Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Na, ta suknele melyna tai nereali thumbup.gif thumbup.gif Studijuoju ir as Osinkoj, kas ir kaip... 4u.gif nors man su rusu kalba sunkus atvejis tongue.gif

Mambera, O to balto sijonelio shemytes neturi? ax.gif Oi, radau ir pati kazka panasaus is chema thumbup.gif eisiu bandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 16 birželio 2007 - 13:35
QUOTE(linole @ 2007 06 15, 18:17)
Man sitie irgi  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O dar prie siu modeliu yra tokio pat tipo melyna suknele.  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Bet net neisivaizuoju, kaip juos nerti?
Gal prinerti daug apskritimu, juosteliu is pusrutuliu ir juos kazkaip jungti?

Vis nepasiryztu eksperimentui...  verysad.gif

Šita mėlyna suknelė ir man patiko.Parodžiau dukrai ta net išsižiojo ,bet nert mėginsiu tik žiema ,nes dabar reikia užsibaikt pradėtus kitus darbus.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 14:24)
Na, ta suknele melyna tai nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  Studijuoju ir as Osinkoj, kas ir kaip...  4u.gif nors man su rusu kalba sunkus atvejis  tongue.gif

Mambera, O to balto sijonelio shemytes neturi?  ax.gif Oi, radau ir pati kazka panasaus is chema  thumbup.gif  eisiu bandyt  ax.gif

Man irgi su rusu k. nelengva. blush2.gif Atrodo, isiskaiciusi daug maz supratau, bet jei jau ka, tai mamyciu pagalbos versti prasysiu... ax.gif 4u.gif

Nulekiau ir nusipirkau siulu. tongue.gif Altun Basak klasik, Nr.50, kol kas 3 kamuoliukus po 100 gr. Bet pas mus provincijoje toks prastas pasirinkimas, tai pirkau smelio spalvos, tokius, tarsi lininiu imitacija. Tai pagalvojau, gal pradzioje bandysiu sijonuka. Nes sukneles ir noriu zydros-kaip originalo. Tiesa, Osinkos forume maciau ir kitu spalvu-neblogai atrodo. Bet sakiau, pradesiu nerti sijonuka, bet jei matysiu, kad sekasi ir neblogai ziurisi-gal but istempsiu iki sukneles. g.gif

Amade, papasakok, kaip sekasi. mirksiukas.gif
Nes as, deja, siandien dar nepradesiu, nes tourist5.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2007 06 16, 13:58)
Man irgi su rusu k. nelengva.  blush2.gif Atrodo, isiskaiciusi daug maz supratau, bet jei jau ka, tai mamyciu pagalbos versti prasysiu...  ax.gif  4u.gif 

Nulekiau ir nusipirkau siulu.  tongue.gif Altun Basak klasik, Nr.50, kol kas 3 kamuoliukus po 100 gr. Bet pas mus provincijoje toks prastas pasirinkimas, tai pirkau smelio spalvos, tokius, tarsi lininiu imitacija. Tai pagalvojau, gal pradzioje bandysiu sijonuka. Nes sukneles ir noriu zydros-kaip originalo. Tiesa, Osinkos forume maciau ir kitu spalvu-neblogai atrodo. Bet sakiau, pradesiu nerti sijonuka, bet jei matysiu, kad sekasi ir neblogai ziurisi-gal but istempsiu iki sukneles.  g.gif

Amade, papasakok, kaip sekasi.  mirksiukas.gif
Nes as, deja, siandien dar nepradesiu, nes  tourist5.gif

Na, as atradau tiek geru dalykeliu Osinkoje wub.gif Kad jau galva apsisuko ir nebeissirenku, melyna suknyte, baltas sijonas ar dar kas nors... blink.gif bet tuoj, issirinksiu, kas man labiausiai patrauks aki mirksiukas.gif

gal kuri galetu paaiskint, kaip prinerti siuos pusrutuliukusviena ant kito? g.gif
Atsakyti
Mergaites, aciu uz paaiskinimus apie VS sijoja smile.gif dabar jau busiu truputi protingesne, nei siaip vidutine blondine biggrin.gif

Membera, tai kibk i darba smile.gif nes as jau tuoj puse sijono busiu padarius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 15:24)
Na, ta suknele melyna tai nereali  thumbup.gif  thumbup.gif  Studijuoju ir as Osinkoj, kas ir kaip...  4u.gif nors man su rusu kalba sunkus atvejis  tongue.gif

Mambera, O to balto sijonelio shemytes neturi?  ax.gif Oi, radau ir pati kazka panasaus is chema  thumbup.gif  eisiu bandyt  ax.gif

O kaip gi tas rausvas, kuri pradejai? g.gif
Papildyta:
Amade, tuos rutuliukus reikia taip ir nert viena paskui kita. is pradziu visa apvalu po to is desines per virsu i kaire.. smile.gif nezinau ar as cia aiskiai.
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 16, 18:54)
O kaip gi tas rausvas, kuri pradejai? g.gif
Papildyta:
Amade, tuos rutuliukus reikia taip ir nert viena paskui kita. is pradziu visa apvalu po to is desines per virsu i kaire.. smile.gif nezinau ar as cia aiskiai.

irnesakyk.gif sudas tas rozinis sijonas, isardziau... blink.gif nersiu vase;liu kazka is siu pasiulytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 21:18)
irnesakyk.gif sudas tas rozinis sijonas, isardziau...  blink.gif nersiu vase;liu kazka is siu pasiulytu  mirksiukas.gif

ohmy.gif smile.gif
o as vakar pamatavima dariau doh.gif pasirodo reikia platinti siek tiek, pakudinau mama biggrin.gif tai dar net isploviau, manaiua, kad prasitemps siek tiek, bet ne.. unsure.gif dabar dziovinu lauke, nieko daryt negaliu.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, niekaip neissirenku is siu keturiu modeliuku, kuri nerti blink.gif - Sita, Sita, Sita ar sita mastau.gif Graziausia tai melyna suknute, bet truputi abejoju, ar sugebesiu blush2.gif
Ka jus nersit?... gal as prisijungciau su bandos jausmu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Aš visai norečiau pabandyt nert tą žydrą suknele, gal spečiau nusinerti iki draugu vestuvių smile.gif tik vat beda, kad nežinau ar sugebesiu, nelabai man aišku kaip ten tuos ratilus vieną ant kito nerti, ir dar nelabai žinau kokius siulus geriau pirkti. Gal galetumet patarti iš kokių siuliukų geriau nerti?
Atsakyti
Amade*** man tai labai pa tinka tas baltas sarafanas blush2.gif cia tik mano nuomone
Atsakyti
Man irgi tas sarafaniukas labai mielas wub.gif
Atsakyti