Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

nu labai grazu wub.gif , net nebuciau pagalvojusi jei nebuciau pamaciusi, kad ir taip issigrazint batukus galima thumbup.gif

bet db, tai man mano zuikai reikia batuku wub.gif , o gal ne cia papuoliau unsure.gif , ar galiu sulaukt patarimu, kaip batukus najagimiui numegzt wub.gif ...? tuos tokius grazucius, yprastus wub.gif ...

labai aciu...
Atsakyti
bigsmile.gif Nu super wub.gif Aš į rankdarbius nelinkus, bet šį kartą jaučiu nesusilaikysiu biggrin.gif
Tik klausimą turiu - gal nepastebėjau, o gal nebuvoparašyta - su kokiais dažais piešti ant odinių datų? g.gif Turiu juodos odos "šliopkytes", nuspardžiau priekį, o tokios patogios, gaila mest... Galvoju nupiešiu kokį katiną smile.gif Kaip buvo vienam pavyzdy. Bet nežinau nei kokių dažų ieškot, nei kur g.gif
Atsakyti
QUOTE(Imen @ 2007 04 27, 17:42)
nu labai grazu wub.gif , net nebuciau pagalvojusi jei nebuciau pamaciusi, kad ir taip issigrazint batukus galima thumbup.gif

bet db, tai man mano zuikai reikia batuku wub.gif , o gal ne cia papuoliau unsure.gif , ar galiu sulaukt patarimu, kaip batukus najagimiui numegzt wub.gif ...? tuos tokius grazucius, yprastus wub.gif ...

labai aciu...

jei gerai supratau tai kalbi apie tokiususer posted imageįlysk į temelę- KOJINĖS,BATUKAI,TAPKUTĖS, ten mamytės-darbštuolytės įvairių įviriausių prinėrę,yra aprašymai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(manjana @ 2007 04 27, 18:22)
bigsmile.gif  Nu super  wub.gif  Aš į rankdarbius nelinkus, bet šį kartą jaučiu nesusilaikysiu biggrin.gif
Tik klausimą turiu - gal nepastebėjau, o gal nebuvoparašyta - su kokiais dažais piešti ant odinių datų?  g.gif  Turiu juodos odos "šliopkytes", nuspardžiau priekį, o tokios patogios, gaila mest... Galvoju nupiešiu kokį katiną smile.gif Kaip buvo vienam pavyzdy. Bet nežinau nei kokių dažų ieškot, nei kur  g.gif

dažus perku dailės reikmenų parduotuvėje,dažai skirti tekstilei,buteliko kaina~10 LT., tinka ir kontūras šilkui ,kaina 9lt.,su centais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 balandžio 2007 - 22:04
QUOTE(frederica @ 2007 04 27, 22:03)
dažus perku dailės reikmenų parduotuvėje,dažai skirti tekstilei,buteliko kaina~10 LT.,  tinka ir kontūras šilkui ,kaina 9lt.,su centais.

Ačiū labai 4u.gif Kaip gerai, kad kaip tik turiu keletą batų, kuriems praverstų "tiuningas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 04 28, 12:34)
Ačiū labai  4u.gif  Kaip gerai, kad kaip tik turiu keletą batų, kuriems praverstų "tiuningas"  lotuliukas.gif

Į sveikatytę 4u.gif lauksim rezutato. O mano sidabriniai niekaip dienos šviesos neišvysta verysad.gif ,laiko turiu tik naktim,bet jau tada jėgų nebeturiu lotuliukas.gif nieeeekam,ką jau kabėt apie batus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kam patiks 4u.gif
http://photo.163.com...mi/15719144/#p1
Atsakyti
taigi čia makrame bet kaip fainai atrodo....reiks bandyt ka taisyt biggrin.gif
Atsakyti
vasarai vacation1.gif pats tas!!!
Atsakyti
ne batai,bet man patiko 4u.gif user posted image
Atsakyti
niu wa jau apneriau viena batuka smile.gif tik db niekaip nesugalvoju kokia spalva juos varstyt(varstysiu juostele) idedu fotke,kzkiek matosi spalva ji tokia tamsiai lb raudona blizganciu siulu blush2.gif
galvojau apie juoda,bet gal per tamsu g.gif
http://public.fotki....0504074837.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 04 gegužės 2007 - 07:20
Na Frederica esi ideju vade. Saunuole. Tikrai netycia uzklydau, bet buvau suzaveta tokiu kruopstumu ir fantazija. Ne visas yra noreti - reik daug ir kruopsciai dirbt. Puikiai zinau ka reiskia galus pabaigt.
Deka tavo darbeliu gimsta noras kazka daryti, atsinaujint.

Atsakyti
Labai gaila kad mano visi seni batai konteinery. Kaži ar būtų įmanoma iš ko pasidaryti padą g.gif
Atsakyti