Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(saulalafan @ 2007 04 23, 17:38)
4u.gif sekmes 4u.gif sekmes 4u.gif kaip suprantu nauju batuku greitu laiku nebus verysad.gif

gal nevisai greitu laiku,bet bus ,neiškenčiau doh.gif ...nusipirkau batukus,siūlų,dažų...ir jau pradėjau,po porą eilučių kas vakarą vis paneriu.Žinoma 1 eilė statybom,o batukam kas lieka verysad.gif
Atsakyti
cia matau labai daug graziu batuku nusinere wub.gif
norejau ir as patarimo....turiu tokius batukus,jie labai patogus ir man patinka,tik va beda pradilo kulnas(nes jie visai lygus) ir sonuose kai kur:0tai as galvoju gal reiktu apnerti sonus naujai,o ta kulna kad nauja detu,gal gausiu patarimu:)
va mano nuotraikytes:
http://public.fotki.com/maba/batukai/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 23, 21:34)
cia matau labai daug graziu batuku nusinere wub.gif
norejau ir as patarimo....turiu tokius batukus,jie labai patogus ir man patinka,tik va beda pradilo kulnas(nes jie visai lygus) ir sonuose kai kur:0tai as galvoju gal reiktu apnerti sonus naujai,o ta kulna kad nauja detu,gal gausiu patarimu:)
va mano nuotraikytes:
http://public.fotki.com/maba/batukai/        4u.gif

Kaip matau iš nuotraukos tavo batukai iš tinkliuko,todėl juos bus įpač lengva apnerti. Dar prieš tai aš nuardyčiau sagteles.Su adata ar kabliuku pasidaryk kilputes prie kurių prinerinėsi,taip nereiks klijuoti.user posted image(čia kur pridėliojau melsvų taškelių)Žinoma galima nunėrus ir prisiūti. user posted imageRaštelį gali pasirinkti patį įvairiausią,čia papaišiau visai paprastą,gaunasi tokie trikampiukai,kuriuos vėliau galima pervarstyti.Dabar labai madingi batukai su kitos spalvos ar medžiagos ''nosimis'' todėl raštelio pagalba galima suformuoti ''nosytę''.Anėrus apačioje ir analogiškai viršuje nėrinukus galima tarpusavyje sujungtiuser posted imageGalima apkantuoti tik apačią ir viršų žemu stulpeliu,o tarp jų įsiūti atskirai nunertas detales.user posted image Žinoma kūrybai ribų nėra,čia tik pora greitų variantų atnaujinti batukus 4u.gif
Atsakyti
tooks didelis tau aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
net nesitikejau kad padesi blush2.gif ax.gif 4u.gif
taip puiku dabar tik kibt i darba thumbup.gif
aciu,aciu wub.gif
tikrai labai talentinga esi thumbup.gif
dabar jau mintys sukasi kaip viskas atrodo ir kaip daryti mirksiukas.gif
tiesiog super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astuškinas: 24 balandžio 2007 - 13:12
į sveikatytę,sėkmės kuriant,jei iškils klausimų nesidrovėk,klausk,kuo galėsiu tuo padėsiu :mirksiukas:Dar įlysk į ''airiškas nėrimas'' temą, fantasiškų elementų gali prisirankioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 balandžio 2007 - 13:47
Frederica- turi auksinius nagus biggrin.gif , atrodo prie ko prisilieti tas atgimsta naujomis formomis, spalvomis, paskirtimis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 24, 15:02)
Frederica- turi auksinius nagus  biggrin.gif , atrodo prie ko prisilieti tas atgimsta naujomis formomis, spalvomis, paskirtimis  thumbup.gif

aciuks.gif už tokius gražius žodžius mirksiukas.gif ir pati neprastesnė.Man pačiai iššūkis kai gimsta kažkas naujo,dar niekur nematyto,nors technika ir priemonės visiems gerai ir senai pažįstamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 balandžio 2007 - 16:25
Sekmes tau Frederica, saunuole !

Idejoms
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif ypač šitų kulnaiuser posted imagegalėjai anksčiau parodyti ax.gif nes daugiau tokių nedarysiu.Nors avalynė tokiu kulnu man graži,bet neatogi.Man va kaip išėjouser posted imageklijavau svarovskiukais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 25 balandžio 2007 - 11:00
Tai gal as dar nesakiau...kad Fredericos batukai man graziausi !!!! Visam pasauly tokiu nerasi, vat. thumbup.gif thumbup.gif Ten dar ne kiekviena dizainere sugebes taip apnerti kaip tu...nezinau, nemaciau dar tokio zmogaus, kuris sugebetu....Kazkada kazka maciau kokioje tai kolekcijoje, ale nerasiu jau dabar...bet cia tai darbas, cia yra dalykas.

Sekmes ten kas neriate, rodykite darbelius.

Noreciau pasiryzti..nezinau ar nesiociau, bet vien del savo jegu isbandymo...labiausiai gasdina tas dalykas, kad viena tai nunersiu....o antra kaip tada, ar tu darai po truputi abu...?

o tos basankes tai is victorias secret, netycia radau, grazios, ane? Bet tavo grazesnes!
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 04 25, 09:17)
Sekmes tau Frederica, saunuole !

Idejoms
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

visos nuostabios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 04 25, 12:29)

o tos basankes tai is victorias secret, netycia radau, grazios, ane? Bet tavo grazesnes!

drinks_cheers.gif tikrai grazios ir drinks_cheers.gif kad Fredericos grazesnes,o dar vienetines!!!Frederia,gal vertetu atidaryti savo salona?Ir turetu Lietuva savo VS,t.y FS thumbup.gif O kada nauji pasirodys? Atleisk,kad nekantrauju,tiesiog niekaip neigivendinu savo svajones tureti nerus batus,tai nors taviskiais pasidziaugsiu bigsmile.gif
Atsakyti