Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bugytė @ 2007 03 19, 17:29)
Poeme jis labai plačiai aptarta prie temos "Moteriški modeliai" 4 dalyje.
Prašau nuo čia iki...
http://www.supermama...?...9679&st=432

Labai labai aciu doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaitees reikia jusu palaikymo. Neriu toki va sijona vasarai, tik jauciu kad nebeturiu kontrybes ji pabaigti, o dar ir i madinga daikta jis jau tampa man nepanasus. ka manote?

user posted image

reikalinga kritika...
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 17:43)
mergaitees reikia jusu palaikymo. Neriu toki va sijona vasarai, tik jauciu kad nebeturiu kontrybes ji pabaigti, o dar ir i madinga daikta jis jau tampa man nepanasus. ka manote?
reikalinga kritika...

Jei nešiosi be pasijonio - visada būsi madinga mirksiukas.gif
Atsakyti
reikalinga kritika...
[/quote]
Man tai jis SUPER! Jei nebenori galiu perpirkti, nes pati galvojau sau toki nerti, bet kantrybes neturiu... blush2.gif
Atsakyti
Fasolka, superinis daiktas, spalva irgi. Ir su pasijoniu būsi madinga. Kaip mezgei, kąąą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 15:43)

user posted image

reikalinga kritika...

man tai thumbup.gif , bet pati tokio didelio daikto sau nepasidaryciau, nebet per kokiu 10 metu blush2.gif
Atsakyti
ACIU visoms uz pagiras 4u.gif
man ju reikejo blush2.gif blush2.gif

QUOTE(kipse @ 2007 03 24, 18:38)
Fasolka, superinis daiktas, spalva irgi. Ir su pasijoniu būsi madinga. Kaip mezgei, kąąą  mirksiukas.gif

smile.gif
aciu. Spalva man taip pat patinka, tik, kad siulas labai slidus labai sunku nerti. Pats modelis nesudetingas - rutuliukas prie rutuliuko ir va kas gaunasi. Tik daug terliojimosi su apatiniais elementais. Jau kantrybes neturiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FasolkosMama: 24 kovo 2007 - 18:56
QUOTE(kipse @ 2007 03 24, 19:38)
Fasolka, superinis daiktas, spalva irgi. Ir su pasijoniu būsi madinga. Kaip mezgei, kąąą  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai fainas sijonėlis, o kaip mezgei, ar ten jungti atskiri ratukai ar kaip g.gif
Atsakyti
FasolkosMama**superinis sijonukas thumbup.gif ir spalvyte liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FasolkosMama @ 2007 03 24, 18:43)

user posted image

reikalinga kritika...

man taip pat labai grazus, labai dailiai ant kuno atrodo, o jau ir nedaug beliko iki pabaigos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuosirdi @ 2007 03 24, 20:41)
man taip pat labai grazus, labai dailiai ant kuno atrodo, o jau ir nedaug beliko iki pabaigos mirksiukas.gif

Aš galvojau, kad jis jau baigtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2007 03 24, 20:48)
Aš galvojau, kad jis jau baigtas doh.gif

topsecret.gif pasijonio truksta cool.gif
Atsakyti