Ačiū, kad isaiskinot apie maxi siūliukus. O aš jau pamaniau, kad čia kokie nors iš Maximos . Bandžiau ieškoti - nėra. Rekės lėkt į urmą pirkti. Seniai ką nors benėriau. Azartas pakilo jūsų darbelių prisižiūrėjus.
Dar norėčiau padiskutuoti apie tą "gražųjį" sijoną. Kadangi iki šiol nieko panašaus nesu mezgusi (nėrusi) tai kyla nemažai klausimų. Vis neapsisprendžiu kaip geriau - ar iš pradžių susirasti ir nusipirkti paprastą sijoną ir tuomet ant jo nerti, ar geriau iš pradžių nusinerti virštų ir tada siūdintis pasijonį. Be to, jaučiu tokį pliusuotą sijoną siūdintis nemažai kainuos Ir gal dar patartumėte kokį siūlą geriau pasirinkti nėrimui? Iš nuotraukytės atrodo lyg su pūkeliu būtų.. ar čia tik man taip atrodo?
manau,kad turint sijoną būtų lengviau,bet ir po to galima siūdintis,o dėl siulų tai man visai patiko KID MOHAIR,nėriau suknytę,tik reikėtu storesnio vašelio nei čia mano nerta,kaip tik šiuo metu neriu iš šių siūlų 3,5nr.vašeliu tai ,gaunas
manau,kad turint sijoną būtų lengviau,bet ir po to galima siūdintis,o dėl siulų tai man visai patiko KID MOHAIR,nėriau suknytę,tik reikėtu storesnio vašelio nei čia mano nerta,kaip tik šiuo metu neriu iš šių siūlų 3,5nr.vašeliu tai ,gaunas