Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Sveikos mergaites 4u.gif
Noriu paklausti profesionaliu: numezge anyta sijona smile.gif Ar man ji reikia isskalbti ir islyginti? blush2.gif Ar is karto galima nesioti? blush2.gif
Atsakyti
Gal žinote kur galima rasti schemų klostuotam sijonui pasisiųti ? 4u.gif
Atsakyti
4u.gif labas merginos aš čia naujokė, bet forumą skaitau seniai, ypač sužavėjo tas VS sijonas, ber moku megzt tik virbalais, gal įmanoma panašų numegzt ir su virbalais? gal kas bandė ir turi pavyzdį? blush2.gif
Atsakyti
sveikos.keletas sijonų.man patiko,gal dar kam patiks.ten albume ir schemos kai kurių yra
1,
2,
3,
4,
5,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxx: 04 balandžio 2007 - 23:52
QUOTE(alexxxx @ 2007 04 05, 00:51)
sveikos.keletas sijonų.man patiko,gal dar kam patiks.ten albume ir schemos kai kurių yra
1,
2,
3,
4,
5,

Katik pabaigiau nerti antru numeriu parodytą sijoną, kai įsiūsiu pasijonį pasirodysiu.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2007 04 05, 09:03)
Katik pabaigiau nerti antru numeriu parodytą sijoną, kai įsiūsiu pasijonį pasirodysiu.

gal galėtum pasidalinti schemute 4u.gif arba patalpinti į šią temą mirksiukas.gif
( nes lyg ir skaitau šią temą nuolatos, bet nebuvau mačiusi... arba gal pražiopsojau ką ?? lotuliukas.gif )
Atsakyti
pamėginsiu ikelti
user posted image

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

paspaudus ant nuotraukos, pasididina
Atsakyti
O gal kas turit pirmojo sijonuko schemute ar bent jau gali nupasakoti kaip ji nerti? g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif perskačiau abi temas, darbelai tiesiog pakerėjo wub.gif
Nusprendžiau ir as nusinerti sijoną. Tik deja iškilo viena problema - reikalingas pasijonis... Mašina siūti nemoku, o galinčių padėti taip pat nėra doh.gif Gal žinote kur Vilniuje būtų galima nebrangiai įsigyti pasijonį, arba, ar įmanoma jį pasiūti rankomis taip, kad nelygumai akių nebadytų? hihihi.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 04 05, 12:35)
O gal kas turit pirmojo sijonuko schemute ar bent jau gali nupasakoti kaip ji nerti?  g.gif  ax.gif

prašom pirmo sijono aprašymas tik rusiškai , paspaudus ant nuotraukos pasididina

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aquillle @ 2007 04 05, 11:43)
Sveikos  smile.gif perskačiau abi temas, darbelai tiesiog pakerėjo  wub.gif
Nusprendžiau ir as nusinerti sijoną. Tik deja iškilo viena problema - reikalingas pasijonis... Mašina siūti nemoku, o galinčių padėti taip pat nėra  doh.gif Gal žinote kur Vilniuje būtų galima nebrangiai įsigyti pasijonį, arba, ar įmanoma jį pasiūti rankomis taip, kad nelygumai akių nebadytų?    hihihi.gif  blink.gif  doh.gif

kazkada viena Forumiete pametejo tokia ideja, kad galima po nertu sijonu uzsideti nenerta sijona (vietoj pasijonio) thumbup.gif
Atsakyti
Dar pasijonio galima pasižvalgyti padėvėtų rūbų parduotuvėse - pasitaisyt lengviau, nei pasisiūt, o ir sugadint nebaisu rolleyes.gif
Atsakyti