o .... atsirado viltis leksiu dairytis batu
siaubute,būtinai pasistengsiu sužinoti,gal net šį savaitgalį,kaip ir planavau į Kauną, pas mamą ..........Nes aš tai turiu tik jo tel.nr., o ir kreipiausi pas jį jau senokai. Pabandysiu užeit pas jį į namus,nes kur gyvena tai žinau,o va adreso nors užmušk nepamenu,bandžiau skambint,tai arba išjungta arba neryšio zonoj ........... Užvedžiau čia su tais batais,o kai padėt tai pššš... sorry Nors juodi nerti tai mano ir neapsiūti,nešiojasi kuo puikiausiai,gal iš vis nereikia siūt ,na bet apsiuvus tai jau garantuota,būtinai sužinosiu.........
Frederica,neatsiprasinek ir taip visoms viska nuo iki ispasakoji.Pvz. as pasidarius toki grozi niekam neisduociau paslapciu ,paskaiciau skyreli '' kopija ar originalas'' tai ten panikes siunta ,kad kazkas pasiskolino kazkokia minti,spalva ir pan. ,zada net patentuoti, nors ju darbai (kai kurie zinoma) jau daug anksciau buvo matyti . O tokiu batu kaip tavo tikrai niekur neteko matyt
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 11, 12:29)
Frederica,neatsiprasinek ir taip visoms viska nuo iki ispasakoji.Pvz. as pasidarius toki grozi niekam neisduociau paslapciu ,paskaiciau skyreli '' kopija ar originalas'' tai ten panikes siunta ,kad kazkas pasiskolino kazkokia minti,spalva ir pan. ,zada net patentuoti, nors ju darbai (kai kurie zinoma) jau daug anksciau buvo matyti . O tokiu batu kaip tavo tikrai niekur neteko matyt
kiekvienam savo
Siaubute, ar jau pradejot dukrai batus taip rupi suzinoti kaip jum sekasi.Frederica gal vel kokius naujus kuri?Mano batu paieskos sekmingi tesiasi toliau t.y niekaip.Gerai Siaubute sakei,kad pirma batus reikia susirasti,nes niekaip nieko tinkamo nerandu
Deja,deja,bet nieko naujo visai neturiu laiko,šiuo metu pilnai paskendusi statybose,apie rankdarbius belieka tik pasvajot Bet tik įsikursi,sėsiu prie židinio ir nersiu,nersiu,nersiu,nersiu. Šiuo metu esu statybininkė-architektė-dizainerė ir dar bala žino kas,net nemaniau,kad bus taip sunku,baigia stogas nučiuožt. O kažkda norėjau tokios specelybės. Vienas kambarys(mano darbo) tik man praskaidrna nuotaiką- bus ''nertas'' Siaubute,o kaip jums sekasi?
Na, bandau rinkti nerimui elementus-galvoju, kad grazu butu tiek priekyje tiek isorineje puseje,kad butu pagrazinimai -kazka panasiai kaip airisko nėrimo daryti, po minutes apsigalvoju ir mastau kaip cia vien kvadratukai ir gelytem isnerti kvadratinem tos kur staltiesese-paprasciau butu.
Dar galvoju ar uztrauktuka, ar vien uzrisima daryti. Gale arba sone .
Nupirkau ir dar vienus batus siandien- kuno spalvos zomsinius,medziaginius-15 lt tekainavo, negalejau praeiti, bet dukra ir vel isbrokavo juos . Jauciu reiks paciai batus nusinerti
Dar kaip visada federicai klausima sumasciau-kokio storumo siulus naudojai,lyg skaiciau kad MAXI. Bet va ant bato graziau atrodo kai ploni siuliukai, ant kojos kad biski storiau. Jauciu jei ta airiska varianta pasirinksiu, tai darysiu is keliu storumu siulu.
Ryt varysiu Kaunan - siulu pirktis, tai pernakt turiu apsisipresti.
federikai,o tai ka neri kambariui?Mes statybas-rekonjstrukcijas kaip pradejome prie 3 metus, dar dabar galai nepabaigti-tai suprantu ir užjaučiu...
Dar galvoju ar uztrauktuka, ar vien uzrisima daryti. Gale arba sone .
