Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 10:17)
aaaaaaaaa, frederica prapuolė. Ir paliko mane vieną su visais mano sportbačiais... biggrin.gif

sorry, labai buvau užimta,tik dabar priėjau prie kompo... pasistengsiu kuo greičiau parašyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 kovo 2007 - 12:06
tai va pamėginsiu parašyti kaip apdailinti sportbatukus biggrin.gif , demonstruoju ant savo sprtbačių ir turimais nėriniais,todėl spalvos,nėrinukai nevisai tinkami,bet ,kad pagautum mintį,žinoma galimi ir kiti variantai bigsmile.gif . Pradėčiau nuo apkantavimo,daroma taip kaip siūnant rankom,apmėtai kraštelį,kad ''nespurtų''user posted image,atsiradus kilputėm vašeliu prineri kokį nori raštelįuser posted imagejis gali likti ''stovėt'',suvartysi tuo pačiu raišteliu,gali nulenktiuser posted imagetada prinerk kokių tik nori detalių-gėlyčių,drugelių,tiesiog rutuliukų,kvadratėlių...ir dar bala žino ko ir komponuok ant sportbatukouser posted imagešiuo atveju mano parodytas nėrinukas per didelis,bet tik tokį turėjau,pridėlioti galima kur nori ir kiek nori( geriausia būtų prisiūti,jei batas labai kietas,klijuok)gražu būtų su nėrinuku ''užeiti'' ant gumosuser posted imageuser posted imagedar nunerk raištelius ir vuale,nėriniuoti sportbačiukai!!!Nėrinuko spalvą rinkis tamsesnę nei pačio batuko,mažiau tepsis ,o ir plaunant nenusidažys,aš sportbačius skalbiu skalbimo mašinoje,tik prieš tai į priekį standžiai prikemšu paralono,taip nesusiderformuoja guminė dalis,vata ar popierius tam reikalui netinka... tai tiek ,jei kils klausimų ar ką neaiškiai parašiau ,rašyk,bandysiu paaiškint... Iš kar atsiprašau jei nepvyks operatyviai atsakyti,nes iki kovo 2O D. turiu be proto daug darbo doh.gif ,paskui būsiu laisva kaip vėjas thumbup.gif Sekmės!!! dėl tų žieminių,parašysiu,kai tik ištaikysiu laisvesnę minutę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 kovo 2007 - 13:54
Laba ačiu. Liuks mintis. Vienus taip darysiu, o kitus nusprendžiau padaryt vasariškus - apnersiu visą viršų splavotomo gėlytėm ir iš tų pačių gėlyčių dar auliuką padarysiu. Kai jau bus rezultatas (spėju, labai negreit sad.gif ) tai būtinai pademonstruosiu.
Atsakyti
dėl šitųuser posted image rašei:-'' Tinka tik nėriniai, nes biseriui, vėlimui ir paišymui mano rankos per kreivos sad.gif'',vistieks juos teks dažyti,kitaip jų nebeišgelbėsi... Ką tokiu atvėju daryčiau aš...
1. nukerpam etiketę!!!,juk dabar batai bus ale '' panelė Prym'',todėl negalim sau leisti reklamuoti kitus biggrin.gif 2. labai labai gerai išvalom batukus,leidžiam išdžiūti,išdžiuvus dar kart išvalom degtine ar spiriTu,tik taip gerai laikysis dažas( dėl dažymo, šituos dažus,turiu omeny ''TEXTILE ART'' oda geria kaip kempinė,todėl net ir pačiom kreiviausiom rankom sugebėsi išdažyt,rinkis storesnį teptuką ir tiesiog tepk, dažai gerai įsigeria,todėl oda atrodys kaip nauja) Aš dažyčiau šias vietasuser posted image kur pažymėta rūžavai,taip atsinaujins nubalnota nosis,rinkčiausi tamsesnį atspalvį už esamą,mažiau kris į akis,o ir ''nubalnojus'' nesimatys, ypač kontrastingi dažai netinka)3. kailiukas,kaip matau irgi šiek tiek pavargęs,todėl jį ir tą dalį kur pažym.langeliais apnerčiau ar apmegzčiau įnerdama tokį patį atspalvį kaip dažytos vietos, raštelis gali būti tiesiog toks paprastas user posted imageTaip daryčiau aš biggrin.gif , dažnai bedarant kyla naujų minčių ir įdėjų,todėl siūlau tik pradėti...o tada tikrai išmastysi ... ir parodysi mums dar geresnį variantą nei šis, SEKMĖS!!! P.S PRADĖJUS,PASIRODYS,KAD NAMUOSE BATŲ KURIUOS REIKIA ATNAUJINT....PER MAŽAI cry.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 06, 14:49)
P.S PRADĖJUS,PASIRODYS,KAD NAMUOSE BATŲ  KURIUOS REIKIA ATNAUJINT....PER MAŽAI cry.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš savo darbus atidėjau-remontai, tai net nebežinau kur kas padėta doh.gif schmoll.gif
Bet būtinai parodysiu "iki" ir "po"
Atsakyti
O kur galima tų dažų nusipirkti?
O batų tai nepasirodys per mažai, nes aš jau dabar, jeigu noriu sau arba dukrai ką nors numegzti, tai užsirašau pati pas save į eilę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 16:03)
O kur galima tų dažų nusipirkti?
O batų tai nepasirodys per mažai, nes aš jau dabar, jeigu noriu sau arba dukrai ką nors numegzti, tai užsirašau pati pas save į eilę lotuliukas.gif

va,va man tas pats,kad taip dar ir laiko galima būtų nusipirkt,o dažų galima nusipirkt dailės reikmenų parduotuvėj,kaina 10 lt. ,užteks kelioms poroms lotuliukas.gif
Atsakyti
Va čia aulas nuveltas, bet kaip čia viską sujungti ir pritvirtinti, tai supračiaus neturiu g.gif
user posted image
Atsakyti
cia jau reikia musu veleju klausti
ten profes greit paaiskintu
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2007 03 09, 14:24)
Va čia aulas nuveltas, bet kaip čia viską sujungti ir pritvirtinti, tai supračiaus neturiu  g.gif
user posted image

labai įdomūs batukai, čia mūsų forumietės tirai galėtų daug ką pasiulyti,o dėl prijungimo,tai prie bato su akštesniu aulu jau nuvveltą aulą galima prisiuti,kad pačiai ''negadint'' rankelių galima nunešti batsiuviui,maniškis,pas kurį dažnai kreipiuosi lengvai su tokiu darbeliu susitvarkytų, jei darant su užtrauktuku,tai buvusį trumpą galima pakeisti į ilgą,o veliau dar kart užvelt veltiniu,kad siūlės nesimatytų.
Atsakyti
čia L.Čepukienės kurti bataiuser posted image''nosis'' apvilkta kailiuku, geras būdas atnaujinti ''nubalnotus'' priekius, pakeiti senus greičiausiai juodus raištelius į ryškiaspalvius ir prašom,nauji batai
Atsakyti
Aš čia viena pati su savim............. verysad.gif,gal ir gerai, nors pletkų nebus lotuliukas.gif Nieks nieko nerodo,tai aš pasirodysiu lotuliukas.gif .Pabaigiau savo batukus,tiesa dar turi būti tų pačių siūlų suknytė,bet taip užspaudė kiti darbai verysad.gif tai pasirodysiu tik batukususer posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti