Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bugytė @ 2007 02 20, 15:09)

MONAMI čia mes apie tą kur šiandien frederica įdėjo 12:11  mirksiukas.gif  na nežinau kaip kitaip paaiškinti  hihihi.gif

QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 15:18)

mirksiukas.gif aišku,taip ir pagalvojau mirksiukas.gif
Atsakyti
koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 02 20, 15:14)
Labanga, ar jau isemei nuotraukas? Man kazkotai neatidaro  g.gif

Nea, neisemiau. Bandau dar karteli:
http://images22.fotk....jpg?1171964084

http://images21.fotk....jpg?1171964098

Atsakyti
Ačiū, kad isaiskinot apie maxi siūliukus. O aš jau pamaniau, kad čia kokie nors iš Maximos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Bandžiau ieškoti - nėra. Rekės lėkt į urmą pirkti. Seniai ką nors benėriau. Azartas pakilo jūsų darbelių prisižiūrėjus.
Atsakyti
Dekoju, sias nuorodas man atidare.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 20, 14:42)
manau,kad tiks,ačiū thumbup.gif ,tik prieš tai reik pabaigti suknelę lotuliukas.gif , dar šitąuser posted image lotuliukas.gif  na ir žinoma atsijungti iš SM lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oooo jaučiu kad čia tas nerealaus grožio švarkelis - kur originale pilkas, ar ne? bigsmile.gif turi schemą - ar neri "iš akies"?

p.s. va šitą turėjau omeny... ax.gif
user posted image

QUOTE(bugytė @ 2007 02 20, 15:09)
Na dabar drąsiai galiu džiūgauti
yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  yahoo.gif
AČIŪ AČIŪ AČIŪ notworthy.gif

Į sveikatėlę 4u.gif Tikiuos, kad jis tikrai panašus gausis... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 21 vasario 2007 - 08:27
taip,orginalas pilkas,šeip nriu iš akies panaudojau tik mergaičių duotas scemutes va šitasuser posted image
Atsakyti
Dar norėčiau padiskutuoti apie tą "gražųjį" sijoną. Kadangi iki šiol nieko panašaus nesu mezgusi (nėrusi) tai kyla nemažai klausimų. Vis neapsisprendžiu kaip geriau - ar iš pradžių susirasti ir nusipirkti paprastą sijoną ir tuomet ant jo nerti, ar geriau iš pradžių nusinerti virštų ir tada siūdintis pasijonį. Be to, jaučiu tokį pliusuotą sijoną siūdintis nemažai kainuos unsure.gif
Ir gal dar patartumėte kokį siūlą geriau pasirinkti nėrimui? blush2.gif Iš nuotraukytės atrodo lyg su pūkeliu būtų.. ar čia tik man taip atrodo? g.gif
Atsakyti
manau,kad turint sijoną būtų lengviau,bet ir po to galima siūdintis,o dėl siulų tai man visai patiko KID MOHAIR,nėriau suknytęuser posted imageuser posted image,tik reikėtu storesnio vašelio nei čia mano nerta,kaip tik šiuo metu neriu iš šių siūlų 3,5nr.vašeliu tai thumbup.gif ,gaunas
Atsakyti
Tikrai labai thumbup.gif atrodo. Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti
man dar šitas labai gražus,čia kaip suprantu šakuteuser posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2007 02 21, 10:38)
manau,kad turint sijoną būtų lengviau,bet ir po to galima siūdintis,o dėl siulų tai man visai patiko KID MOHAIR,nėriau suknytęuser posted imageuser posted image,tik reikėtu storesnio vašelio nei čia mano nerta,kaip tik šiuo metu neriu iš šių siūlų  3,5nr.vašeliu tai thumbup.gif ,gaunas

Atrodo žinok thumbup.gif ; labai gražu.
Atsakyti