Įkraunama...
Įkraunama...

Batai-bateliai

nėriniuoti sportbačiai thumbup.gif ,aš nėšiočiau,ooo dar ir kaip nešiočiau thumbup.gifuser posted imageturiu va tokius pirktinius,man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 kovo 2007 - 15:44
QUOTE(frederica @ 2007 03 01, 16:36)
nėriniuoti sportbačiai thumbup.gif ,aš nėšiočiau,ooo dar ir kaip nešiočiau thumbup.gif

Tai va, aš irgi nešiočiau. Bet man čia niekaip fantazija neišneša, kaip juos apnert. Tiesą sakant, man niekad gyvenime nebūtų atėję į galvą bet kokių batų apnėrinėt.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 01, 16:40)
Tai va, aš irgi nešiočiau. Bet man čia niekaip fantazija neišneša, kaip juos apnert. Tiesą sakant, man niekad gyvenime nebūtų atėję į galvą bet kokių batų apnėrinėt.

būtų gerai nuotraukytė g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 01, 16:46)
būtų gerai nuotraukytė g.gif

Vakare įmesiu.
Atsakyti
Senas taptes šitaip galima apvelt:
user posted image
Atsakyti
aaagnex,dėl šitųuser posted image,tą siuvinėjimą gali '' užgesinti'' - ''TEXTILE ART '' flomasteriu, juoda ar kita tamsia spalva,o vėliau dekoruoti ''ant viršaus'' kaip tik patinka, gali piešti,puošti biseriu....
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 03 02, 00:28)
aaagnex,dėl šitųuser posted image,tą  siuvinėjimą gali '' užgesinti'' - ''TEXTILE ART '' flomasteriu, juoda ar kita tamsia spalva,o vėliau dekoruoti ''ant viršaus'' kaip tik patinka, gali piešti,puošti biseriu....

Matai, kas yra - foto nesimato, bet jie medziaginiai (tokie lyg zomsiniai), tai nelabai ant ju papiesi.
Atsakyti
Va mano sportbačiai:
user posted image
user posted image
user posted image

O šitiems atnaujinimas irgi nepakenktų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 03 02, 08:37)
Matai, kas yra - foto nesimato, bet jie medziaginiai (tokie lyg zomsiniai), tai nelabai ant ju papiesi.

su dažais TEXTILE tikrai išpieštum jų būna yvairių,skystų,kontūrų(kaip šilkui),flomasterių,čia tam nepatinkamam raštui uždažyti,liktų siuvinys,tik jis ''nebešviestų'',o jau veliau galėtum ant jo daryt ką nori,siuvinėt,klijuot ''svarovskikais'',čia biški ne į temą,bet,kad matytum kad matytum kaip tais dažais išsidažo,čia zomšinis švarkas,patikėk tų dažu jau jokiom priemonėm nebenuvalysiuser posted image o šitiemuser posted image user posted image čia kur pažymėjau raudonai galima iškirpti tą laikančią juostelę ir tisio įverti kaspiną atrodytų pan.taipuser posted image,pagal nuotaiką ir rūbus galėsi keisti juostų spalvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 kovo 2007 - 09:18
toliau šitieuser posted imageuser posted imagejie turi gumytes,todėl nebus sunku pritvirtinti,gali suverti karoliukų grandinėlę ir apvesti batų pakulnę,nuo gumytės iki gumytės,''grandinėlės'' neįtemk,tegul būna šiek tiek laisva,visų juodų batuku priekius galima uždengti va tokais nėrinukaisuser posted image,ant juodų jų beveik nesimato,t.y nekrenta į akis, o buvę nubrozdinimai pasislepia,dėl šitų g.gif user posted imagenet nežinau,gal galima iškirpti tuos baltus ir tada į atsiradusius tarpelius priverti juodų žėrinčių karoliukų,tokiu pačiu principu,kaip ten nuo gumytes iki gumytes,tai čia nuo krašto iki kraštouser posted imagena čia tik pamąstymui,dar gali privert iš karolikų visokių grožybių ir nutupdyt jas ant batukų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 kovo 2007 - 09:46
dėl sportbačiukų ir tų kitų......lekiu fitness4.gif ,vakare parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 02 kovo 2007 - 09:51
QUOTE(frederica @ 2007 03 02, 10:50)
dėl sportbačiukų ir tų kitų......lekiu fitness4.gif ,vakare parašysiu 4u.gif

aaaaaaaaa, frederica prapuolė. Ir paliko mane vieną su visais mano sportbačiais... biggrin.gif
Atsakyti