Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjo jėgainės (vėjo elektrinės)

QUOTE(Rinesa @ 2007 03 22, 18:12)
Na ne šimtai, bet dešimtys tai tikrai.  ax.gif
Reiks patiems kažką išmąstyt...  g.gif

Na va pasiskambinom ir noras praejo... biggrin.gif
10kW aparatelis (viskas iskaiciuota) kastuoja apie 17000.00 EUR doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 23, 13:03)
Na va pasiskambinom ir noras praejo...  biggrin.gif 
10kW aparatelis (viskas iskaiciuota) kastuoja apie 17000.00 EUR  doh.gif

Norėjau sužinoti, o kur Jūs skambinote? gal galėtum parašyti ir telefoną?smile.gif
Atsakyti
O kur jūs dėsit nuosavos 10 kW el.galios? Į tinklą "priduot" yra problemų.
Aš tai galvoju patį mažiausią, iki 0,5 kW galios, bet ir tie gan brangūs..
Atsakyti
QUOTE(ūkio bitė @ 2007 03 26, 12:47)
O kur jūs dėsit nuosavos  10 kW el.galios? Į tinklą "priduot" yra problemų.
Aš tai galvoju patį mažiausią, iki 0,5 kW galios, bet ir tie gan brangūs..

brangus tai kiek g.gif
Atsakyti
nesuprantu koks tikslas pirkti jegaine del 0.5kW
Atsakyti
QUOTE(j.a.v @ 2007 03 23, 13:29)
Norėjau sužinoti, o kur Jūs skambinote? gal galėtum parašyti ir telefoną?smile.gif

www.vejoenergija.w3.lt Cia rasite visus kontaktus.Labai trumpai, bet aiskiai viska isdeste. Galima uzklausima el.pastu nusiusti.
Mes domejomes ne vien del elektros namui, todel didesnes galios reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 03 26, 18:22)
www.vejoenergija.w3.lt  Cia rasite visus kontaktus.Labai trumpai, bet aiskiai viska isdeste. Galima uzklausima el.pastu nusiusti.
Mes domejomes ne vien del elektros namui, todel didesnes galios reikia.  smile.gif

Ačiū,
pabandysiu ir aš ten smulkiau pasiaiškinti, gal mums bus pigiau:)
Atsakyti
0,5 kW sočiai užtenka vasarnamiui. Aišku, namui-ne. Bet kurgi dėsit 10kw, kaip akumuliuosit? Nebent šildymui naudot perteklinę elektrą, bet kaip bus vasarą? Teks tuščia eiga malūną birbinti.
Pas mūsų vienas žmogelis sugebėjo pasistatyt, sklypas buvo mažas (apie 10a), tai kai pradėjo birbt tas propeleris, tai kaimynkos su kočėlais to nabago vos nenukalė. 10 T USD įmerkė, po šiai dienai tas malūnas nesisuka.
Papildyta:
mažiukas iki 0,5 kW kainuoja iki 5T. Litais.
Atsakyti
o tai kokios galios reikėtų nuosavam namui-na, kad ir dulkių siurblį įjungčiau, ir sienoj skylę el grąžtu gręžti galėčiau, kad skalbyklei užtektų??
Atsakyti
Iki 4kw, tik bėda ta, kad tiek drelė, tiek skalbiankė ne visalaik veikia. O atsipirkimas priklauso nuo to , kaip panaudosit instaliuotą galią.
Be to reikia vejo 10m/s (36km/h). Ar tokio turėsit?
Atsakyti
Tai elektra yra tik tada, kai vejas yra? Ar is viso ymanoma tokia technologija naudoti namo apsildymui? Ar kelia dideli triuksma?
Atsakyti
Na, jei čia svarbu vėjas, tai š.. gaunasi. O jau taip galvojau pasielgti kaip tikras lietuvis: spinta, nuo kurios reikia mums atsivesti el, stovi kito žmogaus sklype-o šis neduoda per jo sklypą kapstyti; tai galvoju: ot pastatyčiau aš jam pirpalą tokį.. blush2.gif
Atsakyti