vo cia tai geras, oas tik dukrai atnaujinau nuspardytus galus jau rodziau kazkurioj temoj ... bet ir cia parodysiu
Nuostabūs batai Galbūt tie neriniai ir ne mano skoniui, bet tikrai labai įdomūs, gražūs ir puikūs
O gal Tu galėtum ir patarti
Turiu batus odinius iš kietos odos, dažytos baltai. Nosis nubalnota, kulnas nutrintas O batus labai myliu
Gal būtų įmanoma kaip nors juos atnaujinti ir kartu turėti originalius batus?
Dekupažas matyt neišeitų, nes ne "lakėrkos" O ir dekupažuoti nelabai moku dar
Turiu batus odinius iš kietos odos, dažytos baltai. Nosis nubalnota, kulnas nutrintas O batus labai myliu
Atsidariau ir APAKAU
Visad sukau galvą, kur tos moterys gražius batus perka, va pasirodo pasidaro pačios
Visad sukau galvą, kur tos moterys gražius batus perka, va pasirodo pasidaro pačios
QUOTE(tapkute @ 2007 02 20, 15:42)
Nuostabūs batai Galbūt tie neriniai ir ne mano skoniui, bet tikrai labai įdomūs, gražūs ir puikūs
Sunku patarti,kai nežinau kokio stiliaus drabužius nešioji,gal parašytum plačiau,gal dar įkelk batų nuotrauką,būtų visai įdomu čia pat juos ir atnaujinti.O šiaip tai yra keli variantai,dažyti kontrastinga spalva(dažai odai ir tekstilei) purkšti purškiamais dažais ,čia tuo atveju jei nemėgsti visokių nėrinukų,kvarbatkėlių ir pan.,na o jei ne prieš ''barbišką'' stiliuką,tai gali ir taip ,čia klijuoti nėriniai,bet galima klijuoti kitos spalvos odą,kaip tik dabar vienus taip ''taisau'',kai baigsiu pasirodysiu
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 16:07)
Sunku patarti,kai nežinau kokio stiliaus drabužius nešioji,gal parašytum plačiau,gal dar įkelk batų nuotrauką,būtų visai įdomu čia pat juos ir atnaujinti.O šiaip tai yra keli variantai,dažyti kontrastinga spalva(dažai odai ir tekstilei) purkšti purškiamais dažais ,čia tuo atveju jei nemėgsti visokių nėrinukų,kvarbatkėlių ir pan.,na o jei ne prieš ''barbišką'' stiliuką,tai gali ir taip http://img83.imagesh...ai051jv8.th.jpg, čia klijuoti nėriniai,bet galima klijuoti kitos spalvos odą,kaip tik dabar vienus taip ''taisau'',kai baigsiu pasirodysiu
Na Barbė iš manęs nekokia Tiksliau, kvarbatkėlės ir nuostabūs neriniai (man tikrai gražu, tiesiog...) ne man
Grįžus namo (vakare) nufotografuosiu savo varguolius Labai seniai jau svarsčiau, kaip juos pakeisti, nes ir jų fasonas man nelabai Tik labai patogūs
QUOTE(gugile @ 2007 02 20, 15:38)
vo cia tai geras, oas tik dukrai atnaujinau nuspardytus galus jau rodziau kazkurioj temoj ... bet ir cia parodysiu
džiaugiuos ,kad yra ir daugiau tokių mamyčių
frederica super batai
Labai grazu!!!Sekmes kuryboj!!!
ka cia dar pridurti...