Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(frederica @ 2007 03 13, 12:14)
Aš čia viena pati su savim............. verysad.gif,[url=http://img206.imageshack.us/my.php?image=96159988vo6.jpg][img]

Na bet tu ir darbštuolė sartuolė thumbup.gif
O aš iki batų neprieinu, nes elementariai jų nerandu (prakeiktas remontas-daiktai vis dingsta dingsta), tad užsiėmusi kitais mezgimais (šortukai, maudymosi kostiumėlis draugėms, kurios kitą savaitę lėks ant jegipto žemės)
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 13, 11:14)
Aš čia viena pati su savim............. verysad.gif,gal ir gerai, nors pletkų nebus lotuliukas.gif  Nieks nieko nerodo,tai aš pasirodysiu lotuliukas.gif .Pabaigiau savo batukus,tiesa dar turi būti tų pačių siūlų suknytė,bet taip užspaudė kiti darbai  verysad.gif tai pasirodysiu tik batukus

na tavo kruopštumas ir išradingumas mane sužavėjo...bet va noriu paklaust, tik neįsižeisk, o kur tu eini su tais bateliais? Kažkaip man per daug nėrinių...ir batai , ir suknelė...ir rankinė turbūt... blush2.gif
bet ten tie išdažyti su auksuotais dažais atrodo stilingai...vat
o šiaip prisižiūrėjus aš ir galvoju, kokius nors atsinaujint.... 4u.gif
šiaip tu šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 03 13, 12:26)
na tavo kruopštumas ir išradingumas mane sužavėjo...bet va noriu paklaust, tik neįsižeisk, o kur tu eini su tais bateliais? Kažkaip man per daug nėrinių...ir batai , ir suknelė...ir rankinė turbūt... blush2.gif
bet ten tie išdažyti su auksuotais dažais atrodo stilingai...vat
o šiaip prisižiūrėjus aš ir galvoju, kokius nors atsinaujint.... 4u.gif
šiaip tu šaunuolė  thumbup.gif

neįsižeisiu tikrai,puikiai suprantu,kad nevisiems patinka,gal ikitiems net juokinga lotuliukas.gif visa nėriniuota, bet aš niekam nieko neperšu,žinoma ir pati su tokiais batais į parduotuvę neinu....tam reikalui turiu patogesnius mirksiukas.gif O dėl išėjimo,tai dariau juos specialiai vienam vakarėliui,mano geriausią draugę išrinko - Metų verslinke,buvo nuostabus pobūvis,jos klube.Ji pati kuria papuošalus iš veidrodžio šukių,o aš rūbus ir batus....ir žinoma rankinukus lotuliukas.gif user posted image,taigi rodomės ką mokam, dar bus keli panašūs vakarai tai batukai tikrai negulės batų dėžėj,pasikeisiu tik suknelę cool.gif
Atsakyti
tada prie tavęs nebekimbu 4u.gif smile.gif bet tavo krupštumas tai žudo doh.gif aš pradėjau megsti liemenę...tai dar galo nesimato blush2.gif nors kartais užeina įkvėpimas ir jei spėju kažką pasidaryt, tai turiu, o jei ne ...tai daiktas ir gulės metų metus nebaiktas...

o ar išeitų nusidažyti palta (iį netikros zomšos) iš rudos į juodą? Ir kiek tavo manymu reiktų dažų g.gif ir kokių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brytva: 13 kovo 2007 - 13:19
QUOTE(frederica @ 2007 03 13, 14:09)
O dėl išėjimo,tai dariau juos specialiai vienam vakarėliui,mano geriausią draugę išrinko - Metų verslinke,buvo nuostabus pobūvis,jos klube.Ji pati kuria papuošalus iš veidrodžio šukių,o aš rūbus ir batus....ir žinoma rankinukus lotuliukas.gif user posted image,taigi rodomės  ką mokam, dar bus keli panašūs vakarai tai batukai tikrai negulės batų dėžėj,pasikeisiu tik suknelę cool.gif

