Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(astuškinas @ 2007 05 04, 08:20)
niu wa jau apneriau viena batuka smile.gif  tik db niekaip nesugalvoju kokia spalva juos varstyt(varstysiu juostele) idedu fotke,kzkiek matosi spalva ji tokia tamsiai lb raudona blizganciu siulu blush2.gif
galvojau apie juoda,bet gal per tamsu g.gif
http://public.fotki....0504074837.html

pasidaryk kelių spalvų,pagal drabužius ar nuotaiką persivarsrtysi 4u.gif ,nes iš nuotrukytės tai nelabai aišku,čia tai ruda spalva atrodo
Papildyta:
QUOTE(dvase @ 2007 05 04, 15:01)
Na Frederica esi ideju vade. Saunuole. Tikrai netycia uzklydau, bet buvau suzaveta tokiu kruopstumu ir fantazija. Ne visas yra noreti - reik daug ir kruopsciai dirbt. Puikiai zinau ka reiskia galus pabaigt.
Deka tavo darbeliu gimsta noras kazka daryti, atsinaujint.

aciuks.gif assa.gif aciuks.gif esu labai pamaloninta didis.gif
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2007 05 05, 10:11)
Labai gaila kad mano visi seni batai konteinery. Kaži ar būtų įmanoma iš ko pasidaryti padą g.gif

na jei visi batai konteineryje,tai belieka iešot pigai pirkt arba pamėgink ieškoti kokiam salone kur siuva avalynę,nes pasidaryt g.gif nežinau ar įanoma,bent jau aš tai nebandžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dieviski darbai, Frederica! bigsmile.gif uzsukau visai netycia, ir buvau taip nustebinta! thumbup.gif Labai zaviuosi tavo ismoningumu... Kad daugiau tokiu originaliu zmoniu butu... O dar sako, kad lietuves - nestilingos..
Atsakyti
QUOTE(Renide @ 2007 05 05, 21:53)
Dieviski darbai, Frederica! bigsmile.gif  uzsukau visai netycia, ir buvau taip nustebinta! thumbup.gif  Labai zaviuosi tavo ismoningumu... Kad daugiau tokiu originaliu zmoniu butu... O dar sako, kad lietuves - nestilingos..

net nežinau kaip visoms padėkoti už tokius stebuklingus žodžius, taip pakilo ūpas,viskas einu meistravot naujų batų yahoo.gif flirt.gif
Atsakyti
Frederica, turiu problemele, ar galetum padet ja issprest? rolleyes.gif mano batukai tiesiog prasosi atnaujinimo, bet niekaip nesumastau, ka galeciau su jais padaryt... Ikelciau nuotraukas, bet kol kas dar nemoku, gal galetum parasyt savo e-mail'o adresa ir man siek tiek pagelbet? blush-anim-cl.gif2 buciau dekinga forever.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renide @ 2007 05 05, 23:19)
Frederica, turiu problemele, ar galetum padet ja issprest?  rolleyes.gif mano batukai tiesiog prasosi atnaujinimo, bet niekaip nesumastau, ka galeciau su jais padaryt... Ikelciau nuotraukas, bet kol kas dar nemoku, gal galetum parasyt savo e-mail'o adresa ir man siek tiek pagelbet? blush-anim-cl.gif2 buciau dekinga forever.. thumbup.gif

parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
Renide,gavau Tavo nuotraukytes. Man šiek tiek trūksta informacijos,nes batukai atrodo kaip nauji, tai jei gerai supratau tai Tu juos norėtum ''pagražinti'',nes dėl nudėjvėjimo tai kaip ir nėra problemų. Ar aš ne taip supratau? Jei taip tai yra daugybė variantų - galima puošti detalėmis( kaspinai,sagtys,gėlės,virvutės aplink kulkšnį,nerti elementai ir t.t .,ir t.t)piešti,- keisti spalvą,klijuoti kitos spalvos odą, ornamentus,akmenėlius,puošti biserio detale ir dar galybė įvairiausių sperndimų. Būtų gerai,kad trumpai aprašytum aprangos stilių,tada galėčiau sukonkretinti. Negaliu įkelt nuotraukų,kažko pastrigęs imageshakas, ryt įkelsiu pavyzdėlių. p.s gali rašyt į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciukas. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam nors pravers
http://img699.photo..../2343428353.jpg
http://img664.photo..../2052388166.jpg
Atsakyti
tapkės My Webpage
Atsakyti
idėja iš Delfio
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Prisiziurejau kiek vis groziu jus cia pridariusios net akys raibsta... thumbup.gif thumbup.gif
thumbup.gif
4u.gif gal galetumet man truputi patart kaip galeciau savo basutes atnaujint... ax.gif
user posted image
O cia is arciau smile.gif
user posted image
Atsakyti