Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

[quote=siaubute,2007 03 27, 12:44]
Frederica, del baltu nertu batu.Na, pati durne susizavejus parodziau dukrai tai ta kaip ir saulafan svaigsta dabar del ju doh.gif .
aha,vis dar svaigstu,radau dar dvi mezgejas,tik va viena is kart atsisake,o kita net akis ispute pamacius,sako dar ir taip imanoma,bet maciau,kad ir jai ziaurai patiko. Tai palikau nuotrauka sake pabandys pastudijuot,nes abejoja ar iseis verysad.gif
Atsakyti
user posted image

Dar klausimai federicai.
1.Tai šitie balti batai apatine dalis iki kulniuko ant bato uzmegzti?- batai kuno spalvos, todel atrodo jog ant nuogos kojos iskart nerinys?

2.Kur tas uztrauktukas ilgas? Is isorines blauzdos puses nesimato, is vidines irgi. Nu gal uz uzpakalio puses, ar as cia ko neimatau?
Nors cia desnej kojoj kazkoks ruozelis yra -bet nepanasu i uztrauktuka g.gif O virsutineje dalyje- uztrauktuko nesimato. Ar ant ilgo uztrauktuko iki pat uzlenkiamo virsaus irgi suvarstymas padarytas?

Saulafan nunerti cia juoku darbas- reikia sumanyti kaip pritaisyti visa ta nerini, kad butu patogu nesioti ir uzsimauti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubute: 29 kovo 2007 - 13:54
QUOTE(siaubute @ 2007 03 29, 14:46)
2.Kur tas uztrauktukas ilgas?

Klausimas ne man, bet užtrauktukas vidinėje pusėje, bet meistriškai paslėptas nėriniais, vos pastebimas apačioje. Man regis Federica apie šiuos batus ir kalbėjo (kūno spalvos ilgaauliai paversti trumpaauliais) blush2.gif beje, man gražiausia vieta nuo paduko iki aulo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 03 29, 14:46)
user posted image

Dar klausimai federicai.
1.Tai šitie balti batai apatine dalis iki kulniuko ant bato uzmegzti?- batai kuno spalvos, todel atrodo jog ant nuogos kojos iskart nerinys?

2.Kur tas uztrauktukas ilgas? Is isorines blauzdos puses nesimato, is vidines irgi. Nu gal uz uzpakalio puses, ar as cia ko neimatau?
Nors cia desnej kojoj kazkoks ruozelis yra -bet nepanasu i uztrauktuka g.gif  O virsutineje dalyje- uztrauktuko nesimato. Ar ant ilgo uztrauktuko iki pat uzlenkiamo virsaus irgi suvarstymas padarytas?

Saulafan nunerti cia juoku darbas- reikia sumanyti kaip pritaisyti visa ta nerini, kad butu patogu nesioti ir uzsimauti.

Užtrauktukas ilgas vidinėje bato pusejeuser posted imagetiesiog jis paslėptas po suvarstymu,teisingai supratai-batai kūno spalvos.Visiškai teisingai,nunerti tikrai nėra sudėtinga,tik va tas pritaisymas,neriant nepamiršti,kad detalės neriamos veidrodiniu principu.
Atsakyti
Aciu labai uz isaiskinima, frederica.
Atsakyti
Galima savo mylimus batus pagražinti ir šitaip:
user posted image
user posted image
šie tikriausiai "padaryti" iš batelių:
user posted image

