gif Raganiuks26,smagu,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 09 liepos 2007 - 19:46
Na batai tiesiog pasaka thumbup.gif thumbup.gif Federica tu tirkra šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 07 09, 20:41)
labutis visoms ir labai visų atsiprašau,kad taip pradingau,tiesiog viskas taip supuolė į krūvą,  kurį laiką neturėjau inteneto... namo statybos, o dar  nestuke.gif  toks netikėtas,  niekaip  nepritakau laiko net trumai parašyt, ypač atsipašau Renidės,kad niekaip nesgebėjau padėti, enės- prašiusios pagalbos dėl vestuvinių batukų  , ir kitų mergaičių,kurioms neatsakiau į až . flirt.gif  Raganiuks26,smagu,kad patiko 4u.gif

Jau ir pasiilgom tavęs frederica iš ties ilgokai buvai dingusi, 4u.gif sugrįžimo proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nenusakomas groziiiisss wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki, gal galite kas patarti...
turiu senus batus ir noriu is ju palikti tik pada ir nunert virsutine dali, bet nzn kaip pradet ir kaip ismatuot, nes buvau numnerus, bet dabar ziuriu, kad prisviles blinas gavos blush2.gif
prasau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Įmesk foto, bus lengviau įsivaizduoti, ką reiktų pakeisti, patvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Šaltinis

Kiek supratau, tai skirta durims prilaikyti
Atsakyti
QUOTE(toriviki @ 2007 07 16, 18:19)
sveiki, gal galite kas patarti...
turiu senus batus ir noriu is ju palikti tik pada ir nunert virsutine dali, bet nzn kaip pradet ir kaip ismatuot, nes buvau numnerus, bet dabar ziuriu, kad prisviles blinas gavos blush2.gif
prasau...  mirksiukas.gif

Jo imesk foto smile.gif ax.gif
Atsakyti
KAI KITAIP NEMOKU Į DĖTI verysad.gif TAI ĮDEDU NUORODĄ smile.gif
http://picasaweb.goo...hinelosBordados
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 07 19, 17:42)
KAI KITAIP NEMOKU Į DĖTI verysad.gif  TAI ĮDEDU NUORODĄ smile.gif
http://picasaweb.goo...hinelosBordados

Man tai kazkaip netidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 19, 21:36)