QUOTE(Anakondaaz @ 2007 03 20, 16:23)
o kaip manai, ar įmanoma nuo pado "nuplėšti" visą batą, ir nunerti kitą, t.y. panaudoti tik pada su kulnu ir visa kuo? aš turiu aulinukus, bet po visų gimdymų aulas nesueina
, ir iš tų žieminių norėčiau pavasariui-vasarai-rudeniui batukus nunerti, tik nesiryžtu, nes nežinau ar "be bato" kas gausis man
(tikiuosi aiškiai čia išreiškiau mintis savo
)
puikiai supratau,buvo kilusi ir man tokia mintis,tik va kaip po to prinerti,nes padas kietas, gal būtų galima su kuo pradurt skyles,perjas ištraukt siūlų kilputes ir jau tada nert,bet tokiu atveju siūlas atsiranda ir pado apačioje,tokiu atvejuvaikštant jis paprasčiausia nusidėvės,t.y sudils ir pasileis visas prie jo prinertas nėrinys.Aš tokiu atveju nenuplešinėčiau nuo pado ,o peiliuku ''apipjaučiau''(yra senukuose tokie peiliukai,tiesa sakant net nežinau kam jie skirti,aš juo pjaustau kartoną,kai darau pasportus paveikslam,na tokie išstumiami) paliekant kelis mm esamo bato, gal net palikčiau ''nosį''(kad pirštai neišsimuštų)o tada jau ar pradūrus skylutes,ar su adata apmėčius( čia kaip rodžiau ant sportbačių) gali nerti,manau turėtų pavykt!
INGRIDŽIUK
nėr už ką,sėkmės kuriant ir būtinai pasirodykit