Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 06 19, 11:12)
Sveikos, vakar apsisprendziau nerti sarafana, tai jauSarafano prieki baigineju beveik...  blush2.gif

O tu turi to sarafano schenutę, ar iš akies neri? blink.gif
Man labai jis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 06 06, 16:15)
user posted image

Papuošiau dar vieną panelę nauju sijonu

oi tu auksaranke wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 25, 13:21)
Na pagaliau  blush2.gif  doh.gif  ir aš debiutavau su savo sijonėliu... ax.gif nunertas gal 2 mėn - bet kol prisiruošiau pasiūt pamušalą, kol nufotkinau... doh.gif  blush2.gif
user posted image

dabar tik pamaciau karsta.gif swoon.gif superinis sijonas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 19, 11:00)
O tu turi to sarafano schenutę, ar iš akies neri?  blink.gif
Man labai jis  wub.gif

Schemyte sarafano priekiui, kuria naudoju... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 19, 10:55)
tokiais atvejais pasikeli sijona  mirksiukas.gif ir parodai savo grazias kojas  thumbup.gif  thumbup.gif
O siaip tai visada taip buna, uzsidedi kablus, miniaka, eini isdidziai ir bac uzsikabina koja ir visa tavo elegancija issitiesia ant saligantvio  lotuliukas.gif

Kad ten sijonas zemiau keliu siek tiek. tai pakelt reiktu labai daug.. be to, nepatogu kiloti. tai as dabar apskaiciuoju ploti pries pirkdama blush2.gif

aciu dievui, kad as nenesioju kablu(nebent mazycius), tai man issitiesimu dar nera buve smile.gif tfu tfu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 19, 13:17)
Schemyte sarafano priekiui, kuria naudoju...  blush2.gif

Oi ačiū už schemytę, bet kažin ar man jos prireiks - iki tokių šedevrų man dar toli, uoj kaip toli... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 06 19, 12:28)
Oi ačiū už schemytę, bet kažin ar man jos prireiks - iki tokių šedevrų man dar toli, uoj kaip toli...  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif kad sitas tikrai nesudetingas. nuneri 1 "servetele" (arba 2, jei ir nugara serveteline darai), sujungi prieki su nugara ir tada jau aplink neri "sijona" mirksiukas.gif
Atsakyti
blink.gif Seniai bebuvau užsukus, žiūriu temikės nebėra karsta.gif . Gerai, kad pataikiau į naują temelę Suknelės, kur radau, kad ta tema atkelta į čia, tai ir Sijonų pamėginau čia ieškot ir akurat thumbup.gif .
Man kažkaip vėl štilis, kažkaip nesineria, nesimezga ir visi kiti nesi doh.gif . Nusinėriau suknelę, bet likau nepatenkinta. Tai dabar nežinau nė ką daryt, ar laukt kol pamušaliuką pasisiūsiu ir bandyt dar kartą žiūrėt rezultatą, ar ardyt. Velnias, taip gaila darbo doh.gif . Tai va dabar ieškau idėjų, kaip išsisukt iš padėties.
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 06 19, 15:42)
blink.gif  Seniai bebuvau užsukus, žiūriu temikės nebėra  karsta.gif . Gerai, kad pataikiau į naują temelę Suknelės, kur radau, kad ta tema atkelta į čia, tai ir Sijonų pamėginau čia ieškot ir akurat  thumbup.gif .
Man kažkaip vėl štilis, kažkaip nesineria, nesimezga ir visi kiti nesi  doh.gif . Nusinėriau suknelę, bet likau nepatenkinta. Tai dabar nežinau nė ką daryt, ar laukt kol pamušaliuką pasisiūsiu ir bandyt dar kartą žiūrėt rezultatą, ar ardyt. Velnias, taip gaila darbo  doh.gif . Tai va dabar ieškau idėjų, kaip išsisukt iš padėties.

pasirodyk, gal kas kokia ideja mestels.. ax.gif man smalsu
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 19, 14:48)
pasirodyk, gal kas kokia ideja mestels..  ax.gif man smalsu

Tai kad nėr kam nufotkint verysad.gif , dukros kol priprašau doh.gif . Nu bandysiu. Juolab, kad ir kostiumėliu taip ir nepasigįriau tongue.gif . Gal kaip nors prikalbinsiu g.gif .
Šiaip tai idėja berašant jau kilo rolleyes.gif . Gerai, kad siūlų dar nemažai liko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 19 birželio 2007 - 13:57
Štai mano sijonas ir kostiumėlis ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti