Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

batai radau ir aš šį bei tą gražaus 4u.gif
Atsakyti
user posted image ir user posted image ačiuks,taip prigyrėt , jaučiuosi thumbup.gif ,dėl FS pagalvosiu lotuliukas.gif O dabar rimtai... neriu po vieną batuką(nors abu kartu neriant būtų protingiau,nereikėtų skaičiuoti,dabar užsirašinėju kai neriu...)nes esu žiauriai nekantri ir reikia greito rezultato-nuneriu vieną,je patinka kitą,jei ne -ardau(taip mažiau gaila,vis vieną,ne du išardyti) Ai,su tais batais pamišimas kažkoks doh.gif ,taip prireikė sidabrinių batukų(nusipirkau sidabrinį švarką...tai kaip be batų blink.gif ),laiko nėrimams nei už kapeiką,bet reikia nors tu ką,tai va user posted imageuser posted imagevienas jau prie pabaigos,greit pasirodysiu mirksiukas.gif Dar kart aičū už pagyras,ai, sakykit ką norit,bet tai be galo malonu bis.gif Alexxx,dėkui už puslapiuką,man labai patiko šitosuser posted imageuser posted imageir svarbiausia nesunkiai padaromos,dabar daug visokiausių mediniais ar kamštiniais kulnais yra pirkt tipo tokiųuser posted imagenuėmei knopkytes,nunėrei ką nori ir vėl užspaudei knopkytes. aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 25, 21:05)
batai  radau ir aš šį bei tą gražaus 4u.gif

Gaila, kad man nerodo - labai rupi pziuret, bet to puslapio neatidaro... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 04 27, 10:52)
Gaila, kad man nerodo - labai rupi pziuret, bet to puslapio neatidaro... verysad.gif

Man tai atidaro, gal pabandyk dar kartą, verta smile.gif
Atsakyti
Bandziau jau gal koki 10 kartu ir narsykles dar 2 naudojau - raso:

phpBB : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

SQL Error : 1114 The table 'phpbb_sessions' is full

INSERT INTO phpbb_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in, session_admin) VALUES ('716a96dfa5eeb97027ef9324f9eba801', -1, 1177664249, 1177664249, '58de0350', 7, 0, 0)

Line : 187
File : sessions.php
Atsakyti
Aha, man irgi nebeatidaro to puslapiuko, nors uzvakar spejau seile pavarvint smile.gif Nu dar kelias dienas paerzinkit ir as pulsiu kazka daryt su batais biggrin.gif Turiu tokius zomsinukus aulinukus kuno spalvos beveik, tik reik laiko atrast ir fantazija pasitelkt smile.gif Buciau geriau cia nelindus, o tai jau naktim sapnuoju, o ir batus tuos turiu matomoj vietoj nusimetus doh.gif
Atsakyti
Vakar atidarė puslapiuką, o šiandien nebe g.gif
Atsakyti
su kuo, frederica, purški? Ta prasme, čia paprasta bronza g.gif ji nesilupinėja, kai vaikštai per lenkimą? Nu negi taip paprasta, nusipurški ir eini g.gif kiek kainuoja flakonėlis.......
vis žadu žadu ir neprisiruošiu, ką nors pagadint...arba atnaujint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 27, 12:20)
Vakar atidarė puslapiuką, o šiandien nebe  g.gif

ką tik bandžiau,man atidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 04 27, 12:29)
su kuo, frederica, purški? Ta prasme, čia paprasta bronza g.gif ji nesilupinėja, kai vaikštai per lenkimą? Nu negi taip paprasta, nusipurški ir eini g.gif kiek kainuoja flakonėlis.......
vis žadu žadu ir neprisiruošiu, ką nors pagadint...arba atnaujint bigsmile.gif

purškiu CRAFTS SPRAY,KAINA~10LT., dėl lupinejimosi tai net ir nežinau,pirmą kart pilnai purškiu visus.Gal galima ir taip eit g.gif tik nupurškus,čia skonio reikalas,aš dar gražinsiu(apnerinėsiu).Bet kuriuo atveju,jei ir apsilupinės-batai vienam sezonui lotuliukas.gif ( nes po savaitės užsinorėsiu pvz. raudonų). Galima nusipirkti ir tokius žinoma,kaina 999,99 lt.,user posted imageuser posted imagestep top
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 balandžio 2007 - 13:36
Labai grazu,tik as nemoku nerti.....
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 04 27, 15:22)
Labai grazu,tik as nemoku nerti.....

niekas negimsta mokėdamas,o i6mokti niekada nevė mirksiukas.gif lu
Atsakyti