Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(laimužėX @ 2007 03 26, 17:37)
Labas mezgėjėlės  4u.gif  turiu vieną prašymą - gal kuri turit tokio sijonuko schemutę
http://s173.photobuc...nt=sijonasx.jpg

ar kažką panašaus, kad gautųsi į apačią platėjantis - labai reikia  blush2.gif

Turiu, parasyk man i az savo emeila, atsiusiu.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 03 26, 19:23)
Turiu, parasyk man i az savo emeila, atsiusiu.

Didelis dėkui clap.gif aciuks.gif
o tai jau visą dieną landžioju po visus įmanomus forumus ir žurnalus, bet veltui schmoll.gif ,randu tik nuotraukų, bet be aprašymų
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 19:54)
ACIU visoms uz pagiras  4u.gif
man ju reikejo  blush2.gif  blush2.gif
smile.gif
aciu. Spalva man taip pat patinka, tik, kad siulas labai slidus labai sunku nerti. Pats modelis nesudetingas - rutuliukas prie rutuliuko ir va kas gaunasi. Tik daug terliojimosi su apatiniais elementais. Jau kantrybes neturiu...

užteks tos kantrybės mirksiukas.gif o jei neužteks - mes biški pabarsim - ir pabaigsi lotuliukas.gif

aš vienas kelnes tokiu rašteliu kaip apačioj pailginau (nes kaip visada buvo per trumpos doh.gif )...

o dėl pasijonio - tai aš jį dėčiau, bet kokį nors kontrastingą - kad pasimatytų visas mezginio grožis 4u.gif
---------------------
dabar tyliai tyliai galiu pasakyt, kad aš jau irgi pagaliu pagimdžiau savo sijoną ax.gif buvo labai ilgas ir skausmingas kūrybinis procesas... biggrin.gif liko tik siuvimo darbai - t.y. pasijoniai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 kovo 2007 - 08:57
QUOTE(Peperoni @ 2007 03 27, 09:55)
dabar tyliai tyliai galiu pasakyt, kad aš jau irgi pagaliu pagimdžiau savo sijoną ax.gif buvo labai ilgas ir skausmingas kūrybinis procesas... biggrin.gif  liko tik siuvimo darbai - t.y. pasijoniai  ax.gif 

Tikiuosi pasirodysi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 03 27, 10:08)
Tikiuosi pasirodysi  bigsmile.gif

jau kai bus viskas gatava - pasirodysiu smile.gif pradėjau megzt pagal schemas, bet kaip man dažniausiai nutinka - gavosi laaaaabai toli nuo originalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 03 27, 10:17)
jau kai bus viskas gatava - pasirodysiu smile.gif pradėjau megzt pagal schemas, bet kaip man dažniausiai nutinka - gavosi laaaaabai toli nuo originalo smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
prisižiūrėjau čia tokių gražių darbų ir aš nemažai sijonų esu primezgusi,noriu jums pasirodyti,gal koks patiks.

http://public.fotki....biai/page2.html
Atsakyti
Viliuteee, kiek daug pas tave grozybiu!! seiles tysta poamaicus wub.gif
Atsakyti
Štai ir mano nertas sijonas blush2.gif
1
2
Atsakyti
Dontstop labai gražiai gavosi ir su kutais wub.gif
Kaip tik pradėjau tokį nerti.
Ar labai ilgai dirbai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 28, 12:07)
Štai ir mano nertas sijonas  blush2.gif
1
2

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai gražu. O kas čia per siūlai? Koks sijono ilgis?
Atsakyti
Sveikos,auksarankes.Turiu keleta klausimeliu del pasijoniu:
1. Kokia medziaga geriausia rinktis vasariniam nertam sijonui?
2.Pasijoni kirpti tiesu ar truputi platejanti(is kampo)?
3.Pati pasijoni prisiuvat prie sijono virsaus ar rengiates atskirai?
4.I pasijoni veriat kokia gumyte ar uztenka kiek susiraukia nertu raisteliu?
Aciu uz atsakymus. aciuks.gif
Atsakyti