Liuks...gražu, rankinukas labai patiko-mano stiliaus wub.gif
Beje, man regis aš žinau kas ten per moteris, regis ją per tango tv sekmadienio rytą rodė biggrin.gif , o apie jos darbus pagalvojau....kaži ar nebaisu su tais veidrodiniais papuošalais vaikščioti-juk galima susibraižyti...ar ne ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brytva @ 2007 03 13, 14:15)
tada prie tavęs nebekimbu  4u.gif  smile.gif bet tavo krupštumas tai žudo  doh.gif aš pradėjau megsti liemenę...tai dar galo nesimato  blush2.gif nors kartais užeina įkvėpimas ir jei spėju kažką pasidaryt, tai turiu, o jei ne ...tai daiktas ir gulės metų metus nebaiktas...
o ar išeitų nusidažyti palta (iį netikros zomšos) iš rudos į juodą? Ir kiek tavo manymu reiktų dažų g.gif ir kokių g.gif

manau,kad išeitų ,tik gal tokį dalyką geriau padarytų specelistai,na kur dažo odas,nes jeigu tik dekoruotum,tai tie dažai tikrai tinka,bet ar išeis visą lygiai nudažyti g.gif , o gal užtektų tik tik kai kurias vietas? Jei nori atsiūsk foto,gal ką sugalvosim. O dėl dažų kiekio tai net ir nežinau,matai šiaip jie skalsūs,bet taip,kad vienu buteliuku būčiau kažkokį vieną daiktą išdažius nebuvo,tai nėr su kuo palyginti.Nes až tai čia,padažau,tai ten,tai dar kur nors..... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 13, 14:42)
Liuks...gražu, rankinukas labai patiko-mano stiliaus  wub.gif
Beje, man regis aš žinau kas ten per moteris, regis ją per tango tv sekmadienio rytą rodė  biggrin.gif , o apie jos darbus pagalvojau....kaži ar nebaisu su tais veidrodiniais papuošalais vaikščioti-juk galima susibraižyti...ar ne ?  ax.gif
gal,nemačiau laidos, bet jei ta pati kur su tuo tipo stilistu MARIUM ,ar koks jis ten tai ta pati mirksiukas.gif Matai jie klijuojami karštais klijais,tai klijuojant užtepamas ir kraštelis,taip briaunos pasidaro švelnios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 13 kovo 2007 - 14:41
frederika first.gif ,virsune viskam swoon.gif kai pamaciau.Senokai skaitineju sita foruma,bet kai pamaciaU situos batus netekau amo doh.gif tai net uzsiregistravau vat.Labai noriu paklausti ar darai batus pardavimui ir kiek jie kainuotu ax.gif ,pvz. tokie kaip paskutiniai,man sitie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 03 16, 10:05)
frederika first.gif ,virsune viskam swoon.gif kai pamaciau.Senokai skaitineju sita foruma,bet kai pamaciaU situos batus netekau amo doh.gif  tai net uzsiregistravau vat.Labai noriu paklausti ar darai batus pardavimui ir kiek jie kainuotu ax.gif ,pvz. tokie kaip paskutiniai,man sitie thumbup.gif

smagu,kad patiko,bet kolkas tai mano hobis,pardavimui nedarau,bet su mielu noru papasakosiu kaip batukus pasidaryti pačiai,jei bus įdomu rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 18, 18:46)
smagu,kad patiko,bet kolkas tai mano hobis,pardavimui nedarau,bet su mielu noru papasakosiu kaip batukus pasidaryti pačiai,jei bus įdomu rašyk mirksiukas.gif

verysad.gif kaip gaila nes rankdarbiuose tai as beranke,o taip isisvajojau apie tokius batus cry.gif ir ka man dabar daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulalafan @ 2007 03 18, 20:17)
verysad.gif kaip gaila nes  rankdarbiuose tai  as beranke,o taip isisvajojau apie tokius batus cry.gif ir ka man dabar daryt g.gif

na,taip labai nenusimink,juk visada galina rasti būdą kaip gauti tai ko nori,svarbu norėti mirksiukas.gif Jei tikrai nenori užsiimti tuo pati,paprašyk mūsų forumo mamyčių.Čia tikrai rasi auksarankių, kurių darbo kokybė thumbup.gif ,gal jos tau sutiks pagelbėti. Galėčiau čia pat išvardinti keletą mamyčių kurių darbeliai atlikti itin kruopščiai,sakyčiau tobulai,bet turbūt būtų nevisai etiška g.gif ,parašiau į až cool.gif Nors mano pasiūlymas tai bandyk pati!!!
Atsakyti
supermama.gif supermamos gal kuri uzsiimsite man nunerti batus? wub.gif
Atsakyti
supermamytes ,labai,labai,labai prasau,atsiliepkit ...... verysad.gif
Atsakyti