Nupirkau ir dar vienus batus siandien- kuno spalvos zomsinius,medziaginius-15 lt tekainavo, negalejau praeiti, bet dukra ir vel isbrokavo juos . Jauciu reiks paciai batus nusinerti
Dar kaip visada federicai klausima sumasciau-kokio storumo siulus naudojai,lyg skaiciau kad MAXI. Bet va ant bato graziau atrodo kai ploni siuliukai, ant kojos kad biski storiau. Jauciu jei ta airiska varianta pasirinksiu, tai darysiu is keliu storumu siulu.
federikai,o tai ka neri kambariui?Mes statybas-rekonjstrukcijas kaip pradejome prie 3 metus, dar dabar galai nepabaigti-tai suprantu ir užjaučiu...
QUOTE(frederica @ 2007 04 13, 11:28)
Deja,deja,bet nieko naujo visai neturiu laiko,šiuo metu pilnai paskendusi statybose,apie rankdarbius belieka tik pasvajot Bet tik įsikursi,sėsiu prie židinio ir nersiu,nersiu,nersiu,nersiu. Šiuo metu esu statybininkė-architektė-dizainerė ir dar bala žino kas,net nemaniau,kad bus taip sunku,baigia stogas nučiuožt. O kažkda norėjau tokios specelybės. Vienas kambarys(mano darbo) tik man praskaidrna nuotaiką- bus ''nertas'' Siaubute,o kaip jums sekasi?
Frederica, nertas kambarys?! lenkiu galva.... man sunku rasti laiko mazesnius darbelius pabaigt, jei taip sauniai gausis kaip batai , bus super
QUOTE(Mambera @ 2007 04 13, 17:40)
Frederica, nertas kambarys?! lenkiu galva.... man sunku rasti laiko mazesnius darbelius pabaigt, jei taip sauniai gausis kaip batai , bus super
mano galva tai nerealu,bet paziurejus i federicos darbus galiu patiketi viskuo
QUOTE(frederica @ 2007 04 13, 11:28)
Linkiu sėkmės
[/quote]
pavėluotai,bet... siulai Maxi, gerai pastebėjai,kad ant kojos storesni- MAXI ''B.B.B''-ITALIŠKI,vašeliui 1,25 ,apatinė dalis iš MAXI vašeliui 1,5. Dėl batsiuvio,buvau Kaune,buvau užėjus,bet neradau namuose tel. vis dar beryšio ,paprašiau mamos,kad eidama pro šalį vis prasuktų,jai ten visai kaiminystėj.Tai kai ką sužinosiu parašysiu.
Papildyta:
dekui už palaikymą
Papildyta:
,kai padarysiu gal ir aš patikėsiu,ne kol kas tai minČių milijonas,o rezultatas 0,0001%
Papildyta:
dekui,krita,fantastiški karpiniai
Papildyta:
šiuo met neriu paveikslą,jau turiu nunertą,bet nepabaigtą konstruot šviestuvą, šiaip noriu kuo daugiau nertų daiktų,pagalviukų,nerto tako,esu vieną anksčiau nunėrus,bet nebetinka spalva ir šiaip dar visokių niekučių... nežinau kaip pavyks viską sudėliot į vieną visumą,bet jei būsiu patenkinta rezultatu būtinai pasirodysiu.
[/quote]
pavėluotai,bet... siulai Maxi, gerai pastebėjai,kad ant kojos storesni- MAXI ''B.B.B''-ITALIŠKI,vašeliui 1,25 ,apatinė dalis iš MAXI vašeliui 1,5. Dėl batsiuvio,buvau Kaune,buvau užėjus,bet neradau namuose tel. vis dar beryšio ,paprašiau mamos,kad eidama pro šalį vis prasuktų,jai ten visai kaiminystėj.Tai kai ką sužinosiu parašysiu.
Papildyta:
QUOTE(Mambera @ 2007 04 13, 17:40)
dekui už palaikymą
Papildyta:
QUOTE(saulalafan @ 2007 04 15, 15:16)
mano galva tai nerealu,bet paziurejus i federicos darbus galiu patiketi viskuo
,kai padarysiu gal ir aš patikėsiu,ne kol kas tai minČių milijonas,o rezultatas 0,0001%
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 04 15, 15:55)
Linkiu sėkmės
dekui,krita,fantastiški karpiniai
Papildyta:
QUOTE(siaubute @ 2007 04 13, 16:50)
sekmes sekmes kaip suprantu nauju batuku greitu laiku nebus