QUOTE(brytva @ 2007 03 13, 14:15)
tada prie tavęs nebekimbu
bet tavo krupštumas tai žudo
aš pradėjau megsti liemenę...tai dar galo nesimato
nors kartais užeina įkvėpimas ir jei spėju kažką pasidaryt, tai turiu, o jei ne ...tai daiktas ir gulės metų metus nebaiktas...
o ar išeitų nusidažyti palta (iį netikros zomšos) iš rudos į juodą? Ir kiek tavo manymu reiktų dažų
ir kokių
manau,kad išeitų ,tik gal tokį dalyką geriau padarytų specelistai,na kur dažo odas,nes jeigu tik dekoruotum,tai tie dažai tikrai tinka,bet ar išeis visą lygiai nudažyti
, o gal užtektų tik tik kai kurias vietas? Jei nori atsiūsk foto,gal ką sugalvosim. O dėl dažų kiekio tai net ir nežinau,matai šiaip jie skalsūs,bet taip,kad vienu buteliuku būčiau kažkokį vieną daiktą išdažius nebuvo,tai nėr su kuo palyginti.Nes až tai čia,padažau,tai ten,tai dar kur nors.....
Papildyta:
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 13, 14:42)
Liuks...gražu, rankinukas labai patiko-mano stiliaus
Beje, man regis aš žinau kas ten per moteris, regis ją per tango tv sekmadienio rytą rodė
, o apie jos darbus pagalvojau....kaži ar nebaisu su tais veidrodiniais papuošalais vaikščioti-juk galima susibraižyti...ar ne ?
gal,nemačiau laidos, bet jei ta pati kur su tuo tipo stilistu MARIUM ,ar koks jis ten tai ta pati
Matai jie klijuojami karštais klijais,tai klijuojant užtepamas ir kraštelis,taip briaunos pasidaro švelnios