Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 18:54)
ACIU visoms uz pagiras 
man ju reikejo 

O prašei kritikos... blink.gif lotuliukas.gif Vadinas ir pati supratai, kad superinį grožį nunėrei, tai dar ir po tokių liaupsių niekur nesidėsi - greit turėsi pabaigt ir vėl gyvai pasirodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jau grazumas to sijonelio tai net nera zodziu. greiciau baiginek ir pasirodyk kaip atrodo jau baigtas darbelis biggrin.gif labai lauksim
Atsakyti
ACIU 4u.gif 4u.gif
taip mezgiau paprastus rutuliukus ir eigoje nerimo juos jungiau, cia kazkas panasaus kaip "airiskas nerimas", gal.... g.gif
prie sio sijonuko dar planavau ir bliuzele susikonstruoti, jei tik jegos nes... ax.gif ax.gif
Kai baigsiu butinai pasigirsiu ax.gif ax.gif blush2.gif
Tik va dar viena beda niekaip pasijonio negaliu surasti, net neturiu ideju kokios spalvos ji daryti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 25, 19:44)
taip mezgiau paprastus rutuliukus ir eigoje nerimo juos jungiau, cia kazkas panasaus kaip "airiskas nerimas", gal....  g.gif

O schemute neatsirastu? Mane labai domintu kaip ten apacioje nunerta bigsmile.gif

Vis dar audziu minti vasarai sijonuka nusimegzt, o cia toks grozis akis bado 4u.gif Reiks imtis veiksmu.. Kai tik uzuolaidas baigsiu siut... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 26, 12:07)
O schemute neatsirastu? Mane labai domintu kaip ten apacioje nunerta  bigsmile.gif

Vis dar audziu minti vasarai sijonuka nusimegzt, o cia toks grozis akis bado  4u.gif  Reiks imtis veiksmu.. Kai tik uzuolaidas baigsiu siut...  blush2.gif

labai pabandysiu paieskoti, cia is dupletu, bet nepamenu nei koks numeris nieko, as kai randu ka nors grazaus atsistaudziu, o originalai is kompo daznai pasalinami buna... doh.gif
Atsakyti
Jei rastum - ikelk. O jei nerasi teks tyrinet lens.gif Pabandysiu as ir savo jegom paieskot rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 03 20, 14:22)
SIJONUKAS BE SCHEMOS
user posted image

Gražu

QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 18:43)
mergaitees reikia jusu palaikymo. Neriu toki va sijona vasarai, tik jauciu kad nebeturiu kontrybes ji pabaigti, o dar ir i madinga daikta jis jau tampa man nepanasus. ka manote?

user posted image

reikalinga kritika...

Nemanau, kad nepanašus į nemadingą daiktą. Man atrodo, kad kaip tik ant bangos thumbup.gif . o pasijonį galima dėti ir kūno spalvos (kaip jau čia kažkas siūlė). Aš vasarai tai ir dėčiau kažką šviesaus: gelsvo, rusvo.

O aš taip pat jau baigiu nusinerti bliuzelę (pagaliau gavosi). Tada ir sijoną pasidemonstruosiu tongue.gif . Liko viena rankovė, šiaip tai vienam vakarui darbo, ale grįžus iš darbo ne visada lieka laiko, o ir noro blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 03 26, 15:26)

Bielra, operatyviai tu cia thumbup.gif Aciu 4u.gif

Atsakyti
Sveikos,

užkerėjot, merginos su tokiom grožybėm. Neištvėriau biggrin.gif bandysiu prisijungti prie Jūsų ir tikiuosi pavyks man šis bandymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 26, 15:37)
Bielra, operatyviai tu cia thumbup.gif Aciu  4u.gif

Nera uz ka, kad tik "mačytu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mezgėjėlės 4u.gif turiu vieną prašymą - gal kuri turit tokio sijonuko schemutę
http://s173.photobuc...nt=sijonasx.jpg

ar kažką panašaus, kad gautųsi į apačią platėjantis - labai reikia blush2.gif
Atsakyti