Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

Štai kas gavosi man 4u.gif :
Buvo tokie batai:
user posted image

Vieną sluoksnį dažiau teptuku, gavosi taip:
user posted image

Antrą sluoksnį kempinėle:
user posted image

Manau, kad trečio sluoksnio tikrai reikia, bet įdomu ar man nesuskilinės vaikštant? Gal dar kažkuom galima padengti ant viršaus?
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 03 01, 16:07)
Štai ką radau  lotuliukas.gif
user posted image
aprasymas

kai buvom mazi man ir broliukam mociute tokias tapkes megzdavo, tik vietoj sniuriuku uzsegima sagute padarydavo:D
Atsakyti
Štai mano bateliai:
user posted image
Inpregnavau odos inpregnantu, bet užtiško keli lašeliai vandens ant vieno bato ir pasimatė buvusi spalva. verysad.gif
Kažin kaip užfiksuoti tą spalvą?
Atsakyti
Sveikos! gėda čia dėti savo šituos nudrenktus tapcius... blush2.gif bet baisiai juos myliu ir noriu kazkaip pagrazint.vel prikelti gyvenimui siai vasarai... ax.gif
gal turit kokiu patarimų kaip juos nudažyti ar dar ka?skaičiau kad su anilininias dažais tinka(jie odiniai)bet neverdant tai bijau kad koju nedažytų... svarbiausia noriu dar ir pada atnaujint...bet nenoriu poto su nudažytais kojų kulnais vaikščioti doh.gif biggrin.gif g.gif gal turit ka patart...dekoju iš anksto 4u.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnolyn: 23 gegužės 2007 - 19:14
anilininiai dažai sumaišomi su mažesniu kiekiu vandens, kad stipresnė konsistensija būtų (nors "birzgaliukas" irgi dažo tik spalva ne ryški), įpilti acto, nes dažant odą ir vilną taip reikia mirksiukas.gif
ir paviršių, o ne vidinę bato pusę dažyti vatos tamponėliu. paskui galima apipurkšt plaukų laku ir pazulint kokiu škurleliu, kad blizgėtų (nebus kaip lakuoti, bet estetiškiau atrodys). Šiaip su šiais dažais zomša be problemų nusidažo, bet su oda...žiūrint, koks išdirbimas g.gif
Atsakyti
Gaivinam fredericos temą biggrin.gif

Nors ir neatnaujinimas batų, bet tai apavas...

Štai ką radau, manau patogios naminės šlepetės vasarai- ir paprasta padaryti.

Trumpai
user posted image
Atsakyti
Va mano broliuko batai rolleyes.gif gal tapkės biggrin.gif
Bet manau galima ir patiems pasidaryti,jei kam reikia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
blink.gif o kas čia? tapkės? tik ar nenukrenta nuo kojų, nes kaip matosi, laikosi tik tarp dižiojo ir antrojo pirštų? o kaip pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 05, 00:54)
blink.gif  o kas čia? tapkės? tik ar nenukrenta nuo kojų, nes kaip matosi, laikosi tik tarp dižiojo ir antrojo pirštų? o kaip pasidaryti?

Kas daro darbus iš medžio , tikrai sugebėtų.
O dėl patogumo tai nelabai, tarp pirštukų rektų ko nors švelnesnio smile.gif
Atsakyti
Gal galima aškesnių foto pvz. tik tapkių iš visų pusių? 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cocoon @ 2007 07 04, 22:07)
Va mano broliuko batai rolleyes.gif gal tapkės biggrin.gif

blink.gif blink.gif
Atsakyti