Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

blink.gif vo cia tai geras, oas tik dukrai atnaujinau nuspardytus galus jau rodziau kazkurioj temoj ... bet ir cia parodysiu hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabūs batai wub.gif wub.gif wub.gif Galbūt tie neriniai ir ne mano skoniui, bet tikrai labai įdomūs, gražūs ir puikūs thumbup.gif thumbup.gif
O gal Tu galėtum ir patarti smile.gif
Turiu batus odinius iš kietos odos, dažytos baltai. Nosis nubalnota, kulnas nutrintas biggrin.gif O batus labai myliu unsure.gif
Gal būtų įmanoma kaip nors juos atnaujinti ir kartu turėti originalius batus? g.gif
Dekupažas matyt neišeitų, nes ne "lakėrkos" biggrin.gif O ir dekupažuoti nelabai moku dar doh.gif
Atsakyti
Atsidariau ir APAKAU ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Visad sukau galvą, kur tos moterys gražius batus perka, va pasirodo pasidaro pačios umn.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(tapkute @ 2007 02 20, 15:42)
Nuostabūs batai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Galbūt tie neriniai ir ne mano skoniui, bet tikrai labai įdomūs, gražūs ir puikūs  thumbup.gif  thumbup.gif
O gal Tu galėtum ir patarti smile.gif
Turiu batus odinius iš kietos odos, dažytos baltai. Nosis nubalnota, kulnas nutrintas biggrin.gif O batus labai myliu  unsure.gif
Gal būtų įmanoma kaip nors juos atnaujinti ir kartu turėti originalius batus?  g.gif 
Dekupažas matyt neišeitų, nes ne "lakėrkos" biggrin.gif O ir dekupažuoti nelabai moku dar  doh.gif

Sunku patarti,kai nežinau kokio stiliaus drabužius nešioji,gal parašytum plačiau,gal dar įkelk batų nuotrauką,būtų visai įdomu čia pat juos ir atnaujinti.O šiaip tai yra keli variantai,dažyti kontrastinga spalva(dažai odai ir tekstilei) purkšti purškiamais dažais ,čia tuo atveju jei nemėgsti visokių nėrinukų,kvarbatkėlių ir pan.,na o jei ne prieš ''barbišką'' stiliuką,tai gali ir taip lotuliukas.gif user posted image,čia klijuoti nėriniai,bet galima klijuoti kitos spalvos odą,kaip tik dabar vienus taip ''taisau'',kai baigsiu pasirodysiu
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 16:07)
Sunku patarti,kai nežinau kokio stiliaus drabužius nešioji,gal parašytum plačiau,gal dar įkelk batų nuotrauką,būtų visai įdomu čia pat juos ir atnaujinti.O šiaip tai yra  keli variantai,dažyti kontrastinga spalva(dažai odai ir tekstilei) purkšti purškiamais dažais ,čia tuo atveju jei nemėgsti visokių nėrinukų,kvarbatkėlių ir pan.,na o jei ne prieš ''barbišką'' stiliuką,tai gali ir taip lotuliukas.gif http://img83.imagesh...ai051jv8.th.jpg, čia klijuoti nėriniai,bet galima klijuoti kitos spalvos odą,kaip tik dabar vienus taip ''taisau'',kai baigsiu pasirodysiu

Na Barbė iš manęs nekokia lotuliukas.gif Tiksliau, kvarbatkėlės ir nuostabūs neriniai (man tikrai gražu, tiesiog...) ne man smile.gif
Grįžus namo (vakare) nufotografuosiu savo varguolius smile.gif Labai seniai jau svarsčiau, kaip juos pakeisti, nes ir jų fasonas man nelabai blush2.gif Tik labai patogūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gugile @ 2007 02 20, 15:38)
blink.gif  vo cia tai geras, oas tik dukrai atnaujinau nuspardytus galus jau rodziau kazkurioj temoj ... bet ir cia parodysiu  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

user posted image

thumbup.gif džiaugiuos ,kad yra ir daugiau tokių mamyčių
Atsakyti
Na va batukai mano nunešioti blush2.gif Jau ir nebebalti, nes nešioju juos tik su šuniu, į lauką ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
frederica super batai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 15:32)
ateities planuose megzti virbalais,va tipo tokieuser posted image,tik va bėda aš nemoku megzti kojinių,na bet tikrai išmoksiu ir tikrai turėsiu aš batus lotuliukas.gif

LABAI GRAZUS SEKMES MOKINANTIS MEGSTI KOJINES thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazu!!!Sekmes kuryboj!!! 4u.gif
Atsakyti
Užtraukė žadą ir beišsprūdo OHOOOO... wub.gif Gal galėčiau pasmalsaut (čia toks moteriškas smalsumas) blush2.gif iš kur tos tokios idėjos , gal profesija su menais susijusi 4u.gif
Atsakyti
ka cia dar pridurti...
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti