Na, ta suknele melyna tai nereali Studijuoju ir as Osinkoj, kas ir kaip... nors man su rusu kalba sunkus atvejis
Mambera, O to balto sijonelio shemytes neturi? Oi, radau ir pati kazka panasaus is chema eisiu bandyt
QUOTE(linole @ 2007 06 15, 18:17)
Man sitie irgi
O dar prie siu modeliu yra tokio pat tipo melyna suknele.
Bet net neisivaizuoju, kaip juos nerti?
Gal prinerti daug apskritimu, juosteliu is pusrutuliu ir juos kazkaip jungti?
Vis nepasiryztu eksperimentui...
O dar prie siu modeliu yra tokio pat tipo melyna suknele.
Bet net neisivaizuoju, kaip juos nerti?
Gal prinerti daug apskritimu, juosteliu is pusrutuliu ir juos kazkaip jungti?
Vis nepasiryztu eksperimentui...
Šita mėlyna suknelė ir man patiko.Parodžiau dukrai ta net išsižiojo ,bet nert mėginsiu tik žiema ,nes dabar reikia užsibaikt pradėtus kitus darbus.
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 14:24)
Na, ta suknele melyna tai nereali Studijuoju ir as Osinkoj, kas ir kaip... nors man su rusu kalba sunkus atvejis
Mambera, O to balto sijonelio shemytes neturi? Oi, radau ir pati kazka panasaus is chema eisiu bandyt
Man irgi su rusu k. nelengva. Atrodo, isiskaiciusi daug maz supratau, bet jei jau ka, tai mamyciu pagalbos versti prasysiu...
Nulekiau ir nusipirkau siulu. Altun Basak klasik, Nr.50, kol kas 3 kamuoliukus po 100 gr. Bet pas mus provincijoje toks prastas pasirinkimas, tai pirkau smelio spalvos, tokius, tarsi lininiu imitacija. Tai pagalvojau, gal pradzioje bandysiu sijonuka. Nes sukneles ir noriu zydros-kaip originalo. Tiesa, Osinkos forume maciau ir kitu spalvu-neblogai atrodo. Bet sakiau, pradesiu nerti sijonuka, bet jei matysiu, kad sekasi ir neblogai ziurisi-gal but istempsiu iki sukneles.
Amade, papasakok, kaip sekasi.
Nes as, deja, siandien dar nepradesiu, nes
QUOTE(linole @ 2007 06 16, 13:58)
Man irgi su rusu k. nelengva. Atrodo, isiskaiciusi daug maz supratau, bet jei jau ka, tai mamyciu pagalbos versti prasysiu...
Nulekiau ir nusipirkau siulu. Altun Basak klasik, Nr.50, kol kas 3 kamuoliukus po 100 gr. Bet pas mus provincijoje toks prastas pasirinkimas, tai pirkau smelio spalvos, tokius, tarsi lininiu imitacija. Tai pagalvojau, gal pradzioje bandysiu sijonuka. Nes sukneles ir noriu zydros-kaip originalo. Tiesa, Osinkos forume maciau ir kitu spalvu-neblogai atrodo. Bet sakiau, pradesiu nerti sijonuka, bet jei matysiu, kad sekasi ir neblogai ziurisi-gal but istempsiu iki sukneles.
Na, as atradau tiek geru dalykeliu Osinkoje Kad jau galva apsisuko ir nebeissirenku, melyna suknyte, baltas sijonas ar dar kas nors... bet tuoj, issirinksiu, kas man labiausiai patrauks aki
gal kuri galetu paaiskint, kaip prinerti siuos pusrutuliukusviena ant kito?
Mergaites, aciu uz paaiskinimus apie VS sijoja dabar jau busiu truputi protingesne, nei siaip vidutine blondine
Membera, tai kibk i darba nes as jau tuoj puse sijono busiu padarius
Membera, tai kibk i darba nes as jau tuoj puse sijono busiu padarius
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 15:24)
O kaip gi tas rausvas, kuri pradejai?
Papildyta:
Amade, tuos rutuliukus reikia taip ir nert viena paskui kita. is pradziu visa apvalu po to is desines per virsu i kaire.. nezinau ar as cia aiskiai.
QUOTE(prunskiene @ 2007 06 16, 18:54)
O kaip gi tas rausvas, kuri pradejai?
Papildyta:
Amade, tuos rutuliukus reikia taip ir nert viena paskui kita. is pradziu visa apvalu po to is desines per virsu i kaire.. nezinau ar as cia aiskiai.
Papildyta:
sudas tas rozinis sijonas, isardziau... nersiu vase;liu kazka is siu pasiulytu
QUOTE(Amade @ 2007 06 16, 21:18)
o as vakar pamatavima dariau pasirodo reikia platinti siek tiek, pakudinau mama tai dar net isploviau, manaiua, kad prasitemps siek tiek, bet ne.. dabar dziovinu lauke, nieko daryt negaliu..
Sveikutes. Aš visai norečiau pabandyt nert tą žydrą suknele, gal spečiau nusinerti iki draugu vestuvių tik vat beda, kad nežinau ar sugebesiu, nelabai man aišku kaip ten tuos ratilus vieną ant kito nerti, ir dar nelabai žinau kokius siulus geriau pirkti. Gal galetumet patarti iš kokių siuliukų geriau nerti?
Amade*** man tai labai pa tinka tas baltas sarafanas cia tik mano nuomone
Man irgi tas sarafaniukas labai mielas