Daugiau galima rasti Delfyje "Rūta Rimšelienė pristatė avalynės kolekciją „Apšerkšniję“ stai cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 05 balandžio 2007 - 09:44
faini batukai,bet vistiek noriu nertu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulalafan: 06 balandžio 2007 - 13:42
Aš jau dukrai nupirkau batus: vienus juodus, kitus kūno spalvos. Nusinešiau juodus pas vietinius batsiuvius paklausti kaip ar išeis jiems prisiuti nėrinius ir kitus šposus. Tai jie sakė mes galim prisiuti bet tik ne prie pat pado-juk viduje vidpadis yra tai gaunasi kad siūlė eis aukščiau ir neapsius pačiame smaigalyje- nes to smailaus galo neapsius mašina ir rankom neprieis susiūti.
Na, tai vėl federicos klausimas: Ar tavo nėriniai prisiūti prie pat pado ar šiek tiek aukščiau- kur siūlė eina? Ir kaip tavo batsiuvys smaigalį apsiuvo-čia gal su kažkokia spec. mašina?
Fredericai prašymas- prašau batsiuvio koordinačių, jei galima 4u.gif
Bazukai, jei taviškė dukra nešioja 38-39 galiu perleisti kūno spalvos, nes nersiu ant juodų, kūno spalvos maniškei permaži doh.gif - kainavo 5Lt. Būtų smagu nerti kartu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 04 06, 20:44)
Aš jau dukrai nupirkau batus: vienus juodus, kitus kūno spalvos. Nusinešiau juodus pas vietinius batsiuvius paklausti kaip ar išeis jiems prisiuti nėrinius ir kitus šposus. Tai jie sakė mes galim prisiuti bet tik ne prie pat pado-juk viduje vidpadis yra tai gaunasi kad siūlė eis aukščiau ir neapsius pačiame smaigalyje- nes to smailaus galo neapsius mašina ir rankom neprieis susiūti.
Na, tai vėl federicos klausimas: Ar tavo nėriniai prisiūti prie pat pado ar šiek tiek aukščiau- kur siūlė eina? Ir kaip tavo batsiuvys smaigalį apsiuvo-čia gal su kažkokia spec. mašina?
Fredericai prašymas- prašau batsiuvio koordinačių, jei galima 4u.gif
Bazukai, jei taviškė dukra nešioja 38-39 galiu perleisti kūno spalvos, nes nersiu ant juodų, kūno spalvos maniškei permaži doh.gif - kainavo 5Lt. Būtų smagu nerti kartu ax.gif

siūlė ir turi eiti aksčiauuser posted image čia baltų batų batu raštelio pradžia,tai ten kur priklijuoji,o priklijuoti reikia prieš siuvant,tai klijuotoje vietoje tikrai neprasiūsi( KLIJAI TAIP SUKIETĖJA<KAD JOKIA ADATA NEPAIMS schmoll.gif ). Dėl batsiuvio,tai jis Kaune,gyvena netoli 25-čio turgaus,tikslaus adreso nepamenu,bet galiu sužinoti,matai jis siuva batus pagal užsakymą,tai gal jo mašinos gudresnės g.gif ,aš tiesą sakant gerai ir nežinau nunešu jam į namus,o ką jis paskui g.gif su mano batais daro tai net ir nesidomėjau,rezultatu būdavau patenkinta už apsiuvimą mokėjau 30 lt. Jo siūvykla brods buvusioj '' Juzėj''. Vilniuj aš nesenai tai kaip ir nieko čia dar nežinau,jei kuri žinot gerą batsiuvį,rekomenduokit,būsiu dėkinga aciuks.gif ,nereiks į Kauną lakstyt.
Atsakyti
kaip as pavydziu siaubutes dukrytei,o as vis dar be batu,siaubute,gal ir man apsiimtum nunerti,beje is kokio miesto esi?
Atsakyti
QUOTE(siaubute @ 2007 04 06, 20:44)

Ačiū už pasiūlymą , bet kolkas su batais neprasidėsiu blush2.gif turiu tokių užsakytų darbelių 2-3 mėn., tai būtinai juos reikia pabaigt doh.gif o per tą laiką ,gal dukros norai''perdegs'' lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyvename Kaisiadoryse, dirbame Vilniuje, mokomes Kaune biggrin.gif
Frederica,butu labai dekui uz batsiuvio koordinates,jei nesunku suzinok,kai galesi
Bazuka, as irgi darbais vasariniais uzsikasus,bet skolinga dukrai uz pagalba- tai noriu ja pamaloninti.
Saulafan,nunersiu dukrai-ziuresim kaip gausis, gal tada:) Tu pirma batu ieskok ant kuriu nersi- batai irgi svarbu.
Atsakyti