Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(poeme @ 2007 04 04, 19:09)
Sveikos mergaites  4u.gif
Noriu paklausti profesionaliu: numezge anyta sijona  smile.gif  Ar man ji reikia isskalbti ir islyginti?  blush2.gif  Ar is karto galima nesioti?  blush2.gif

paziurek, koks rastas, jei garbanojasi - gali palyginti, bet lyginant gali sieik tiek issitempti, ir kaip jau islyginsi, tai taip ir stoves paskui. o siaip geriausia butu isplauti ir pasiziureti, tada matysis reiks lyginti ar nereiks mirksiukas.gif
Atsakyti
aj, dar norejau patarimo, visos temos neperskaiciau, bet isivaizduoju apie ka kalbat. turiu tokius storokus siulus, tokie slidus, kaip batraiscio tipo, nu nelabai moku paaiskint blush2.gif bet gal suprantat apie ka, tai va, noreciau suknele nusimegzt kiaurarasciu. bandziau su vaseliu, bet kai siulai stori, tai negraziai atrodo. ka daryt? gal pabandyt su storesniu vaseliu nerti, o gal zinot koki grazu kiaurarascio rasta su virbalais? as vienu kiaurarasciu bandziau megzti, bet labai skersuoja man mezginys, tai nezinau, kas bus, kai didesni plota numegsiu g.gif buciau dekinga uz patarimus ax.gif
Atsakyti
belkaa pabandyk pasižiūrėti raščiuko štai čia mirksiukas.gifMEZGIMO RAŠTAI
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2007 04 05, 14:14)
paziurek, koks rastas, jei garbanojasi - gali palyginti, bet lyginant gali sieik tiek issitempti, ir kaip jau islyginsi, tai taip ir stoves paskui. o siaip geriausia butu isplauti  ir pasiziureti, tada matysis reiks lyginti ar nereiks mirksiukas.gif

Aciu labai Belkaa clap_1.gif Pas mane garsusis VS sijonas, tik visas su 2 uzmetimais, tai vienoj vietoj psigarbanojo. Aciu aciu ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 04 05, 11:52)
prašom pirmo sijono aprašymas tik rusiškai , paspaudus ant nuotraukos pasididina

user posted image

Niekaip negaliu įžiūrėti schemutės swoon.gif, padėkit
Atsakyti
Sveikos, na pradejau nerti VS sijoną, bet manau, kad lyg ir trumpokas gausis, kazkur senoje temoje viena mergaitė buvo įkėlus prailginimą rašto, bet šiandien peržiūrėjau ir neradau g.gif . Gal galit pakartot ar pasakyt kokiam puslapuje rasčiau? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2007 04 05, 17:08)
belkaa pabandyk pasižiūrėti raščiuko štai čia  mirksiukas.gifMEZGIMO RAŠTAI

labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linavisk @ 2007 04 10, 21:42)
Sveikos, na pradejau nerti VS sijoną, bet manau, kad lyg ir trumpokas gausis, kazkur senoje temoje viena mergaitė buvo įkėlus prailginimą rašto, bet šiandien peržiūrėjau ir neradau  g.gif . Gal galit pakartot ar pasakyt kokiam puslapuje rasčiau? Ačiū  4u.gif

TAi, kad tas prailginimas tai vietoj stulpeliu su dviem uzmetimu merginos dare su trim. Bet pavyzdziui as su trim uzmetimais tik nuo antro rasto pradejau ir tai tik 3 eiles mezgiau. Po to vel dariau su 2 uzmetimais ir man gavosi lygiai iki keliu, tai poto gailejausi, kad isvis dariau tuos 3 uzmetimus. Truputi virs keliu butu graziau.
Atsakyti
O as neriu su 2uzmetimais,bet du kartus pakartojau antraji fragmenta,tai atrodo bus kaip tik gero ilgio.Liko dar 2eilutes,veliau pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif Bandysiu kazkokiu budu ilgint, nes kol kas atrodo kad bus labai virs keliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(linavisk @ 2007 04 10, 21:42)
Sveikos, na pradejau nerti VS sijoną, bet manau, kad lyg ir trumpokas gausis, kazkur senoje temoje viena mergaitė buvo įkėlus prailginimą rašto, bet šiandien peržiūrėjau ir neradau  g.gif . Gal galit pakartot ar pasakyt kokiam puslapuje rasčiau? Ačiū  4u.gif

Pas mane irgi toks sijonas, tik visas su 2 uzmetimais, o paskutini rasta kartojo 2 kartus, labai graziai atrodo ax.gif
Atsakyti
Tai is kokio plonumo siulu jus neriat? As nuneriau visus 4 fragmentus ir tik 3 eiles su 3 uzmetimais ir mano lygiai sulig keliais. Gal jusu labai jau plonyciai siuliukai?
Atsakyti