Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 15:06)
žinoma,kad gali,paimk kailiuko ir tiesiog padėliok,vienaip,kitaip,pafantazuok,gal kai kur tiesig palik atvirus lopinėlius,čia jau kaip išmastysi,o dėl klijų,tai taip klijuoju SUPER MOMENT iš mažu tiubelių,kiti nepasiteisino.Tiesa klijojant nereikia ištepti viso klijuojamo ploto,tik kraštelius,nes klijai greit kietėja ,o ir viską ištepus sukietėtų visi batai doh.gif .Sėkmės kuriant,jei kils klausimų,rašyk,stengsiuosi padėti 4u.gif

O kaip tu iš tempi tą klijuojamą plotą ir kaip tuos kraštus paslepi aplik padą g.gif ax.gif
Atsakyti
vasarai vacation1.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 20, 15:06)

va čia ir aš su mielu noru apsiaučiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 03 20, 16:03)
O kaip tu iš tempi tą klijuojamą plotą  ir kaip tuos kraštus paslepi aplik padą g.gif  ax.gif

g.gif parašei -iš tempi-,turbūt turėjai omeny ištepi? Tai tepi tik patį kraštelį ir nesvarbu kurioje vietoje ar prie kulno ar kitoj prispaudžiu dantų krapštuku,kad nepriliptų rankos mirksiukas.gif ( jei klijuoju odą,kailiuką tai tepu ne batą ,o pačią odą ar kailiuką.Klijuojant nėrinį labai po mažai tepu patį batą,truputėlį patepu,pridedu,prispaudžiu krapštuku,vėl tepu klijus ir t.t, Klijuoti odą,kailiuką daug paprasčiau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 20, 16:16)
g.gif parašei -iš tempi-,turbūt turėjai omeny ištepi? Tai tepi tik patį kraštelį ir nesvarbu kurioje vietoje ar prie kulno ar kitoj prispaudžiu dantų krapštuku,kad nepriliptų rankos mirksiukas.gif ( jei klijuoju odą,kailiuką tai tepu ne batą ,o pačią odą ar kailiuką.Klijuojant nėrinį labai po mažai tepu patį batą,truputėlį patepu,pridedu,prispaudžiu krapštuku,vėl tepu klijus ir t.t, Klijuoti odą,kailiuką daug paprasčiau biggrin.gif )

o kaip manai, ar įmanoma nuo pado "nuplėšti" visą batą, ir nunerti kitą, t.y. panaudoti tik pada su kulnu ir visa kuo? aš turiu aulinukus, bet po visų gimdymų aulas nesueina blush2.gif , ir iš tų žieminių norėčiau pavasariui-vasarai-rudeniui batukus nunerti, tik nesiryžtu, nes nežinau ar "be bato" kas gausis man g.gif (tikiuosi aiškiai čia išreiškiau mintis savo ax.gif blush2.gif )
Atsakyti
[quote=frederica,2007 03 20, 16:16]
Nė perskaityt nemoku gerai lotuliukas.gif ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 03 20, 16:23)
o kaip manai, ar įmanoma nuo pado "nuplėšti" visą batą, ir nunerti kitą, t.y. panaudoti tik pada su kulnu ir visa kuo? aš turiu aulinukus, bet po visų gimdymų aulas nesueina blush2.gif , ir iš tų žieminių norėčiau pavasariui-vasarai-rudeniui batukus nunerti, tik nesiryžtu, nes nežinau ar "be bato" kas gausis man g.gif  (tikiuosi aiškiai čia išreiškiau mintis savo ax.gif  blush2.gif )

puikiai supratau,buvo kilusi ir man tokia mintis,tik va kaip po to prinerti,nes padas kietas, gal būtų galima su kuo pradurt skyles,perjas ištraukt siūlų kilputes ir jau tada nert,bet tokiu atveju siūlas atsiranda ir pado apačioje,tokiu atvejuvaikštant jis paprasčiausia nusidėvės,t.y sudils ir pasileis visas prie jo prinertas nėrinys.Aš tokiu atveju nenuplešinėčiau nuo pado ,o peiliuku ''apipjaučiau''(yra senukuose tokie peiliukai,tiesa sakant net nežinau kam jie skirti,aš juo pjaustau kartoną,kai darau pasportus paveikslam,na tokie išstumiami) paliekant kelis mm esamo bato, gal net palikčiau ''nosį''(kad pirštai neišsimuštų)o tada jau ar pradūrus skylutes,ar su adata apmėčius( čia kaip rodžiau ant sportbačių) gali nerti,manau turėtų pavykt!
INGRIDŽIUK 4u.gif nėr už ką,sėkmės kuriant ir būtinai pasirodykit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 kovo 2007 - 17:34
O jeigu ant pado priklijuot tuos bato norimus kraštelius, o ant jo dar paduką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 20, 21:23)
O jeigu ant pado priklijuot tuos bato norimus kraštelius, o ant jo dar paduką? g.gif

Turbūt geriausia būtų pirmiausia nunerti norimą batuką apneriant esamą, taip lengviau turėtų būti suformuoti patį batą, nes kai nupjausiu, ar nuplėšiu esamą, gali būti sunkoka bato formą išgauti. O tada jau tvirtinti prie pado, ir turbūt tvirčiau būtų nupjaunant batuką paliekant kantelį. reikia dar geriau manuosius apžiūrėti, ar nebus jau jie beveik atitarnavę savo g.gif . Pafantazavau čia garsiai, gal kam padės blush2.gif (man padėjo mirksiukas.gif bigsmile.gif ) ir dar šiek tiek pasikaupsiu šiam dideliam darbui, tikiuosi pribręs mintys jau greitai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif clap.gif clap_1.gif surrender.gif yahoo.gif good.gif good.gif good.gif good.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Nemaniau,kad taip įmanoma.
Atsakyti
Wow, na tikrai truksta zodziu, sitokio grozio darbeliai, wow. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(INFINITI @ 2007 03 21, 05:07)
Wow, na tikrai truksta zodziu, sitokio grozio darbeliai, wow. wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif tikva kaip toki grozi pasidaryt g.gif
Atsakyti