Labutis , baiginėju sijonuką Etro ,(jau trečias ) liko keturios eilės, norėčiau pabandyti nerti baltą sijonuką ratais bet nelabai gerai matosi schema ir nelabai įkertu kokiu principu.
QUOTE(liusinda @ 2007 06 18, 12:19)
man tai labai patinka tas baltas sarafanas
Man irgi jis patiko.
Nors pati pasirinkau nerti tokio tipo sijona, kaip bcia rodytas altas.
Nersiu is savo fantazijos, simtu procentu nesivadovausiu duotaja schema.
Kai jau bent kiek matysis rezultatas-pasirodysiu.
QUOTE(rainbow777 @ 2007 06 18, 10:14)
Sveikutes. Aš visai norečiau pabandyt nert tą žydrą suknele, gal spečiau nusinerti iki draugu vestuvių tik vat beda, kad nežinau ar sugebesiu, nelabai man aišku kaip ten tuos ratilus vieną ant kito nerti, ir dar nelabai žinau kokius siulus geriau pirkti. Gal galetumet patarti iš kokių siuliukų geriau nerti?
Man ta suknyte irgi labai grazi. prisirinkau visokiu schemeliu, ka jai panaudot galima, bet bijau, kad man kol kas per sudetinga ja graziai nunert
QUOTE(liusinda @ 2007 06 18, 11:19)
QUOTE(bugytė @ 2007 06 18, 12:04)
Man irgi tas sarafaniukas labai mielas
is esmes mane irgi tas sarafaniukas labiausiai vilioja... Kaip tik turiu minkstu siuliuku ir galvoju, kad rudeniui/ziemai labai butu Beveik apsisprendziu ji bandyt...
Dar mane labai zavi si tunika-sarafanas
O dar noriu pasigirti siaip naujausiu kuriniu Sijonas sesei
Amade, o man tas pirmas sijonas baltas koks grazuolis
vasara su tokiu... ech..
sijonas seseriai grazus tik jau begti su juo negales
vasara su tokiu... ech..
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 18, 12:55)
Amade, o man tas pirmas sijonas baltas koks grazuolis
vasara su tokiu... ech..
vasara su tokiu... ech..
ner cia ko lakstyt su sijonais mergaitems O siaip tai jis nera toks labai super siauras
Sveikutės darbstuolės
Perskaičiau visą temą ir likau sužavėta jūsų darbeliais . Noriu ir aš prie jūsų prisijungti. Nei viena rankdarbių tema manęs "neužkabino" taip kaip ši . Nežinau dar kokio sijono noriu, visi labai gražūs. Labai graži ta mėlyna siknelė, bet kadangi čia sijonų tema tai man labai patinka tas baltas sijonas, tik turbūt man per sudėtinga, man teikia aiškesnės schemutės. Jei kuri pradėsit jį nerti būtinai įdėkit nuotraukyčių.
Perskaičiau visą temą ir likau sužavėta jūsų darbeliais . Noriu ir aš prie jūsų prisijungti. Nei viena rankdarbių tema manęs "neužkabino" taip kaip ši . Nežinau dar kokio sijono noriu, visi labai gražūs. Labai graži ta mėlyna siknelė, bet kadangi čia sijonų tema tai man labai patinka tas baltas sijonas, tik turbūt man per sudėtinga, man teikia aiškesnės schemutės. Jei kuri pradėsit jį nerti būtinai įdėkit nuotraukyčių.
Amade** nu tu ir darbstuolyte labai liuks sijonelis sesei ir ta kur idejai kur nert nori fantastiska suknele-tunika
Amade, kai tik negali pabegt, tai zinok, taip ir buna, kad kur nespeji ir reikia vytis ka nors As viena irgi panasu turiu, kai pirkau pagalvojau: aj nelabai jis jau toks ir siauras. Po to puseseres vestuvese zadejau apsimauti, bet paziurejau, kad ten laiptai tokie status buvo, tai nebuciau uzkelus kojos va tau ir nelabai siauras sijonas..
j_jurgita, o tu paimk ir improvizuok, na ir kas kad bus siek tiek kitoks, nei parodytas, bet bus Tavo jei neiseis- isardysi ar ateisi pasikonsultuoti
j_jurgita, o tu paimk ir improvizuok, na ir kas kad bus siek tiek kitoks, nei parodytas, bet bus Tavo jei neiseis- isardysi ar ateisi pasikonsultuoti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 19, 07:54)
Amade, kai tik negali pabegt, tai zinok, taip ir buna, kad kur nespeji ir reikia vytis ka nors As viena irgi panasu turiu, kai pirkau pagalvojau: aj nelabai jis jau toks ir siauras. Po to puseseres vestuvese zadejau apsimauti, bet paziurejau, kad ten laiptai tokie status buvo, tai nebuciau uzkelus kojos va tau ir nelabai siauras sijonas..
tokiais atvejais pasikeli sijona ir parodai savo grazias kojas
O siaip tai visada taip buna, uzsidedi kablus, miniaka, eini isdidziai ir bac uzsikabina koja ir visa tavo elegancija issitiesia ant saligantvio
QUOTE(Amade @ 2007 06 18, 13:30)
Nai nai nai
Aš tai atsilikus palei jus visas "nuo mados" Prieš kelias dienas VS sijoną pradėjau. Jau vieną schemos dalį nunėriau, antroj įpūsėjau. Tikiuos pabaigt greitu laiku Ale kai du maži birbiziukai namie, tai visaip gali būt
Sveikos, vakar apsisprendziau nerti sarafana, tai jauSarafano prieki baigineju beveik...